Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
169378
View
1684
Reply

Ex - USM Students ( ALUMNI )

[Copy link]

Author: medangmru       Show all posts   Read mode

Post time 31-12-2004 03:18 PM | Show all posts
Laaa....aku kat induk sat, pastu kat trans plak
Camni lah, masa 1st & 2nd year kat induk
3rd & extend sem kat Trans
So, aku rasa keduanya2 sekalik
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2004 03:20 PM | Show all posts
PUMA
Hahahhaa...aku dah ingat dah
PUsat MAhasiswa
Puas aku pikir, sampai ker ADIDAS ler, NIKE ler,
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2004 03:56 PM | Show all posts
heheheh........PM=pusat Mahasiswa....
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2004 04:38 PM | Show all posts
Originally posted by katak_kiut at  03:18 PM:
Laaa....aku kat induk sat, pastu kat trans plak
Camni lah, masa 1st & 2nd year kat induk
3rd & extend sem kat Trans
So, aku rasa keduanya2 sekalik


:ah::ah: untung la rasa environment dua2 tempat tuh..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2004 08:04 PM | Show all posts
bestnyer ko katak...dapat raser duk kat dua2 tempat tuh!!!!!

Lagik elok kalo ko dapat gi ke KK ...complete sumer tempat ko dapat gi!!!

heheheh!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-1-2005 10:38 PM | Show all posts
Tp aku prefer lagik duk kat Induk....dgn pemandangan yg indah...!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2005 10:44 PM | Show all posts
Originally posted by mieraedoera at 30/12/04 08:20 PM:



seribulan grad tahun bila?

alaf 21...:cak:
Reply

Use magic Report

Post time 3-1-2005 10:26 AM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 2004-12-31 08:04 PM:
bestnyer ko katak...dapat raser duk kat dua2 tempat tuh!!!!!

Lagik elok kalo ko dapat gi ke KK ...complete sumer tempat ko dapat gi!!!

heheheh!!!!


Errrmmm.....kampus kesihatan ker? Aku pernah gak pergi time matrik dulu. Since aku matrik kat kypm kb, so pernah pegi jenguk masa dorang buat open day.

Pastu time kat tronoh dulu poon aku selalu gak turun sebab ehem ehem  :love: aku ada kat sana....hihihiiiii

sekali pindah trans sama2, sonok betullllll :clap:
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-1-2005 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by seribulan at 2-1-2005 09:44 PM:

alaf 21...:cak:


hhhhhmm...kirer baru lagik le nih!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2005 08:41 PM | Show all posts
local production...check it out, babe...

http://usm.net.my/yncr/modules.php?name=Internet_TV
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2005 10:50 PM | Show all posts
sok baru check seri...kat rumah ni internet lembab!!!!!
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2005 08:15 AM | Show all posts
Originally posted by seribulan at 6-1-2005 07:41 PM:
local production...check it out, babe...

http://usm.net.my/yncr/modules.php?name=Internet_TV


seri....yang ni producttion drpd School Mass Comm ker...???

Sbb ader braodcasting tu...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2005 11:55 AM | Show all posts
katak ..mano ko katak....

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2005 02:36 PM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 8/1/05 08:15 AM:


seri....yang ni producttion drpd School Mass Comm ker...???

Sbb ader braodcasting tu...

yup...ada tulis kan situ..:hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2005 12:46 PM | Show all posts
Originally posted by medangmru at 2005-1-8 11:55 AM:
katak ..mano ko katak....



ada hah ada jek nih
Reply

Use magic Report

halfelven This user has been deleted
Post time 13-1-2005 12:40 AM | Show all posts
hallo boleh join tak? aku dulu usm taun 99 - 02....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 13-1-2005 07:24 PM | Show all posts
buleh...buleh half....no problem nyer.......

dulu amik course aper half?...tinggal kat desa maner??
Reply

Use magic Report

halfelven This user has been deleted
Post time 13-1-2005 09:28 PM | Show all posts
ohh...maklumat sulit tuh.....tapi dulu aku masa first year dok kat fajar....best gak..tiap-tiap ari makan nasi goreng ayam...pastu tahun 2 dan 3 aku dok luar sebab tak aktif...punyalah susah takde stiker..asek masuk ngan kluar secara curi-curi...tapi ada sekali terkantoi kena tahan pak guard...poyo betul...
aku sewa kat flat bistari...err..kawasan depan tapak pesta belakang stesen minyak mobil....banyak gile indon sana...cewek-cewek nya semuanya manis-manis tapi baunya hapak-hapak...kueh kueh kueh....
aduihh..korang bukak topik ni buat aku teringat lak nostalgia yang takkan berulang kembali...dahla member-member kamcing sumer bawa haluan sendiri...takleh dah nak lepak kat restoran Subaidah nengok bola tengah2 malam...sekarang ni tengok bola pon sorang2 kat umah....sekarang dah berduit tapi hidup boring plak...dulu tarak duit tapi happy je..minum teh tarik segelas tapi dudok dekat tiga jam...untung2 ada member belanja roti canai, tapi rokok plak habis kena pow.....hahahha
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-1-2005 08:20 AM | Show all posts
saja je aku bukak thread ni...sbb nak membangkitkan nostalgia memasing kat USM......

Betul tuh Half....dulu masa study..dapat Loan...mmg cukup seronok....masa tu le kita shopping bagai nak rak....kat Komtar, Sunshine Square....nak beli brg2 Kompuer..apa lagi..pulau Tikis le....walaupun agak jauh......

Nasi Kandar Sharif kat Sg. 2 tuh..mmg tak dapat dilupakan...walaupun beratur panjang....tp sanggung.....

p/s : eerr..half..masa tawun ko..ader ke lagi Gerai NAsi Kandar Shariff kat Sg 2 tuh???
Reply

Use magic Report

halfelven This user has been deleted
Post time 15-1-2005 04:51 PM | Show all posts
ada lagi shariff tuh....tapi dah tak glemer sebab banyak dah bukak restoran mamak...contohnya restoran subaidah...dan restoran pelita...kira restoran ni happening sikit sebab ramai orang...dulu dapat duit loan 2000 dah dikira banyak nak mampus.....sekarang...alahai...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.086216s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list