Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
169696
View
1684
Reply

Ex - USM Students ( ALUMNI )

[Copy link]

Author: medangmru       Show all posts   Read mode

Post time 13-12-2004 03:42 PM | Show all posts
aiseh takleh join borak korang osl silat tuh.. kalo psl PALAPES tuh boleh lah masuk campur sket.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2004 04:09 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 13-12-2004 09:16 AM:


kih kih kih.....sile try lagik sekalik
aku rasa, kalau aku reveal nama....memang ko kenai aah
sebab time ko tuh, aku handle dianyee orientation programme lar
mandi itu mandi ini pon sure muk ...


jdnye ko ni batch thn ape??kalau 00/03,same dgn akula..
takpun ko ni senior...
kalau senior..mesti aku sbnrnye tak suka sgt kat ko.:bgrin::bgrin:
aku plak org yg selalu pegi silat dgn muka mandom..lol
aku mmg pemalas..gi mana2 pun sure buat muka mandom..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2004 04:13 PM | Show all posts
Originally posted by cik_azie at 13-12-2004 03:42 PM:
aiseh takleh join borak korang osl silat tuh.. kalo psl PALAPES tuh boleh lah masuk campur sket.. hehe


Azie ni geng Palap ye..
Red plak dok kembara..

Nak ckp pasal Palap tak tahu sgt..tp nak ckp pasal abang2 Palap..lol..bolehla..
dl selalu ushar abg2 Palap..lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-12-2004 08:09 PM | Show all posts
Klaka nama Palap tu...hehehe......

Dulu masa batch aku...Abg Palap ni duk kat Indah SKit...Kembara Skit.....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2004 11:16 PM | Show all posts
kelakar ek..ntahle..kami mmg sebut Palap..lol:lol
sedap la medang..:musicalap..palap..palap..oh abg palap:music:

lol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2004 11:20 PM | Show all posts
medang..
apsal jrg msk sini skang..

cuba ko buat buka topik utk kite bncg2..
cthnye..ko da lame keja kan..
cb ko&senior2 lame usm citer skit saat2 ko graduate dan mula mencari keja..sampaile ko da keje skang..
leh medang??
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2004 10:42 AM | Show all posts
hehe..kite dok desa jaya la.. kt transkrian..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2004 11:00 AM | Show all posts
Saya pon dok desa Jaya gak time kat Trans dolu
senang sikit kalau lapoo nk pi mengketadarah
Tunang saya palapes kat Trans
Ntah azie kenal ke idak
Hehehehe
cik_azie nih course hapa haaa? bila grad?

Wehhh redapple,
Hahahhaa....poyo jer ko ek
biasa aah aku poon tak suka kat senior2 nih
kihkihkih
aku 1st year 1999 tapi extend satu sem, itu pasai grad 2003
aku rasa lam ajk silat tuh aku yg paling kool sekalik
hahahhaa.....siap kutuk silat cekak depan mama lagi
depan abg majid jek aku tak berani, mampos aku
weh, ko mandi ke ngan kain putih selama 40 hari berturut2 tuh?
aku tak buat pon keje bodoh tuh, apa jadah lak mandi kain putih leh jadik selamat, bangang hapa kuasa kain putih tuh
lupa lak, kut dulu....yang selalu amik kedatangan kowang masa 1st year
muka aku lah tuhhhhh,
hahahha....tambah lak time kena bayor pape, aku gak tuh
nak cite pasai keja kaaa?
Alhamdulillah, aku dah berkerjaya sebelum konvo lagik
Hehehhee.... murah lak rezeki aku nih, walaupon pointer merapu
Ada budak batch aku tuh, pointer OK siap grad awal dari aku lagik tapi aku lak keje dulu dari dia
Kalau harap pointer jer OK tapi malas carik keje tak guna gak
Yang penting rajin2 kan lah antor resume, pastu jgn malu try apa2 keje pon
yang halal ler, jgn lak jadi GRO ker
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2004 04:39 PM | Show all posts
grad bulan 8 itu ari..
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2004 05:18 PM | Show all posts
Course apa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2004 10:09 PM | Show all posts
oo..azie kat trans ye..tak penah jumpa la kot kalu cam tu..

