JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
44659
View
24
Reply

Read!- Guidelines Teen & Sex Education

[Copy link]

Author: CoKeLat-RaWkZ       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2004 11:15 AM | Show all posts |Read mode
Memandangkan dah ada suara2 di belakang tabir MEMBERI KOMEN YANG MAHA PEDIH DI TELINGA dan mereka-mereka yang memerhatikan bod ni semenjak 2-3 menjak ni maka dengan sukacitanya saya ingin mengingatkan bahawa setiap posting (SAYA DAH REMIND BERPULUH-PULUH KALI DAH SINCE TAHUN 2003) mestilah berdasarkan:

1.  Anything related to the teens.

2. Educational forum concerning sexual-matters.

3.  Hygiene, health, precautions or other sex related issues.

4.  Any other non educational postings will be deleted.


Jika forumners berasa tidak puas hati dengan garispanduan di atas, kedatangan anda ke bod ini adalah tidak dialu-alukan dan kalo tak puas hati lagi anda sumer bolehlah tanya kat Admin kenapa dia letak guidelines sedemikian rupa.

so semua pihak puas hati??? tak puas hati pm saya ok?? saya sedia berdiskusi dengan anda.

[ Last edited by DARSITA at 7-11-2005 08:39 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 10-7-2004 02:48 PM | Show all posts
You agree to not use the Service to:

upload, post, email or otherwise transmit any Content that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable; YOUR CREDITS WILL BE DEDUCT from 1 to 50 credit points if you fail to comply!
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2005 02:44 AM | Show all posts

~ T N S E - R U L E Z ~

Selamat datang ke board TNSE.... kedatangan korang amatlah di alu - alukan bagi memeriahkan board nih....

aku nak mintak lerr keje sama korang agar topik yang korang nak postkan tu....kalu bole.... ada unsur2 ilmiah lah...

korang masih lagi boleh post topik apa2 pun yang berkaitan ngan seks TETAPI kalu bole jgn ler gadoh2 ker.... maki hamun ker.... apa2 jer la yang negatif kat dalam board nih... aku masih lagi bole accept selagi topik yang korang bukak tu diterima ramai.... dan tidak meninggalkan kesan negatif pada forumers lain....

gunakan board nih untuk pengetahuan seks korang dan jugak hiburan... :bgrin: (dun worri... aku sporting... hehehe)

anyone who breach the rulez akan :

  • dipotong kreditnyer... bergantung pada kesalahan
  • topiknyer akan di lock
  • paling drastik.... topiknyer akan di deletekan terus


sekiranya korang ada apa2 komen, cadangan, komplen, etc, etc.... siler ler berhubung dgn MODs kat board nih.... atau PM aku jer... insyaAllah... aku akan try to attend to it... ok!

so.... gunakanlah board TNSE nih dgn sebaik mungkin.... TANGAN akan diberikan sekiranya topik korang tu best.... :ah:

Keje sama korang amatlah aku hargai....

Sekian... terima kasih!! :bgrin:

[ Last edited by BabeYSHa at 17-8-2005 08:39 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2005 01:35 AM | Show all posts

MOD BOARD DAN MEMBERS SILA BACA!

http://www.cari.com.my/Terms_of_Service.php

You agree to not use the Service to:

1. upload, post, email or otherwise transmit any Content that is unlawful, harmful, threatening, abusive harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable;

2. harm minors in any way;

3. impersonate any person or entity, including, but not limited to, a CARI official, forum leader, guide or host, or falsely state or otherwise misrepresent your affiliation with a person or entity;
forge headers or otherwise manipulate identifiers in order to disguise the origin of any Content transmitted through the Service;

4. upload, post, email or otherwise transmit any Content that you do not have a right to transmit under any law or under contractual or fiduciary relationships (such as inside information, proprietary and confidential information learned or disclosed as part of employment relationships or under nondisclosure agreements);

5. upload, post, email or otherwise transmit any Content that infringes any patent, trademark, trade secret, copyright or other proprietary rights ("Rights") of any party;

6. upload, post, email or otherwise transmit any unsolicited or unauthorised advertising, promotional materials, "junk mail," "spam," "chain letters," "pyramid schemes," or any other form of solicitation, except in those areas (such as shopping rooms) that are designated for such purpose;

7. upload, post, email or otherwise transmit any material that contains software viruses or any other computer code, files or programs designed to interrupt, destroy or limit the functionality of any computer software or hardware or telecommunications equipment;

8. disrupt the normal flow of dialogue, cause a screen to "scroll" faster than other users of the Service are able to type, or otherwise act in a manner that negatively affects other users' ability to engage in real time exchanges;
interfere with or disrupt the Service or servers or networks connected to the Service, or disobey any requirements, proc

9. edures, policies or regulations of networks connected to the Service;
intentionally or unintentionally violate any applicable local, state, national or international law, including, but not limited to, regulations promulgated by the Kuala Lumpur Stock Exchange, any rules of any national or other securities exchange without limitation and any regulations having the force of law;

