Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
179047
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

[Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Post time 31-8-2005 04:11 PM | Show all posts
ehh me nak kenal2 gak boleh..


skang dok Dublin,Ireland, baru je sebulan..seblom ni dok UK 8 tahun...
Mula2 stadi..then kja setahun kat uk, dtg sini nak ikut hubby..system ireland ni lain sket plak..so kena tunggu apply for registration etc kot baru leh kja..

sementara ni ngangur dulu jadik hoswife, bangun pagi bancuh milo and buat toast.. and mummy to be full time
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-8-2005 04:23 PM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 31-8-2005 04:11 PM
ehh me nak kenal2 gak boleh..


skang dok Dublin,Ireland, baru je sebulan..seblom ni dok UK 8 tahun...
Mula2 stadi..then kja setahun kat uk, dtg sini nak ikut hubby..system ireland n ...


there ... gamba takdak kaaaa :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2005 04:29 PM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 31-8-2005 04:11 PM
ehh me nak kenal2 gak boleh..


skang dok Dublin,Ireland, baru je sebulan..seblom ni dok UK 8 tahun...
Mula2 stadi..then kja setahun kat uk, dtg sini nak ikut hubby..system ireland n ...

Hi Fairy welcome, you too expecting isn't it? Wah, kalau betu, ramailah bakal mummy kat sini ya...meriahlah board ni nanti dengan gambar baby..:love:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 01:20 AM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 31-8-2005 04:11 PM
ehh me nak kenal2 gak boleh..


skang dok Dublin,Ireland, baru je sebulan..seblom ni dok UK 8 tahun...
Mula2 stadi..then kja setahun kat uk, dtg sini nak ikut hubby..system ireland n ...

hi daketor... welcome..welcome..

kat sini ramai mak yung, blh ler join the club.. kan nadia.. :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 09:44 AM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 31-8-2005 04:23 PM


there ... gamba takdak kaaaa :cak:



kak nad nie tak abis2 nak nengok gambo owang. hehehehehe....sis letak arr gambo. nak nengok....puas carik gambo sis nadia, sis nessa, sis bel, sis alahai, sis moknik, mrs, emmm...sapa lagi yek kat thread gambo nun tp sumer dah didelete. kechiwa hamba.....huhuhuhuhuh....

[ Last edited by zue_af at 1-9-2005 04:56 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 12:25 PM | Show all posts
Ahakss...dah berbulan bulan aku dok melepek kat bod OVC..ni le first time aku nak letak biodata..

Tapi aku dok Mesia, tak pe ye tuan umah?

Nama : Syndora

Lokasi : Kiri kanan depan belakang apartment. Ehh..silap..sat gi nengok..haa..konpem..depan tingkap aku parking lot, pastu ada apartment..kui kui kui..

Kerja :
Siang - Chef, BabySitter, Cleaner..

Malam - Jenguk hal syarikat , check documentation, akaun syarikat, buat filing, type apa apa letter yg patut..

Status - Dah kawen ada anak 3.

Sekian, mekasih.
Reply

Use magic Report

pinkjade This user has been deleted
Post time 1-9-2005 01:12 PM | Show all posts
Hi... nak numpang sekaki bley tak?

Location: pink cam Remy, urg brunei but currently all over the place...
Occupation: in a professional field
Status: in a relationship

Nice meeting you people!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 02:32 PM | Show all posts
Originally posted by pinkjade at 1-9-2005 01:12 PM
Hi... nak numpang sekaki bley tak?

Location: pink cam Remy, urg brunei but currently all over the place...
Occupation: in a professional field
Status: in a relationship

Nice meeting you pe ...





pink!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 02:33 PM | Show all posts
Originally posted by Syndora at 1-9-2005 12:25 PM
Ahakss...dah berbulan bulan aku dok melepek kat bod OVC..ni le first time aku nak letak biodata..

Tapi aku dok Mesia, tak pe ye tuan umah?

Nama : Syndora

Lokasi : Kiri kanan depan belakang ...



syd!! zue pon duk mesia gak....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 02:55 PM | Show all posts
A'kum, Lindt pun nak join jugalah...

