Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
134000
View
1108
Reply

Koleksi Foto : Kucing

[Copy link]

Author: guard_x       Show all posts   Read mode

Post time 22-5-2004 04:33 PM | Show all posts

gambar kucing

Ok.. ni kali pertama aku tangkap gambar kucing... aku belum pro lagi tangkap gambar ni. baru first time ... he he he ... :bgrin:

Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2004 05:51 PM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 22-5-2004 16:33:
Ok.. ni kali pertama aku tangkap gambar kucing... aku belum pro lagi tangkap gambar ni. baru first time ... he he he ... :bgrin:

[IMG]http://img61.photobucket.com/albums/v187/rhoyo/kucing.jpg[/ ...


Rhoyo guna camera baru ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2004 06:22 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 22-5-2004 05:51 PM:


Rhoyo guna camera baru ke ?

chowski bila ko nak paste gambar kucing ko pulak....
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2004 06:32 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 22-5-2004 18:22:

chowski bila ko nak paste gambar kucing ko pulak....


Malu aku :malu::malu:
kucing aku jenis kucing kampung aje lollol:lol

[ Last edited by chowski on 22-5-2004 at 06:37 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2004 11:31 PM | Show all posts
aku takde kucing tp org nyer kucing aku mbik sbg model..:bgrin:



[ Last edited by aimez on 22-9-2004 at 10:21 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2004 11:34 PM | Show all posts
yg ni kucing mentua aku hehe...



[ Last edited by aimez on 22-9-2004 at 10:22 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 03:14 AM | Show all posts
Untuk Hobit ni la kucing kampung aku

EEHHHHHH sapa tu hobbit ke ?



:kant::kant: sama juve musim ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 04:35 AM | Show all posts
errr kucing ko tu chowski sama kaler lah ngan kucing boss aku...nanti (tuesday) aku mbik pic dier.

p.s Monday aku tak keja sempena Victoria day..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 05:28 PM | Show all posts
Originally posted by aimez at 23-5-2004 04:35:
errr kucing ko tu chowski sama kaler lah ngan kucing boss aku...nanti (tuesday) aku mbik pic dier.

p.s Monday aku tak keja sempena Victoria day..


betul ke ...Bos kau pun bela kucing kampung macam aku  juga ke ..?

PS: Tabiat kucing aku suka menjelir lidah :kant::kant:

[ Last edited by chowski on 23-5-2004 at 07:47 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 07:05 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 23-5-2004 05:28 PM:


betul ke ...Bos kau pun bela kucing kampung macam aku  juga ke ..?

PS: Tabiat kucing aku suka menjeling lidah :kant::kant:

[ Last edited by chowski on 23-5-2004 at 05:30 PM ]


:clap::clap: yeayy.. at last dapat jugak aku tgk gambar kucing hitam putih ko yg comel tu.  mmg bole jadi mascot juventus!  sihatnya badan kucing ko chowski...

btw, menjelir lidah la... bukan jeling..hihihi...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 07:49 PM | Show all posts
Originally posted by fairy_hobbit at 23-5-2004 19:05:


:clap::clap: yeayy.. at last dapat jugak aku tgk gambar kucing hitam putih ko yg comel tu.  mmg bole jadi mascot juventus!  sihatnya badan kucing ko chowski...

btw, menjelir lidah la... b ...


Ye mascot Juve  ..tu pirlo jeles kat kucing aku lollol
Macam mana tak sihat makan lebih baik dari aku lollol
Pagi makan daging dalam Tin ...malam makan ikan rebusssssss
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 09:09 PM | Show all posts
fuyoo...manyak nye gambo kucing. comel lote...eeee....geramnya.
:clap:
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 09:59 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 22-5-2004 05:51 PM:


Rhoyo guna camera baru ke ?


lebih kurang begitu lah ..

hmm buruk kan gambar yang aku tangkap ni....

aku ni baru first time tangkap gambar pakai digital camera....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2004 10:12 PM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 23-5-2004 21:59:


lebih kurang begitu lah ..

hmm buruk kan gambar yang aku tangkap ni....

aku ni baru first time tangkap gambar pakai digital camera....


Camera kau jenis apa  harga berapa beli kat mana ...kasi la detail sikit ....malu-malu pula bila beli kamera baru :dia::dia::dia:..eehhhh Tahniah dah beli camera baru  :lol

[ Last edited by chowski on 23-5-2004 at 10:13 PM ]
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2004 01:25 AM | Show all posts
waaaaa...comel lah chowski kucing ko tu rasa nak peluk2 plak geramnya!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2004 08:50 AM | Show all posts

ni my cats

Reply

Use magic Report

chadylower This user has been deleted
Post time 24-5-2004 11:45 AM | Show all posts
Bukan kah orang tua kata kalau tangkap gambar kucing, kucing tue nanti cepat mati. :devil:
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2004 12:09 PM | Show all posts
Originally posted by chadylower at 2004-5-24 11:45 AM:
Bukan kah orang tua kata kalau tangkap gambar kucing, kucing tue nanti cepat mati. :devil:


ntah la, so far, alhamdulillah ... kucing i ada yg dah berumur 7 thn.

for me la, kalau kucing tu mati, at least i have a pic of them for me to remember them!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2004 05:33 PM | Show all posts
Originally posted by chowski at 23-5-2004 10:12 PM:


Camera kau jenis apa  harga berapa beli kat mana ...kasi la detail sikit ....malu-malu pula bila beli kamera baru :dia::dia::dia:..eehhhh Tahniah dah beli camera baru  :lol

[ Last edited by ...


Terima kasih ... he he he :bgrin:

Aku segan ler chowski.. camera aku tak sehebat camera kau ...

Hmm kau ada gambar anak kucing ker ? :bgrin:
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2004 01:38 AM | Show all posts
Originally posted by rhoyo at 24-5-2004 17:33:


Terima kasih ... he he he :bgrin:

Aku segan ler chowski.. camera aku tak sehebat camera kau ...

Hmm kau ada gambar anak kucing ker ? :bgrin:


Apa pula nak segan .....Janji camera sudah  lollol:lol
Gambar kat atas tu anak kucing aku la tu ...baru 1 thn lebih :ah::ah::ah:

#Camera aku pun biasa aje ....yg hebat nuhhhh macam DSLR
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092804s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list