Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
28801
View
365
Reply

cinta zaman sekolah

[Copy link]

Author: mawar_pinky       Show all posts   Read mode

Post time 1-3-2007 11:09 PM | Show all posts

Reply #357 MulutBecok's post

cettt...aku baru pasan posting ko...
ko x yah nak ejas aku..ko pi ejas lin jer
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2007 11:10 PM | Show all posts

Reply #358 honeydew's post

wei2..mentang2 ler ko dah ejas ngan Ax..
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2007 11:23 PM | Show all posts


ejas tu ape ... hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2011 04:17 PM | Show all posts
aku baru je in a relationship dgn classmate aku masa form 5. siapa sangka, kali terakhir bertemu tahun 1999 selepas amik result SPM, tahun lepas 'bertemu' semula di facebook
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 02:30 PM | Show all posts
Salam Sejahtera,
Salam 1Malaysia,



Sukacita kami memaparkan berita baik kepada wanita-wanita yang ingin
menambahkan keanggunan di bahagian kewanitaan mereka.
Kami menawarkan produk terkini - krim tembam kelapa dara di mana
moderator DARSITA menjadi model nya.


























Jelas..kemaluan DARSITA lebih tembam, lebih anggun, lebih
mempersona
dan lebih effective ketika bersama.







Kami dengan bangga melantik DARSITA menjadi model produk kami.





untuk tempahan, hubungi   
heslina@minyak-kelapa.com.my

# Atau PM pada amazed sebab sekarang DARSITA

berforum guna nick amazed.












SIGNATURE.......................................................................................................................
Terserlah ...kemaluan DARSITA lebih tembam, lebih berseri, dan
lebih memberi kepuasan ketika bersama.
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2011 01:00 PM | Show all posts
cool site! Check this out! www.stylekandi.com. =)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072972s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list