- skrg di Afrika, 2nd time duduk sini.  
- kerja...masak, jaga anak (kerja gak tu...).  Bab kemas rumah tu ada org lain buat.
- 2 org puteri... Suami & anak2 tu memang betul2 ada tau...bukan rekaan, khayalan atau yg sewaktu dgnnya...:cak:
Reply

Use magic Report

pinkjade This user has been deleted
Post time 1-9-2005 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by zue_af at 1-9-2005 14:32





pink!!


to you to zue!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 03:17 PM | Show all posts
nadia,


mana ada gambar2...gumuk aaa skang neh..takleh kasik gambo :no:


calimero,

a'ah..expecting..1st baby..eiiiiiii tak sabo sgt rasanya hehheh..excited beno..dahla daku menunggu sekian lama nak mencarik waktu yg sesuai neh..

lyn,

hehheh..ramai ekkk mak yung kat sini..bagosss bleh diskas2..semalam g window soping (baru window tu) nak carik brg baby..mak oiiiiiiiiiii..blurrnya haku...
honestly don't have a clue...ishh budak2 kecit ni nak bagi pakai apa ekkk??? tak sure pulak ada beza ke tak baby msia,canada, europe neh pakai baju masa tecit2..me takdak adik kecik/sedara mara kecit..ada tu ada, tapi kita dok sini mana nak tau apa....apa la anak aku nak pakai neh..mummy nya blurrrr
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 04:53 PM | Show all posts
Originally posted by Lindt at 1-9-2005 02:55 PM
A'kum, Lindt pun nak join jugalah...

- skrg di Afrika, 2nd time duduk sini.  
- kerja...masak, jaga anak (kerja gak tu...).  Bab kemas rumah tu ada org lain buat.
- 2 org puteri... Suami & ...




lindt.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 05:38 PM | Show all posts
hi Lindt, eh macam brand chocolate pulak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 05:53 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 1-9-2005 05:38 PM
hi Lindt, eh macam brand chocolate pulak



cali sebut chocolate, tingat time mkn black chocolate yg kwn kirim dr swiss. emmmm...yummy...sedapnyer.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:04 PM | Show all posts
Originally posted by mrsjanssens at 23-8-2005 09:27 PM
Lamanya tak menjenguk kat sini, macam-macam cerita adaaa...

Location:Antwerpen, Belgium
Occupation:surirumah bertangga + pt student
status:married


hi mrsjanssens
salam perkenalan from me :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:05 PM | Show all posts
Originally posted by pintujamban at 24-8-2005 12:14 AM
Location :  Bawah pokok ketapang, Malaysia
Occupation :  Rahsia
Status : rahsia


amender berahsia-rahsia tu..pintujamban..
in any case, salam perkenalan from me... :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:07 PM | Show all posts
Originally posted by kakashi at 24-8-2005 03:22 AM
oho ada thread camni rupanya..

-USA
-student
-single but not looking

hmmm meriah betul sejak seminggu tak singgah forum ni...


yang 'single but not looking ' tu...in other words... 'booked' ... :cak: haha :lol
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:08 PM | Show all posts
Originally posted by zue_af at 24-8-2005 03:22 PM



ooo...kalu camtue bley ler kita paste biodata kita kat sini yek!!

Location: Putrajaya, Malaysia
Occupation: System Analyst in Government Sector
Status: Married with 1 child (doter)


hi zue_af
sis nessa selalu nampak photos of your daughter...very cute!!! :love:
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2005 11:10 PM | Show all posts
Originally posted by fairyjasmine at 31-8-2005 04:11 PM
ehh me nak kenal2 gak boleh..


skang dok Dublin,Ireland, baru je sebulan..seblom ni dok UK 8 tahun...
Mula2 stadi..then kja setahun kat uk, dtg sini nak ikut hubby..system ireland n ...


nice to see some new names over here..
hello fairyjasmine
salam perkenalan from me!!! :bgrin::pompom:
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080034s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list