Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
179125
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

[Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Post time 1-9-2005 11:12 PM | Show all posts
Originally posted by Syndora at 1-9-2005 12:25 PM
Ahakss...dah berbulan bulan aku dok melepek kat bod OVC..ni le first time aku nak letak biodata..

Tapi aku dok Mesia, tak pe ye tuan umah?

Nama : Syndora

Lokasi : Kiri kanan depan belakang ...


hi Syndora
wahhh 3 kids yer.. definitely will keep you busy!!!
(talking from experience ni... haha :lol )

salam perkenalan from me!!! :pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:15 PM | Show all posts
Originally posted by pinkjade at 1-9-2005 01:12 PM
Hi... nak numpang sekaki bley tak?

Location: pink cam Remy, urg brunei but currently all over the place...
Occupation: in a professional field
Status: in a relationship

Nice meeting you pe ...


hello pinkjade
welcome & salam perkenalan from me :bgrin::pompom:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 12:13 AM | Show all posts
Originally posted by Nessa_fornow at 1-9-2005 11:12 PM


hi Syndora
wahhh 3 kids yer.. definitely will keep you busy!!!
(talking from experience ni... haha :lol )

salam perkenalan from me!!! :pompom:


Harrrloooo Nessa!!

Iyolahh..3 anak ..bukan busy lagi..capek gile ah dong!!

Dah la tu..lasaknya...Tuhan aje yg tau. Sampai Synd bergurau cakap kat suami, kalau la ada couple yg kononya sedih kawen lama tak dapat anak, soh derang pinjam anak kita seminggu, gerenti derang lega derang belom ada anak muda2 nih..

Selalu baca posting Nessa kat bod borak OVC ngan gambo tu..

Selamat b'kenalan gak dari kita..(cehh..inesennya ayat aku yek Nessa?..)
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 12:25 AM | Show all posts
Originally posted by Syndora at 2-9-2005 12:13 AM

Harrrloooo Nessa!!

Iyolahh..3 anak ..bukan busy lagi..capek gile ah dong!!

Dah la tu..lasaknya...Tuhan aje yg tau. Sampai Synd bergurau cakap kat suami, kalau la ada couple yg konony ...


Syndora... ader ramai anak ni.. kono banyak bersabarkan..?:cak::bgrin:
eden ado 4 orang... memang kekadang leh jadi gila..haha.. tapi eden bersyukur
yang amat dapat rezeki gini dari Allah.

can't imagine mak eden dulu membesar kan 8 orang anak...  :kant:

wahhh..'selamat berkenalan' tu cam innocent ker..? haha..eden selalu gak guna tu.. :kerek:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 12:27 AM | Show all posts
Originally posted by Syndora at 2-9-2005 12:13 AM


Harrrloooo Nessa!!

Iyolahh..3 anak ..bukan busy lagi..capek gile ah dong!!

Dah la tu..lasaknya...Tuhan aje yg tau. Sampai Synd bergurau cakap kat suami, kalau la ada couple yg konony ...



hai syn... aku cukup suka baca posting2 hang...sengihh ja bila baca...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 01:30 AM | Show all posts
Originally posted by Nessa_fornow at 1-9-2005 10:25 AM


Syndora... ader ramai anak ni.. kono banyak bersabarkan..?:cak::bgrin:
eden ado 4 orang... memang kekadang leh jadi gila..haha.. tapi eden bersyukur
yang amat dapat rezeki gini dari Allah.
...


kak nessa... sama la kita 8 beradik jgak :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 01:36 AM | Show all posts
Originally posted by kakashi at 2-9-2005 01:30 AM


kak nessa... sama la kita 8 beradik jgak :bgrin:


wahhh...yer ker kakashi..?
kakashi anak yang number ke berapa ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 01:36 AM | Show all posts
Originally posted by pinkjade at 1-9-2005 01:12 PM
Hi... nak numpang sekaki bley tak?

Location: pink cam Remy, urg brunei but currently all over the place...
Occupation: in a professional field
Status: in a relationship

Nice meeting you pe ...

hi pink jade  

selalu nampak ur posting kat board gossip :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 01:37 AM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 1-9-2005 02:55 PM
A'kum, Lindt pun nak join jugalah...

