CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: bubuk_bearbear

"Akaun Bank Tinggal RM1, Macam Mana Nak Beli Datuk" - Soffi Jikan Kini

  [Copy link]
Post time 8-10-2021 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia punya sembang tu, macammm lah gelaran Dato tu dapat jadi putera raja arab saudi. Humble brag betul. Choi sgt. Ehhh where have you been??? Berlambak2 Dato dkt Mesia ni misekin hokey? Boleh je kau beli title tu pakai duit advance or duit pinjam.
Biasalah Mulayu, guna ayat "beli duit utk dpt duit"
Puiiiiiii
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-10-2021 09:08 AM | Show all posts
ape sumbangan si ketum ni bleh dapat dato ..
adoyaiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 09:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Dato Soffi. Lepas ni jgn dengki2 dgn FK lg tau{:hooray
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 09:24 AM | Show all posts
malu kan artis2 yg gigih nak gelaran datok.time senang ok la, time dah miskin tetiba keluar berita datok artis jadi asnaf, datok artis mohon rumah ppr
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 01:03 PM | Show all posts

ada beza Datuk dengan Dato'...

kalau Dato' dianugerahkan oleh sultan atau pembesar negeri, Datuk pulak oleh YDP Agong
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 02:37 PM | Show all posts
sape la yang bagi dia datuk ni. tengok kat luar pun macam weng je.
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 05:50 PM | Show all posts
so, mmg betul la dia dpt Dato'?
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu aku suka tengok dia ni berlakon nak2 lagi watak dia jadi bomoh indon cerita hantu mak limah tu semua lakonan dia menjadi sekarang ni aku pun tak ada selera nak tengok kepam sangat dan macam lalok ja aku tengok

Nak komen rendahnya gelaran dato sekarang tak sama macam dulu2 yang dato betul2 kaya
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 8-10-2021 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
SpyLeman replied at 8-10-2021 09:14 AM
Tahniah Dato Soffi. Lepas ni jgn dengki2 dgn FK lg tau{:hooray

Main pass2 pulak gelaran dato dari FK ke SJ.. jaga betul2 ye SF jgn sampai kena tarik..
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2021 01:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Datuk dato


Sape yang bagi?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah nak bangga sangat la.
Pusing shopping mall jerit dato' , tengok berapa ramai toleh...  

Malaysia kan boleh - land
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 09:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miracle_forever at 10-10-2021 09:38 AM
None68 replied at 8-10-2021 08:21 AM
Spesis makan batu jugak ni


kan.. ingat lagi kes Fk mengamuk tu, dia punya  la back up. ujung2 dia yg kantoi urine test.
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapo heols smpai dpt gelaran dato?? Lain la dato pandalela rinong tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 8-10-2021 01:44 AM
fefeeling dapat nasihat peguam kejadahhhh? euww bercakap mcm hindu ko mabok ke nenek jikan? bila nak ...

mabukk saaayurrrrrr maaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik_jantung replied at 8-10-2021 03:52 AM
Ramai je datuk tak berduit yg aku kenal... Phuiiii. Nyusahkan orang lagi hader

kannnnn… smpai bini datuk pun hari2 duk hadap food review kat ig smpai badan pun dh jadi tong drum.,, muka berminyakk don’t care asal dpt buat ig review
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 8-10-2021 02:14 AM
Mula2 suka gak tgk dia berlakon.. Lama2 mcm apa je rasa

Sama....mcm overrrrrrrrrr....
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 10-10-2021 10:12 AM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 8-10-2021 08:42 AM
sebab tu peguam suruh diam2 aja kot...
hihihi....

Peguam tu kena bayar x? Sbb duit ada rm1 je kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Klu jenis2 lagu ni dapat dato... opkos la beli...
Tapi dia nafikan beli...
So apa justifikasi kelayakan dia dapat dato?
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 11:26 AM | Show all posts
Hahaha, lawak la dato kan Malaysia skrg ni.
Mmg kualiti sampah
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2021 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 10-10-2021 09:27 AM
kan.. ingat lagi kes Fk mengamuk tu, dia punya  la back up. ujung2 dia yg kantoi urine test.

Betul..satu malaysia tau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 11:00 AM GMT+8 , Processed in 0.090465 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list