katak..
agaknye aku knl la kalu tgk ko..aku bkn igt sgt senior2..
tak sgka aku ade geng ek..akupun takde hal nak mandi 40 aritu..
batch aku setahu aku sumer org mandi kot..tak 40 pun ade la dlm separuh..
aku lgsg tak..
ntahla..aku tak pecaya..die nye doa yg kn bc pun aku rs cam tak kn..
wallahu'alam..

akupun da keja..tp..saje nak tahu pengalaman senior2 yg da lama keja..
ramai lg kekwn yg tak keja..so mgkn kite blh bljr drpd yg berpengalaman..
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2004 09:06 AM | Show all posts
ko ada lagik ke kain putih tuh?
akunyer dah ntah ke mana ntah
haram sekali pon aku tak pernah mandi

aku rasa medangmru pernah cite lar pasal working experience dia kat sini
cuba selak awal2 ngan page

abe medang oh abe medang
mana dah pegi nih?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2004 09:58 PM | Show all posts
heheheh.....ader katak......redapple.......aiseh......bleh luper plak ngan thread nih..!!!!!!!!

Dok ingat kat BOD bawah sinun......wahh......banyak gak respon dr ex-USM ni...rase cam nak buat gathering plak????

hmmm...pasal cadangan redapple tuh..pasal pengalaman carik kerje masa lepas grad...rasenyer dah b'tahu dah!!!!!

hmmmm........!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-12-2004 09:59 PM | Show all posts
Cadangan yang bagus tuh.......

so...senior USM ...saper nak mulakan??????
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2004 10:18 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at 15-12-2004 09:06 AM:
ko ada lagik ke kain putih tuh?
akunyer dah ntah ke mana ntah
haram sekali pon aku tak pernah mandi

aku rasa medangmru pernah cite lar pasal working experience dia kat sini
cuba selak awal2 n ...


ntahle..ade ke tak..tak amik pedulik pun..

aku terpikir ko ni seseorg tu..tp tak tau lak yg aku pikir tu TI ke tak..
adakah ko katak..insan yg berseri-seri itu??:hmm::hmm:

kalau ko paham ye la tu..kalau tak..malas aku..biarla ko sape2 pun..
:bgrin::bgrin:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-12-2004 07:53 PM | Show all posts
Aku semakin tak paham ler......atau aku sengaja taknak paham..

aaaarghhhh1!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2004 12:30 AM | Show all posts
ape yg ko tak paham tu medang...

ko dl ade amik ko-k tak medang..amik ape?
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2004 12:31 AM | Show all posts
katak..mane ko..tak jwb pun..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2004 08:18 PM | Show all posts
Originally posted by redapple at 16-12-2004 11:30 PM:
ape yg ko tak paham tu medang...

ko dl ade amik ko-k tak medang..amik ape?


Aku tak amik Ko-k....aku aktif kat persatuan school aku.....sampai jadi YDP.....then aku aktif dalam aktiviti Desa aku......

So kredit untuk duduk desa kiranye dah terjamin ler sampai final year.....!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2004 08:21 PM | Show all posts
Aku pun dah tak braper ingat aktiviti masa aku 1st year kat U......pasak hyper aktif dalam persatuan School aku...dari majlis Konvokesyen....Baktisiswa......sehinggalah ke bab2 aktiviti derma darah......

pernah gak jadi AJK student baru selama 2 tahun......

best wooo jadi AJK untuk pelajar baru ni....rasa bangga sesangat....

pernah anjurkan Program school aku kat sekolah diperlis....jredit untuk duduk desa memang sampai terlebih.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075074s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list