Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
169451
View
1684
Reply

Ex - USM Students ( ALUMNI )

[Copy link]

Author: medangmru       Show all posts   Read mode

Post time 19-12-2004 01:35 AM | Show all posts
aku nak digest ler topik nie.. takut lak hilang...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2004 08:16 AM | Show all posts
Originally posted by Muntz at 19-12-2004 12:35 AM:
aku nak digest ler topik nie.. takut lak hilang...


:setuju::setuju:
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2004 09:23 AM | Show all posts
Originally posted by redapple at 2004-12-17 12:31 AM:
katak..mane ko..tak jwb pun..


aah..iyer lah tu.....hahahahhaaaa
sure ko kutuk aku melambung time tuh
:lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2004 12:43 PM | Show all posts
hehehehhee.....!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2004 01:20 PM | Show all posts
cit medang...gelak paham ke, gelak kureng paham tuhhh????
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-12-2004 01:34 PM | Show all posts
gelak 1/2 paham........

Paham sebab mungkin dia kutuk ko habis2an....

tak paham...aper yg dikutuknyer ko !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2004 04:44 PM | Show all posts
cetttt!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2004 10:35 PM | Show all posts
tak le katak..aku tak kutuk ko pun..kire nye ko tak termsk la dlm senior yg aku tak suka..
ko penah marah2 ke..tak penah dgr plak..
akhirnye aku terigt jua sape ko yg sbnrnye..

yg aku igt pasal ko..hya la citer gossip dgn bdk silat gak..heheh..
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2004 08:59 AM | Show all posts
Hahhahaaa.....sib baik ko tak kutuk aku
Kut tak aku luku kepala ko
Ko tak pernah dengar aku marah eh? Cuba datang time meeting
Keja aku sembur org jekkk
Kih kih kih....gossip ngan dak silat gak??
Uiks, ko kan junior? Camne lak leh tau pasal cinta merapu aku tuh??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2004 10:02 AM | Show all posts
hehehehehe........ko suker sembur org yek katak....

Ganaz gak ko ni...miahah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2004 10:21 AM | Show all posts
Abis tu kalau pegang jawatan tapi buat keje tak reti
Memang kena sembur ngan aku lah
Pastu kepantangan aku lak
Bila aku dah arrange keje, tanya boleh buat tak
Beriya2 jawab boleh buat, ditanggung beres
Tapi bila hari majlisnyaaa....kena tangguh 1,2 jam
sebab lupa beli barang....padahal baru semalam aku tanya
jawab dah beli!
Pastu leh ngamuk kat aku lak majlis abis lambat, nk jer aku tendang padahal ko tuh penyebab majlis lambat setat

Pastu lak, suruh order makanan lauk ayam... siap instruct suwuh potong kecik2 senang nk makan
Leh lak pi order lauk daging (tetamu VIP x makan daging)
Kesnya bila aku bagi arahan, suwuh dia tulis...dia tanak sebab kata boleh ingat
Pastu bila senior2 tanya kenapa order lauk tuh, sesedap jer tunding jari kt aku
Padahal ada 2,3 budak jadik saksi yang aku suwuh order lauk ayam
Memang kaw2 ler kena sembur ngan aku masa post mortem

Kalau ko medang, sure naik angin gak kan ngan orang2 yang takde self management nih! Yang peliknya....bebudak2 course management tuh! Gamaknyer dorang nih tak apply apa yang dibelajar kot!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-12-2004 11:02 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 21-12-2004 09:21 AM:
Abis tu kalau pegang jawatan tapi buat keje tak reti
Memang kena sembur ngan aku lah
Pastu kepantangan aku lak
Bila aku dah arrange keje, tanya boleh buat tak
Beriya2 jawab boleh buat, ditanggu ...


kalo dah siap tuding jari kat ko tuh...memang dah kira melampau bebeno ler......

Aku plak masa pegang YDP kat persatuan school aku ader gak masalah camtu katak...memang naik angin........ rasa cam nak tendang jer...!!!!

skang ni plak.....masalah dengan staff yang tak reti nak ikut cakap.....bagi tahuler banyak kali...mesti buat silap....kalo setakat 1-2 kali tu masih bleh terima lagi...ini tak.....sampai berbuih mulut aku...still ulangi kesilapan yg sama!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2004 01:35 PM | Show all posts
Dalam berpersatuan nih...mesti ader pelbagai jenis org dan ragam....

errrrmmmmm!!!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-12-2004 01:36 PM | Show all posts
Kadang2 menyakitkan hati......suruh buat projek.....bila last minute baru nak terhegeh2......

Tak seswai betul!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2004 07:46 PM | Show all posts
heheh..katak..aku 1st year takde mase nak gi mesyuarat..aku takde involve ape2 pun kalau bab silat ni..sekali je kot..mlm pendekar..aku bhgn buat logo..utk perasmian..

aku 2nd year br aktif skit silat ni..

gosip cinta ko..famous ape..sbb aku yg mls amik tau pun dpt tau..mmg gempak le..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2004 07:49 PM | Show all posts
nanti medang marah plak..asyik aku&katak gebang pasai silat..:bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2004 10:35 PM | Show all posts
hehhehe...tak kisah ler...best gak tgk korang berciter pasal silat nih!!!

sekurang2nyer...teringat balik kat USM!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2004 09:32 AM | Show all posts
femes ke crite cinte ngarut aku tuh? :stp: ntah mana pegi budak tuh aku pon tak tau. hidup lagi ke???

medang.... aku pun stuju gak kat mana2 pon ada perangai cengitu. Tapi yang menambah sakit hatinyer, dorang nih dah ler jenih gila pangkat tapi bila dh dpt jawatan tak reti nk buat keje. Nak jer aku sepak sesekooonf:

Tapi teringat lak kata tok guru kitaorg, takleh gaduh sesapa ahli silat cekak :no:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2004 07:50 PM | Show all posts
sebenarnyer katak...sesetengah tu nakkkan pangkat sebab nak dapat kredit duduk desa.......tujuan utama derang tuh!!!

apa yg aku tahu...lagi tinggi pangkat...kredit lagi tinggi.....ex: kalau jawatan YDP atau NYDP sesuatu Persatuan.....besanyer,,,mmg confirm akan dapat desa next sem....

jawatan ajer gah...hasilnyer..habuk pun tarak!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2004 11:10 AM | Show all posts
lagik satu kale aktif sukan...senang dpt tempat dok dlm...
terutama dok kat Aman-Damai or Harapan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080595s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list