Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38791
View
138
Reply

EXTEND / REPEAT PAPER

[Copy link]

Author: fly_in_d_sky       Show all posts   Read mode

Post time 27-5-2005 12:01 PM | Show all posts
1st time repeat paper programming..mmg xtau nak jwb ape..ape dia ndak pon xphm.inikan plak nak jwb.hehe..sbb programming xpenah wat sendiri..asyik copy n paste..pengajarannye xtau wat sendiri n tanye jgn asyik copy n paste..nnt padahnye x pass exam..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2005 01:56 PM | Show all posts
Originally posted by ayu_ludo at 2005-5-26 08:38 PM:


menjawab soklan senah...
ludo amik degree in science(applied chemistry)...

senah amik ape aek...uitm s.alam? kolej per...ahaks...nanti bley la intai2 senah...

aku dak ftmsk...dok kolej melati...ko lak? intailaaa...kalo nampak...
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2005 10:25 PM | Show all posts
ape?kene repeat?yesssssssssssss!!!

bagus gak...selalu apa yg aku repat dpt A
ha ha ha...


bukan ape,bila kene repeat ni rasa geram sesangat sakit hati tau!:agr:
aku pulun sampai dpt A lepas tu...nak sgt failnf:

[ Last edited by mrs_livingstone on 27-5-2005 at 10:27 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2005 10:28 PM | Show all posts
Originally posted by senahsirap at 27-10-2004 01:56 PM:

aku dak ftmsk...dok kolej melati...ko lak? intailaaa...kalo nampak...

aku dulu dok mawar...
dulu la..he he he
kalo ko intai skang memang takkan nampak aku
:lol
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2005 03:36 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 2005-5-27 10:28 PM:

aku dulu dok mawar...
dulu la..he he he
kalo ko intai skang memang takkan nampak aku
:lol

hehehe...aku next sem nih tataulaa dpt dok kolej lg ke tak..mintak2 dptla...camna nak tauu ek? saje nak tanya org yg dah ada experinece..nak kene call kolej ker?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2005 08:41 PM | Show all posts
aku dulu mase kat upm ade la jugak kene repeat paper ... subjek tamadun asia lak tu ... isk ... cam cipan je ... ala ala titas uitm la ni ... la nih kat uitm tade la plak kene repeat apape paper cam mase aku kat upm dolu... just kene extend satu sem ni ... tesis aku lom siap lagik ... adoii la
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-6-2005 01:23 AM | Show all posts
Originally posted by FaRiShAsYaHaNaZ at 29-5-2005 08:41 PM:
aku dulu mase kat upm ade la jugak kene repeat paper ... subjek tamadun asia lak tu ... isk ... cam cipan je ... ala ala titas uitm la ni ... la nih kat uitm tade la plak kene repeat apape paper ca ...



wat la tesis
siap awal senang
takde pening2
fuh nasib degree utk course fly takde tesis
:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2005 01:18 PM | Show all posts
kene repeat paper bukan dismiss pun...repeat jelah..tapi tang kena datang kelas kot yg boring tu ngan course work...kalau amik final aje kan best
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2005 01:42 PM | Show all posts

Maner best....... wa tgk senior wa cam bohsang jaaaaaaa
GEng sumer dah grad; diorang jer yg blom grad laei...

sib baik geng ramai :lol

Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2005 01:43 PM | Show all posts
Alhamdulillahhhhhhh; walopong wa manjang mintak MC......
Manjang memain dalam klass... sampai gaduh2 sumer....
Memalam lepak sampai memalam buta....
pastuh main kejo2 ngan pak guard....
tgk tb jer kerjer; sampai ader  port tetap plak tuh......
sampai member gua pong gerun tgk wa tak study sokmo...

Wa tak pernah plak repeat paper....  :malu:
tapi  pointer pong idokler hebat sgt.....
3 ponter jerrrrr sokmonyer....
ok ler tuh kalu nak compare ngan ke'hebatan' wa enjoying myself... :bgrin:


tapi cam rugi gak ler tak study betui2....



Jadik pader sesaper yg tgh belajo tuh;
STUDY weiii.... jgn buang masa cam wa :lol



Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2005 05:22 PM | Show all posts
Originally posted by senahsirap at 27-5-2005 01:56 PM:

aku dak ftmsk...dok kolej melati...ko lak? intailaaa...kalo nampak...



sama lar..melati gaks...
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2005 11:59 PM | Show all posts
Originally posted by ayu_ludo at 2005-6-1 05:22 PM:



sama lar..melati gaks...

laa...bejiranlaa kita..msti penah besua muka nih..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-6-2005 12:03 AM | Show all posts
sib baik x penah kene repeat...syukur :pray:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 07:06 PM | Show all posts
Originally posted by senahsirap at 27-10-2004 03:36 PM:

hehehe...aku next sem nih tataulaa dpt dok kolej lg ke tak..mintak2 dptla...camna nak tauu ek? saje nak tanya org yg dah ada experinece..nak kene call kolej ker?

ala,buat je rayuan:bgrin:
selalunya akn dapat:ah:
tp aku dulu tak minat dok kolej:kant:
bukan jenis study sgt so,suka dok luar:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2005 07:14 PM | Show all posts
Originally posted by senahsirap at 29-5-2005 03:36 PM:

hehehe...aku next sem nih tataulaa dpt dok kolej lg ke tak..mintak2 dptla...camna nak tauu ek? saje nak tanya org yg dah ada experinece..nak kene call kolej ker?


tu la...camne aek? sem lepas sebab ayu 1st sem degree..so dapatla...sem ni dah nak masuk 2nd sem..camne aek kita nak tau dapat ke tak...senah...ko pi la tipon melati tuh... :ah:
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2005 06:03 PM | Show all posts
masa part 3 dip..ff pernah repeat paper costing....hee..time tuh memang frust la sbb CG jatoh terok....tp bila amek for the 2nd time,ff balas dendam ngan A+:cak:..padahal 2nd time amek ff lg la memain sbb bosan la blajo mende sama..:gantuk:

time tu memang ramai yg kena repeat pon sbb lecturer bukan ngajo tp cam masok class membaca sbb lec baca ja setiap patah perkataan lam manual..huh..:geram:..then,the next sem ff tak amek ngan lec yg sama dah..serik laa..:gila:

dan alhamdulillah la sampai grad takda dah repeat paper lain..harap2 time degree ni pon,takda la repeat2 paper ni..:pompom:

[ Last edited by fifthyfour on 13-6-2005 at 06:08 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2005 02:08 AM | Show all posts
TIDAKKKKKKKKKKKK..!!!!:geram::geram::pray:
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2005 04:58 PM | Show all posts
hehe..aku rasa aku laa raja repeat dalam thread nih.. satu subjek 3 kali repeat..

1st time = D
2nd time = F
3rd time = D
4th time  = C+

hhehe.. usaha tanpa mengenal jemu pasti akan membuahkan hasil...percayalaa..dengan syarat korang nak usaha laa.. susah mana pun paper tuh kalau ada effort pastikan berjaya..yehaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2005 10:15 PM | Show all posts
subjek apa yg ko repeat tu hardey?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2005 10:20 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 14-6-2005 22:15:
subjek apa yg ko repeat tu hardey?


business math.. dulu belajar dalam malay..power gile spm dapat a2..
masuk sini.. balaj math dalam english.. terus abihs...ape ape pun aku berjaya juaa..
:cak:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.197186s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list