Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
130706
View
198
Reply

P&V - Complaint And Feedback

[Copy link]

Author: sherrina       Show all posts   Read mode

Post time 14-2-2005 04:48 PM | Show all posts
Amboi, amboi korang.............lol:lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 05:00 PM | Show all posts
paparock,

Saje kasi release tension sket...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 05:02 PM | Show all posts
aiiikk...dah jadi thread borak plak...

ehehehe...karang kena komplen...haa tak tau...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 05:10 PM | Show all posts
hana, yg kaki komplen tu biar la dia nak komplen ape dah memang dia nama pun kaki komplen tak gitu geng..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2005 05:25 PM | Show all posts
Betul tu... kerajaan pun ada parti pembangkang... kan? Baru balance... :cak:

Aku ingat kan post2 borak merapu ni aku nak transferkan ke thread khas utk borak merapu la... maknanya kat mana2 thread pun lepas korang dah borak2 merapu aku transferkan post tu... amacam? Buat housekeeping sket la... tapi tu bila aku ada free time lebih sket la... :hmm:
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 03:04 AM | Show all posts
eh ada kroni ker lak kat sini :stp:

tak perasan lak mok nik bod ni ada kroni...mok nik yang tak tau apa2 tentang photo pun main hentam aje masuk bod nie...tak rasa lak terasing ...janji enjoy kongsi gambar dgn geng sini...jadi tak jadi gambar belakang kira :lol
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 02:59 PM | Show all posts
Originally posted by guard_x at 2005-2-14 08:44 AM:
Woi! Apo ni...? Musykil aku apasal dgn kamera cap ayam...? Dalam banyak2 brand... cap ayam la yang paling sodap... (ni aku cerita pasal ikan sardin) :nerd:



asik ingat pasal makan jer bro ni!
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 03:57 PM | Show all posts
Originally posted by mok_nik at 15-2-2005 03:04 AM:
eh ada kroni ker lak kat sini :stp:

tak perasan lak mok nik bod ni ada kroni...mok nik yang tak tau apa2 tentang photo pun main hentam aje masuk bod nie...tak rasa lak terasing ...janji enjoy ko ...


Betul tu Mok-nik .. i sokong u........
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 04:32 PM | Show all posts
Senyap je dah... teknoloji skang amat mengkagumkan. You can actually trace the person yang guna nama Kaki Komplen ni... kalau you erase sekali pun... your genetic traces or DNAs maseh traceable...so amacam nak didedahkan ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 04:55 PM | Show all posts
haaaa apa lagi bro... cam mana leh tqahu tu tolon kasitau skit
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 05:18 PM | Show all posts
Jeng jeng jeng... :cak:

Ada ka patut... IT consultant nak dibuat main...? Kacang dal je nak trace... Heh heh heh... tapi bro, kita biarkan je la... tak perlu didedahkan kat sini... tak baik membuka AIB org lain... ye tak? Mungkin ada salah paham je... kekadang pun ada yang tak berapa arif nak berforum... paham2 je la... ke kot terlalu teruja ke...

Mari kita semua lupakan je lah apa yang dah lepas ni... kita kat sini kan nak berkongsi2 ilmu dan pengalaman... pulanglah kepangkal jalan... :ah:

:hug:

* tapi kalau sesapa berminat nak tau pm je la MOD... :nerd:

Originally posted by minaq_jinggo at 15-2-2005 16:32:
Senyap je dah... teknoloji skang amat mengkagumkan. You can actually trace the person yang guna nama Kaki Komplen ni... kalau you erase sekali pun... your genetic traces or DNAs maseh traceable...s ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 05:20 PM | Show all posts
hah...nak dedahkan..?

abess la aku...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 05:24 PM | Show all posts
errr.. dah dekat sebulan tak menjenguk P&V bod nie.. :kant::kant:
Banyak bz.. alih2 bukak ade laa pulak tajuk nie.. sib baik dah kewl down dah.. heheh..

Ade cite terbaru ke?? Dah ketinggalan yg amat2 nie.. Esok nak gi cekau filem lagi. Stok abis utk Kick-off Khamis nie & weds wiken nie.. hmmm
Reply

Use magic Report

nin9 This user has been deleted
Post time 15-2-2005 05:49 PM | Show all posts
haha.. ksian dia. niat dia baik turr.. yg bleh trace buat2 x tau dah ler.. nt kita di blacklistkan laks.
Reply

Use magic Report

kaki-komplen This user has been deleted
Post time 15-2-2005 06:19 PM | Show all posts
salam kembali.
kenapa perlu tahu identiti saya dengan cuba trace IP?.anda terasa?.setahu saya orang yang terasa sahaja yang berbuat demikian.lagi pun,ada saya melontarkan kata kata lucah di topik ini?.ada saya kacau saudara semua?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 06:23 PM | Show all posts
Originally posted by kaki-komplen at 15-2-2005 06:19 PM:
salam kembali.
kenapa perlu tahu identiti saya dengan cuba trace IP?.anda terasa?.setahu saya orang yang terasa sahaja yang berbuat demikian.lagi pun,ada saya melontarkan kata kata lucah di topik  ...

Please......ff:.... ma'al Hijrah....:lebai:
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 06:44 PM | Show all posts
lerr.. tak abis abis lagi rupanya...:jeling::jeling::jeling:

from my honest opinion, come on la...be gentleman,

kita kena paham masing2 punya komitmen, cara hidup serta perwatakan tersendiri...
bila bergaul dengan ramai orang ni kita kena sedar dan terima secara terbuka kebaikan mahupun keburukan orang lain...
tak mau le ada tuduh menuduh, kata mengata kat sini...
kalau nak berperang pergi le tempat lain...

to all out there..
next time kalau ada pertanyaan khusus mengenai apa2 pun dalam photography i
cadangkan buat macam ni..

1. sama ada kita newbie atau otai, bukak thread mengenai pertanyaan anda tersebut, sertakan contoh foto sekali lagi bagus..
2. kalau thread tu nampak cam tak ade sambutan, kasi up dia hari2 so dia akan sentiasa kat atas, tak de lah yang termiss tengok nanti...
3. kalau pertanyaan itu berdasarkan posting forumers lain, mungkin kita boleh PM forumers itu secara terus...

lepasa ni tak mau tengok ada tuduh2 dan gaduh2..malu le kat orang woit..
:no::no::no:
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 06:51 PM | Show all posts
:setuju::hug:
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2005 06:54 PM | Show all posts
Originally posted by bimmer_man at 2005-2-14 10:12 AM:
teringat masa mula2 nak outing dengan geng photographer dari PV ni...kecut perut jugak, terbayang mereka semua ni adalah pro atau fulltime photographer umpama OP dari Reuters, AP dan sebagainya...
...


ni rasa nak jumpe org2 kuat PV nih tp rasa segan tu masih menebal
Reply

Use magic Report

nin9 This user has been deleted
Post time 15-2-2005 08:35 PM | Show all posts
arkk.. betul kata dan. majlis bersurai..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.075710s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list