Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
130722
View
198
Reply

P&V - Complaint And Feedback

[Copy link]

Author: sherrina       Show all posts   Read mode

Post time 13-3-2009 11:57 AM | Show all posts
tak tahu nak tanya kat mana...kan bila bergiat dalam photography nieH.....
dia terlibat dengan print gambar kan..album...
soalannya..cam ne nak buat customize album yek??

sorry kalau salah masuk ruang...tapi serius tak tahu nak tanya kat ne
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2009 09:49 AM | Show all posts
Originally posted by s2m3r at 13-3-2009 11:57
tak tahu nak tanya kat mana...kan bila bergiat dalam photography nieH.....
dia terlibat dengan print gambar kan..album...
soalannya..cam ne nak buat customize album yek??

sorry kalau salah...



mmg salah tempat pun... elok post kat Q&A Photography...

btw, skrg byk kedai boleh buatkan custom album tu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2009 09:51 PM | Show all posts
Salam,

tn Mod boleh tak topik2 seperti topik Close-up, Haiwan, Landscape etc tu semua di senaraikan Index kan?


mekacih.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2009 08:05 PM | Show all posts
Aimez,

Disenarai indexkan tu camne ropanya? Yang macam Sherrina buat dulu ke? Kalau jenis yg tu masalah link berubah lepas kita merge ke, split ke apa2 ke...

Semua thread koleksi photo aku mmg dah 'digest'kan... so just klik je Digest kat atas belah kanan tu and ko dpt tgk semua thread2 koleksi dan lain2 yg berguna... kalau ada lagi lain2 thread yg ko nak aku 'digest'kan bagitau je yg mana ek...

tengkiu terima sarkis...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2009 10:37 AM | Show all posts
Momod nak tanya sikit...

Kalau posting kita dapat icon jari tanda bagus adakah itu bermakna kita akan dapat kredit tambahan? Selalunya posting2 I yang lepas2 kalau ada icon itu memang begitulah... akan dapat pm dari momod


Posting I bernombor 783 dan 784 di benang GAMBAR PERMANDANGAN/LANDSKAP pun dapat icon jari tanda bagus tu. Tapi xda pun dapat pm dari momod...?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 01:34 PM | Show all posts
Momod nak tanya sikit...

Kalau posting kita dapat icon jari tanda bagus adakah itu bermakna kita akan dapat kredit tambahan? Selalunya posting2 I yang lepas2 kalau ada icon itu memang begitulah...  ...
joey_mcintrye Post at 16-5-2009 10:37


kalau dah ada icon tangan tu maknanya dah dapat credit la tu... momod kat sini biasanya tak pm pun... terus bagi credit je... kalau ko tgk dah ada tangan tu maknanya orait la tu dah dapat credit...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2009 02:03 PM | Show all posts
tuan mod.. nape avatar semua lenyap yer?
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 03:23 PM | Show all posts
hampeh aku dah newbie jek... takleh jawab dah... hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 23-6-2009 03:38 PM | Show all posts
hampeh aku dah newbie jek... takleh jawab dah... hahaha...
guard_x Post at 23-6-2009 15:23


huahahaha.. porem ni kena H1N1 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2009 08:50 PM | Show all posts
kena quarantine la Cari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 04:27 PM | Show all posts
hampeh aku dah newbie jek... takleh jawab dah... hahaha...
guard_x Post at 23-6-2009 15:23



mau pocah porot den yg semakin mengecil ini hahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2009 04:28 PM | Show all posts
Momod nak tanya sikit...

Kalau posting kita dapat icon jari tanda bagus adakah itu bermakna kita akan dapat kredit tambahan? Selalunya posting2 I yang lepas2 kalau ada icon itu memang begitulah...  ...
joey_mcintrye Post at 16-5-2009 10:37


dulu aku rajin PM tapi sekarang aku dah malas... so tak yah PM lah yer... janji ko dpt credit :pompom:

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2012 04:21 PM | Show all posts
tak boleh ke link photos drpd flickr?
try byk kali tp bila kt reply tu mmg nmpk gmbr bila dh display dekat post jd link tak kluar gmbr..salah code ka?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 04:49 PM | Show all posts
melawat kawasan

good.. terkawal
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 01:36 PM | Show all posts

Errr...

fleurzsa posted on 11-4-2012 04:49 PM
melawat kawasan

good.. terkawal



Moderator kat sini 'nyorok' kat mana eh...?


Jizzz... Klong! Klong!
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2013 12:17 PM | Show all posts
sekadar nak bertanya, skang nieh up gmbr apa2 mmg dh xde dpt kacang lebih ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 09:54 PM | Show all posts
The board is slowly becoming a desolation of fxks323.   With the absence of the dwarmods (and perhaps a hobbit with a magical ring), fxks323 might end up staying here and jealously guarding his precious spamming threads forever.  Don't let him come here and back again.  Dear dwarmods, please destroy him once and for all!



Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 08:57 PM | Show all posts
Edited by alongarts at 2-9-2015 04:04 PM


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 08:57 PM | Show all posts
Edited by alongarts at 2-9-2015 04:04 PM


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084247s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list