10. "stalk" or otherwise harass another;

11. collect or store personal data about other users;

12. promote or provide instructional information about illegal activities, promote physical harm or injury against any group or individual, or promote any act of cruelty to animals. This may include, but is not limited to, providing instructions on how to assemble bombs, grenades and other weapons, and creating "Crush" sites;

13. use any service (or directory) as storage for remote loading or as a door or signpost to another home page, whether inside or beyond CARI;

14. engage in commercial activities without enrolling in CARI-approved affiliate programs. This includes, but is not limited to, the following activities:

15. offering for sale any products or services;
soliciting for advertisers or sponsors;

16. conducting raffles or contests that require any type of entry fee;


17. displaying a sponsorship banner of any kind, including those that are generated by banner or link exchange services, with the sole exceptions of a CARI Banner Exchange program and the Internet Link Exchange; and
displaying banners for services that provide cash or cash-equivalent prizes to users in exchange for hyperlinks to their web sites.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2005 12:20 PM | Show all posts
sori la, hanh tulis bahasa org putih, aku tak paham apa pun. tolong kasi terjemah sikit dalam bahasa melayu ka. baru aku paham
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 10:27 PM | Show all posts
mm..jarang masuk sini. but bila masuk tergejut jugakla.
memang banyak cite utk adult jer nih. but i'm wondering  kenapa title dia

TEEN and SEX EDUCATION ?

part sex education tu may be bleh terima, tapi nak gabungkan TEEN sekali tu macam x kena jer, as topik kat sini banyak 18sx jer.

just my thought. the board title tuh just cosmetically, x kena.
may be should be changed to Adult Thread ke apa ke...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 02:55 PM | Show all posts
Originally posted by AboutJane at 1-9-2005 10:27 PM
mm..jarang masuk sini. but bila masuk tergejut jugakla.
memang banyak cite utk adult jer nih. but i'm wondering  kenapa title dia

TEEN and SEX EDUCATION ?

part sex education tu may be bleh t ...


hi jane... mmg bod ni di nama kan sebegitu... dan kami MOD2 TNSE masih berusaha dalam memastikan bahawa TNSE adalah bod yang baik dari segi pendidikan seks dan remaja..... dan bukanlah bod yang hanya mengeluarkan topik2 adult... there is no obligation to other forumers... sesiapa pun bole masok TNSE dan mereka ada hak mereka untuk masok ataupun tidak... tiada paksaan..... sekian... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2005 08:49 PM | Show all posts
no offense mod.
cuma cosmetically x sesuai on the title. itu jerr... hehe
aku pun layan jugakla board nih lately.
aku pun bukan baik sgt. but just terfikir bab title board tu jer...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2005 11:13 AM | Show all posts
Macam2 ada...... yang baik buat kegunaan... yang tak elok tu... jusr drop dalam dusgbin le
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2005 12:16 PM | Show all posts
Juga perlu diingatkan bahawa forumners diminta supaya jangan le nak menggatal kat sini dengan membuat posting ajak beromen dan yang serupa dengannya....Wokey? Kalau takleh hilang gatal dan nak ajak (walaupun  main2) PM aje la kawan tu.....

Berkemungkinan kredit akan dipotong sekiranya ada yang 'menggatal' di 'public'.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2006 08:01 AM | Show all posts

Tambahan

Kalau setakat post 'tumpang lalu', atau 'pehhhhh' atau smiley aje dan sebagainya...maka akan dicantas kredit* si poser tu, OK?

*Tak dipakai di thread borak.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2008 09:58 PM | Show all posts
icon2 je tu sumer didelete tanpa amaran
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2008 10:01 PM | Show all posts
borak2 lucah pon sama didelete tanpa amaran
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2010 11:22 AM | Show all posts
baeklahh.. saya yg menurut perintah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-8-2013 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mane nak baca treat kalo die suruh jump2 nie. Sorry newbie kt sini
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2013 03:05 PM | Show all posts
assalamualaikum admin...ape yg dimaksud kan read permission 3. kat mana permission 3 tu...
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2014 07:55 AM | Show all posts
faham dengan peraturan
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2014 02:22 PM | Show all posts
dah 10 tahun..baru aku tau bod ni ada peraturan
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2016 02:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by honeylynn at 26-2-2016 07:10 AM

Mod..mintak tolong pantau sket thread2 yg baru2 ni.. Thread lebih pada soal jawab hal dalam kelambu tuan tanah tu sendiri, giler glamer, borak2 lucah & tak releven dgn board Pen. Seks lak!!

@alphawolf @dee_dee @abdulariff
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2018 02:47 PM | Show all posts
Assalamualaikum all,
Saya dan @idakamaruddin  telah dilantik menjadi Moderators baru untuk Sexual Health Board ini.

Jika ada apa2 isu, kami akan cuba membantu.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.084692s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list