- skrg di Afrika, 2nd time duduk sini.  
- kerja...masak, jaga anak (kerja gak tu...).  Bab kemas rumah tu ada org lain buat.
- 2 org puteri... Suami & ...

ws lindt..... kalau kat afrika ni, sama tempat dgn mrs livingstone la... u kat part mana?
nway, selamat berkenalan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 01:41 AM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 1-9-2005 03:17 PM
nadia,


mana ada gambar2...gumuk aaa skang neh..takleh kasik gambo :no:


calimero,

a'ah..expecting..1st baby..eiiiiiii tak sabo sgt rasanya hehheh..excited beno..dahla daku menunggu seki ...


nak panggil daketor ker jasmine ni?
:stp:

well, kalau baby lahir time winter-fall, memang kena beli yg long sleeves punya baju. may be u should ask mother kat sana, sebab rasanya kalau canada-uk ni style baju dia ader lain sikit kot. ( mcm kat sini, kitaorg tak pakai pun long john masa winter)... mcm lin, lin pun KIV dulu bab beli baju ni, nak tunggu bulan 10 nanti camner weathernya..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 02:07 AM | Show all posts
Originally posted by Nessa_fornow at 1-9-2005 11:36 AM


wahhh...yer ker kakashi..?
kakashi anak yang number ke berapa ?


anak ke-3... tapi kakashi first son...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 03:45 AM | Show all posts
nak panggil daketor ker jasmine ni?


hmm.. dua2 boleh...


daketor tu very nostalgic, reminds me of arwah my tokwan, but nanti forummers kat sini tak kenal lak..


fairyjasmine lak, my favourite bath bomb hehhhe...pernah dengar LUSH, uk handmade cosmetic company..ada branch kat us and canada..coz selalu chat ngn  lushies from there...I'm soooooooooo addicted to their products especially the bath stuff
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:02 AM | Show all posts
Originally posted by zue_af at 1-9-2005 04:53 PM




lindt.....



hai zue
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:07 AM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-9-2005 05:38 PM
hi Lindt, eh macam brand chocolate pulak



hi Cali

memang brand choc pun...:kunyah:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:12 AM | Show all posts
Originally posted by eyzlyn at 2-9-2005 01:37 AM

ws lindt..... kalau kat afrika ni, sama tempat dgn mrs livingstone la... u kat part mana?
nway, selamat berkenalan



  lyn, selamat berkenalan

Mrs tu kat tempat lain kut, I kat belah2 southern africa...
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:13 AM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 1-9-2005 02:55 PM
A'kum, Lindt pun nak join jugalah...

- skrg di Afrika, 2nd time duduk sini.  
- kerja...masak, jaga anak (kerja gak tu...).  Bab kemas rumah tu ada org lain buat.
- 2 org puteri... Suami & ...


wahhh... I've just seen your posting ...
hi there Lindt
salam perkenalan from me :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:28 AM | Show all posts
hi semua
meriah betul berborak,lin dah mkn ke?
yg lain2 tu apa khabar hari ni?

fairyjasmine,
baby lahir bulan brpa?

Baby masa winter mmg u kena ready supply baju2 tebal,utk baju newborn jgn beli bnyk sgt,lagilah kalau u ramai friends yg dtg berziarah,mmg people ada tendency hadiahkan baju newborn size nanti.Mcm i dulu,beli baju newborn 3 pasang je,then yg lainnya semua org hadiah,almost 70++ pasang baby dapat hadiah baju,sampaikan everyday pakai baju baru sbb takut tak muat nanti.

Then among benda yg penting utk winter baby mcm jacket tebal.Kalau slalu bawak baby jln,u beli baju yg what we called "patagonia baby synchilla bunting",mmg very thick and baby rasa comfy je dlm tu,mcm2 jenis ada even yg bentuk bear pun ada.U boleh carik kat mothercare or department stores yg lain yg ada bhgn baju baby.
mitten,hat,boot.pram raincover antara yg perlu ada.
Kalau pakai sleepsuit,better pakai baju lagi didalmnya.I advise baby tidur pakai baby sleeping bag,coz tak advisable nak pakai quilt before baby 12 months.

Klau ada anything yg i ingat lagi,i sambung..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:32 AM | Show all posts
hi 7579

mak baby baru nak minum ptg.. makan yogurt n pisang jer... sat gi nak perap ayam, nak buat roasted chicken kononnya la malam ni

[ Last edited by eyzlyn at 2-9-2005 06:33 AM ]
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:33 AM | Show all posts
Originally posted by kakashi at 2-9-2005 02:07 AM


anak ke-3... tapi kakashi first son...


i see.. no wonder...
memang ada gara-gara anak lelaki sulung lah kakashi ni dari segi 'percakapan' semua.. :bgrin:
i've noticed even from my kids.. yang oldest son tu is very responsible, take things or obey rules
seriously, & very reliable...

sis Nessa pulak anak ke 7 (the youngest of the girls.) Sampai sekarang
mak, my sisters & my abang-abang panggil sis nessa 'adik' even though ada
adik lelaki yang bawah sis Nessa.. tapi age gap ngan dia jauh sangat, about 12 years..:kant:
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2005 06:33 AM | Show all posts
Originally posted by Nessa_fornow at 2-9-2005 06:13 AM


wahhh... I've just seen your posting ...
hi there Lindt
salam perkenalan from me :bgrin:

hi sis nessa...
baru ternampak hari ni.. busy ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.112565s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list