CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: bubuk_bearbear

"I Jupo Doh" Gelagat Comel Uqasha Senrose & Aprena Cakap Kelantan

[Copy link]
Post time 9-10-2021 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigi uqasha buruk

I x hina ciptaan tuhan
dia dah ubah ciptaan asal..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 11:12 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 9-10-2021 07:11 AM
Gigi uqasha buruk

I x hina ciptaan tuhan

Nampak cam pakai gg palsu
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 04:20 PM | Show all posts
Brider shower tu natang gapo
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bankerpencen replied at 8-10-2021 09:53 PM
OT... ungka ni memang betul natural putih ke cucuk2 je? Dulu nely dalam spaQ taklah cerah mana pada  ...

Drip vit c kot. Mcm adira, zizi, stacy pon buat kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 9-10-2021 07:04 AM
Kalau ikut kajian org kelate merupakan orang melayu paling asal(anak jati) menetap di semenanjung  ...

Xpe..org kelate rilek je..sejarah xtipu.jd nak kalut buat apa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Bridal shower TT..Bukan brider shower
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 9-10-2021 11:12 AM
Nampak cam pakai gg palsu

Betul

Mcm gigi baru zara zya
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
pearl.silver replied at 9-10-2021 11:32 PM
Betul

Mcm gigi baru zara zya

Pakai veneer ke ? Kalau pakai veneer kene kikis dulu gigi Huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah_ary2 replied at 10-10-2021 01:46 AM
Pakai veneer ke ? Kalau pakai veneer kene kikis dulu gigi Huhuuuu

Veneer kot..

Tp gigi diorg jd nmpk mcm jongang.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols bukan org Kelantan. Tapi kalau ckp Kelantan bunyi mcm ni lah. Bukan loghat Siam ni, dia cuma loghat dh cair sbb jarang ckp bhs Kelantan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 05:27 PM | Show all posts
berita2 retis  murahan mcm inilah yg membangkakan ummah sskjp seantero negara sbb negeri dorg kat sana tu mmg xde apa2 pencapaian yg boleh dibanggakan pun samada dari segi politik,sosial  dan ekonomi.

done kecam.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Zeatyisaac replied at 8-10-2021 11:12 PM
I tak rasa diaorang bleach. Lebih kepada vitamin C kot.
I pun, orang pernah tegur semakin putih d ...

Ye ke sis..
Nak cari ah nanti...
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Deme dah org sana nok apa nak heran
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 11-10-2021 12:46 AM

Lepas ni wartawan Cari boleh teruskan buka thread retis cakap Kedah, cakap Perak, cakap minang, cakap jawa. @Bubuk_bearbear blh start tanda kalendar mana retis nak buat BRIDER shower lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
I pun consume innershine prune tu. Memang kulit cerah dan tak kering. Yang berry tu tak ada effect untuk i. Kalau nak supplements untuk kulit yang tak ada collagen, ambil je innershine.

Loghat diorang ni bukan cara orang kelantan. Ni jenis nak cakap kelantan tapi still nak cover konon2 pelat nak converse in kelantan. Kawan2 i orang kelantan tak cakap pun macam tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 11:14 AM | Show all posts
palerainbow replied at 10-10-2021 05:37 PM
I pun consume innershine prune tu. Memang kulit cerah dan tak kering. Yang berry tu tak ada effect u ...

wahhh...tq infonya kaka..meols nk cari lah
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 12:33 PM | Show all posts
ada kawan iols orang kelantan tapi dengan kawan kelantan pun cakap kl
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2021 12:54 PM | Show all posts
palerainbow replied at 11-10-2021 01:37 AM
I pun consume innershine prune tu. Memang kulit cerah dan tak kering. Yang berry tu tak ada effect u ...

Wahh betul ke sis ...I mmg nak cari yg tanpa collagen. .. menarik ni.  Innershine ye?  Ok nak pi cari... hehehe TQ sis.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 07:28 AM GMT+8 , Processed in 0.079447 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list