Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
178555
View
1799
Reply

BIODATA PORUMERS OVERSEAS

[Copy link]

Author: NadiaMurad75       Show all posts   Read mode

Post time 19-6-2005 02:33 AM | Show all posts
Originally posted by Banana at 27-10-2004 09:10 PM:

Kerja kontrak mmg camni ler mrs ;)i asalnya kontak cuma 2 thn jer tapi depa suruh renew lagik 4 years jadik ler 6 years :bgrin:
Rasanya 6 years tu just nice lebih dr tu bosanlah pulak :cak:
Lep ...

tu rejeki tu namanya:bgrin:
tp best la gak...bleh gi mkn angin kat dubai
soping moping:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 08:11 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 19-6-2005 02:33 AM:

tu rejeki tu namanya:bgrin:
tp best la gak...bleh gi mkn angin kat dubai
soping moping:clap:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2005 09:52 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 27-10-2004 08:11 PM:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:

shopping ngan pompuan xdpt dipisahkan...
bagai irama dan lagu
byk ke makeup kat sana?:cak:
akak tak yah makeup,akak kan natural beauty :love:
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2005 05:53 PM | Show all posts
Originally posted by Calimro at 18-6-2005 03:50 PM:


Poket pun lebat ya dik...:bodek:



tengah kumpul duit nak beli rumah sendiri lah kak !!  Lebat lebat pun surut gak kadang kadang hahahahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-6-2005 06:07 PM | Show all posts
Originally posted by emmer_A at 21-6-2005 10:53 AM:



tengah kumpul duit nak beli rumah sendiri lah kak !!  Lebat lebat pun surut gak kadang kadang hahahahahha


Hang ni lelaki ke pompuan ek:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2005 04:07 AM | Show all posts
la kak nad...
tgk ler abatar dia tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:41 PM | Show all posts
Originally posted by mrs_livingstone at 12-6-2005 03:43 AM:
what?kak nana????sampai 2010?
lama giler....igtkan kejap sini kejap sana,nomad cam kami:bgrin:



Kak Nana kamu tu dah jadi warganegara sana....tak moo balik kampong dah
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:48 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 19-6-2005 08:11 PM:

Amboi cik adik sorang ni dok ingat shopping jer :cak:
Mehlah pi sopping make up, jom.... :clap: Ahkak tukang teman jelah sebab ahkak tak pandai make up
:clap:



Nana ni dok kata kat orang...hari tu nampak kat Dubai shopping sakan :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2005 10:51 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 21-6-2005 06:07 PM:


Hang ni lelaki ke pompuan ek:stp:



hahahaha...

Itu soalan petama dari anak polis pencen.....:cak:


jangan marah nadia.....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-6-2005 11:57 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 03:51 PM:



hahahaha...

Itu soalan petama dari anak polis pencen.....:cak:


jangan marah nadia.....


Hehehehe nak marah amendanya ... biasalah sesekali tanya soalan ya dak:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 02:18 PM | Show all posts
Nadia...

Kat sana dah musim panas dah nak jadi luar biasa ya....ada depa tayang kat TV
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2005 03:12 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 07:18 AM:
Nadia...

Kat sana dah musim panas dah nak jadi luar biasa ya....ada depa tayang kat TV


Dah summer dah abey man ... panas gila ... dlm rumah tak tertahan betapa panasnya ... semalam sib baik hujan ... hujan air batu lagi tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 07:13 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 10:41 PM:



Kak Nana kamu tu dah jadi warganegara sana....tak moo balik kampong dah

Dah rezeki kami kat sini nak buat mcm mana abe man wei :cak:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 07:16 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 23-6-2005 10:48 PM:



Nana ni dok kata kat orang...hari tu nampak kat Dubai shopping sakan :bgrin:

Sesekali bolehlah abe Man wei kalau selalu bankruplah :lol
Hotel kat Dubai mahal mana leh gi selalu
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:17 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 03:12 PM:


Dah summer dah abey man ... panas gila ... dlm rumah tak tertahan betapa panasnya ... semalam sib baik hujan ... hujan air batu lagi tu



Ingatkan jadi Ikan Duyong...berendam dalam bath tub jer.....:bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-6-2005 11:22 PM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 04:17 PM:



Ingatkan jadi Ikan Duyong...berendam dalam bath tub jer.....:bgrin:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya :love:
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:30 PM | Show all posts
Originally posted by Banana at 24-6-2005 07:16 PM:

Sesekali bolehlah abe Man wei kalau selalu bankruplah :lol
Hotel kat Dubai mahal mana leh gi selalu


Musim panas kat Dubai hotel murah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 24-6-2005 11:36 PM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 11:22 PM:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya ...



apa ke benda JAKUZZI tu...?

Pernah dengar tapi tak pernah tengok pun....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2005 01:23 AM | Show all posts
Originally posted by manstone5 at 24-6-2005 04:36 PM:



apa ke benda JAKUZZI tu...?

Pernah dengar tapi tak pernah tengok pun....


Dia mcm small swimming pool abey man tapi byk bubbles or tekanan air kuat.. tu sodap mcm ala
Reply

Use magic Report

dunia This user has been deleted
Post time 25-6-2005 08:42 AM | Show all posts
Originally posted by NadiaMurad75 at 24-6-2005 11:22:


Kalau let say takde anak, memang daku dah berendam dlm bath tub kut ... ni dah jadi mak orang agak susah sikit ler, time limited ler abey man ... kalau dpt berendam kat jakuzzi alangkah bestnya ...

Kalau Nad nak tahu, kat bathroom dunia ni penuh toys Julian sebab mandi dengan dia sekali, tu yang kadangkala emak dia lupa diri tu, jadi cam budak gak:lol kalau terleka main itik dalam tub tu, alamatnya kecutlah Julian.. lol
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084179s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list