Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
16880
View
160
Reply

branded item/stuff/thing

[Copy link]

Author: snow_queen       Show all posts   Read mode

Post time 4-9-2005 06:37 PM | Show all posts
masa skola dulu sampai matrix n degree aku mmg mementingkan gak la brg2 branded ni ... at one point .... baju suar aku sume dkny ... la nih tadak dah ... aku lagik selesa belik baju biase2 je yg sesuai ngan aku ... tak kisah brand ... skrg baju2 branded n suar2 branded aku berkubur lam lemari ... hehehe .. sayang lak nak buang
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2005 08:32 PM | Show all posts
high maintaince je kooooo.. ishhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2005 03:23 AM | Show all posts
Originally posted by LimpBizkutMerri at 4-9-2005 08:32 PM
high maintaince je kooooo.. ishhhh



hehehe ... manede dah ... la nih aku da beik ... pakai  baju long sleeve sokmo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-9-2005 11:35 AM | Show all posts
little_azz.....
bagus arr....
ko seri2kan lagi board ni yer
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 7-9-2005 12:05 PM | Show all posts
pakai la baju kurung ...hishh ..wa geram tul pompan yg pakai baju kurung ni ...waauummm wauummm grrr grrr ...
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2005 02:54 PM | Show all posts
ko ni apsal papalanjiut?? diresapi semangat harimau sabun buku ke???ekek
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 7-9-2005 07:43 PM | Show all posts
wahaha ...wa geram sangat ...** sambil menggigit bibir sendiri dan memikirkan keseksian wanita berbaju kurung di tiup angin **
Reply

Use magic Report

Post time 8-9-2005 02:35 AM | Show all posts
Originally posted by Papalanjiut at 7-9-2005 07:43 PM
wahaha ...wa geram sangat ...** sambil menggigit bibir sendiri dan memikirkan keseksian wanita berbaju kurung di tiup angin **



perlu ke geram camtu sekali papa oiiii.....
lol:lol
Reply

Use magic Report

Papalanjiut This user has been deleted
Post time 8-9-2005 07:23 PM | Show all posts
hahaha ..perluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !! untuk kebahagian bersama ..haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2005 06:52 PM | Show all posts
Saya suka pakaian British India ......
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2005 10:16 PM | Show all posts
ngeh ngeh.. papa tu mmg gitu. aku heran tul la apsal lelaki suka sangat tgk pompuan pakai baju kurung. even my bf pun sama. kalau bole tiap kali kuar dating nak suh pakai baju kurung.ayu la konon. alahai, tak kuasa la. lagi pulak kalau malam2, mesti org pandang pelik je...
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2005 12:45 AM | Show all posts
Originally posted by little_azz at 12-9-2005 10:16 PM
ngeh ngeh.. papa tu mmg gitu. aku heran tul la apsal lelaki suka sangat tgk pompuan pakai baju kurung. even my bf pun sama. kalau bole tiap kali kuar dating nak suh pakai baju kurung.ayu la konon.  ...

bagus lah klu gitu azz..

nmpk sopan n ayu gitu..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2005 11:33 AM | Show all posts
ala blue, sopan tu memang la sopan. ayu tu tak pasti la pulak, hehe... tapi pakai baju kurung susah nak gerak la... sesekali kalo time weekend ke ok jugak. ni kalo kuar malam2 pun nak suh pakai baju kurung jugak maleh la. azz ni suka dressing casual je, simple, nak gerak pun senang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-9-2005 10:34 AM | Show all posts
memang susah nak gerak pon.....
bile terpakse jer pakai.....
ekekekekek......
Reply

Use magic Report

da_henz This user has been deleted
Post time 27-9-2005 08:34 PM | Show all posts
aku pki yg murahan je..

pilot,Snails original,power,nike

tp..yg aku pentingkan barang2 branded kat gadget..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-9-2005 09:13 AM | Show all posts
da_henz...
gadget camne tuh???
bling-bling???
asyik pasal pakaian jer........
cam mane ngan bende2 laen.......
handphone ke......
kerete ke......
barang2 letrik ke......
camera ke.....
computer ke......
huh komen2
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2005 12:04 PM | Show all posts
handphone pernah pakai:
motorola c350 (alahai..) n skrg, nokia 6101 (muahahha)
kereta (my father punye la):
bmw, myvi n saga..
barang elektrik:
tv - sony n akira..yg lain x sure
camera:
prefer canon.. tp ade gak la nikon n ixus ape ntah..
computer:
biase je.. tak pakai la acer.. mahal sangat.. laptop satu.. desk comp ...
laptop- hp
comp- ape ntah jenama.. tak tau nak bace kat mane (maknenye, tak branded)

kalau baju lak prefer elle n guess.. muahehe.. tp pakai gak ape2 je yg jual kat shopping complex nung...
kasut - vincci (sokong la buatan malaysia)
bag - elle jgak.. guess ok gak.. esprit pon boleh. buat mase skrg tak pakai lagi handbag yg elegant..
sport shoes- nike, fila or adidas.. n skechers??
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2005 10:00 PM | Show all posts
Saya rasa ini tak baguslah buat remaja yang berada di sekolah mahupun di kolej, supaya tidak akan ada perasaan tertinggal ataupun left out,lebih baik semua sama rata. Sebab itu kita tengok di sekolah semua beruniform supaya si miskin tidak terasa tertinggal dari si kaya, cuba bayangkan jikalau semua dibenarkan memakai secara bebas seperti yang berlaku di U.s , akan timbul perasaan cemburu dan akan membawa kepada perilaku seperti curi semata-mata hendak menjadi seperti orang kaya, cuba tengok budak2 di IPTA atau IPTS semua hendak mengikut kehendak nafsu dan membazir di barang2 yang mahal,menghabiskan duit tidak tentu hala, i mean what a waste of money, duit tu boleh digunakan untuk pelbagai jenis kegunaan lain seperti boleh membeli buku atau peralatan untuk digunakan bagi memudahkan seseorang pelajar itu, ini tidak dihabiskan di motor atau h/p rm2k . Tsk tsk being materialistic is bad to the society, unless you are really rich and you know what you are doing with it ,e:g:- using its capabilties to the most , beli laptop but most of the students i tengok semua layan chatlah, pornlah. Apa nak jadi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2005 10:17 PM | Show all posts
arincute92.....
leh tahan kaye gak ko ye.....
i like ur taste.....
but xbape suke brand elle....
juliet_86....
bende2 tu semo terpulang pade individu....
kalo diye nak terpengaruh.....
terpengaruh laaa....
nak mencuri....
mencuri laa......
nak tengok porn pun....
tengok laa......
pendek kate.....
terpulang pade diri sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2005 08:52 PM | Show all posts
ntah la..
aku xkisah sgt branded atau x..
atas bawah ttp converse je..
n then suke levi's
tu jer la kut..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.251896s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list