Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
130783
View
198
Reply

P&V - Complaint And Feedback

[Copy link]

Author: sherrina       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-9-2004 11:24 PM | Show all posts |Read mode
Ruangan ini disediakan untuk memudahkan sesiapa sahaja menyumbangkan cadangan, kritikan atau apa sahaja bagi meningkatkan mutu board photography and videography. Sebarang idea, komen atau apa sahaja (kecuali bual kosong) sangat2 dialukan. :clap:

[ Last edited by  guard_x at 9-1-2008 02:22 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2004 10:50 AM | Show all posts
saya nak cadangkan kita buat aktivti berbuka puasa bersama-sama pada bulan ramadhan ni!

kita buat kat restoran nelayan titiwangsa or restoran cherana kat cheras tu.
amcam?
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2004 11:38 AM | Show all posts
bagus cadangan tuu.. tapi kalau kat Putrajaya pon mcm ok aje ari tuu.. surau pon dekat jer, sebelah tepi & yg penting tempat menarik &g good food!
Reply

Use magic Report

Post time 1-10-2004 02:58 PM | Show all posts
org pertama yg akan setuju dan melompat biler dgr P/Jaya tak lain tak bukan...............ZAIHANNNNNNNNNN:ketuk::ketuk:
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2004 08:56 AM | Show all posts
wakakakakaa wakakaakak wakakak sesesesasasangat dialu2kan heheheheh u all are welcome hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2004 11:11 AM | Show all posts
Originally posted by OD at 2004-10-1 11:38 AM:
bagus cadangan tuu.. tapi kalau kat Putrajaya pon mcm ok aje ari tuu.. surau pon dekat jer, sebelah tepi & yg penting tempat menarik &g good food!



skarang ni kat memana pon saya on!
dah ada transport tetap!
senang skit!
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2004 09:03 PM | Show all posts
lasat la ko tomennnn bagus...drive carefully haaaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 4-10-2004 09:15 PM | Show all posts
Jangan tak jadi, commitment penting.....keep this forum hangat, jangan tunggu sejuk gedi baru nak hangatkan......:bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2004 10:32 AM | Show all posts
Originally posted by Tee Jay at 2004-10-4 09:03 PM:
lasat la ko tomennnn bagus...drive carefully haaaaaa..



alhamdulilah!
rezeki Allah bagi!

i'will bro!
thanks~
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 5-10-2004 09:52 PM | Show all posts
cadangan yg bagus. majlis berbuka puasa. boleh suggestkan hari yang sesuai utk korang? adakah hari kerja ataupun hari cuti hujung minggu? maybe lagi bagus kalau ada yg dapat cadangkan sekali tarikh dan tempatnya.

mengenai lokasi, sherrina prefer kita adakan undian sebulat suara. ikut suara majoriti. takut ramai yg tak terdaya nak travel sampai ke putrajaya nun. :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2004 09:23 PM | Show all posts
The first gathering dulu pun was well attended considering macam macam masaalah yang dihadapi, transport was one main issue. Putrajaya is an ideal place as it is away from the main stream crowd, we may have a corner all to ourselves. Surau is the plus point. Since our youngest brother Otomen pun dah mobile, I would strongly support Putrajaya as the venue for our next gathering. Janganlah kita make it sound as if Putrajaya tu jaaaaauuuuuuh sesangat. Car pool can solve the problem. Tu pun kalau sudi. Yang penting commitment....:cool:

I would also suggest that a theme be adopted before any competition since all of us have different liking and orientation dalam photography. Let us have a common platform for the competition. I have already put forward my suggestion under the heading Pasar Ramadhan Project. The whole idea is to have a common platform. Otherwise thread nanti berjela jela keputusan nak mengendalikan project tak dapat dibuat buat lagi.:cool:
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2004 10:50 AM | Show all posts
diakui..... P/Jaya is the best place.....,lagi pun kita ada penghulu kat situ maybe dia dah boleh booking table.......Sherrina......it means 1 vote from me....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 12:24 AM | Show all posts
Oiiiiit mana pergi MOD? Dah buka thread ni kena le jengok2 selalu.....baru boleh buat pembaharuan....tak gi:nerd::bgrin:tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-10-2004 12:54 AM | Show all posts
minaq,
ada di jengok2...jgn bimbang :bgrin:

anyway, nampak gaya ada beberapa cadangan Putrajaya. selain dr tu? makanan plak camne, any place yg istimewa?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 07:34 AM | Show all posts
If its at the same place yg kita buta 1st gathering dulu, makanan hsould not be any problem, belambak banyak choice. Fresh fruits pun belambak. Tapi bulan puasa ni I am not too sure la...:stp::cool:
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 07:49 AM | Show all posts
minta zaihan uruskan tempahan kat saner...then buat collection sesamer kiter....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 11:51 AM | Show all posts
aiseh! Lama tak menjenguk :nyorok:

n'way, putrajaya tu ok, ape nama dia Tmn Warisan. Food & gerai2 kat situ sume OK. Mcm2 choices.. Tapi kena mintak pro zaihan survey sket takut2 dia tutop pulak bulan pose nie.. Tempat mmg best utk lepak2 & rest2 termasok bawak famili or etc.. parking pon senang laa kot.. (kalau tak penoh). Kalu penuh, ade tempat lain utk parking ke???:stp:
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 12:30 PM | Show all posts
akhir nyer ko muncul juga OD.....sbb ko dah timbul aku akan padam note kat bwh...

opssss Welcome home.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2004 04:55 PM | Show all posts
Padam note kat bawah?? Note ape pulak tu?
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2004 08:12 AM | Show all posts
hai mod...
buatlah satu kuiz berdasarkan gambar.contohnya, teka gambar apa etc..

bye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093578s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list