CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1991|Reply: 15

Noki Cemburu MK Lebih Popular?

[Copy link]
Post time 22-9-2021 04:36 PM | Show all posts |Read mode
Dua anggota K-Clique, Noki dan MK yang juga calon awal Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-34 mempunyai aura serta pesona tersendiri hingga menjadi kegilaan ramai.


Tidak kira atas kapasiti berkumpulan atau bergerak solo, niat Noki atau MK hanya mahu berkongsi bakat.




Kredit foto: IG MK & Noki




Bagaimanapun, timbul gosip bertebaran mendakwa, Noki atau nama penuhnya, Ahmad Ikhwan Aji mencemburui populariti diraih MK.


Ketika MK berjinak-jinak dalam dunia lakonan apabila membintangi drama The Hotel, Noki turut membintangi drama Oh My Hantaran arahan Shuhaimi Lua, terbitan Tanah Beris Film Production yang bakal menghiasi slot Diandra di TV9, tidak lama lagi.




Kredit foto: IG Noki




"Sebenarnya, tiada istilah cemburu. Ia lebih kepada bersaing secara sihat dan meneruskan survival. Ikutkan MK lagi ramai pengikut dalam Instagram (IG) hingga mencecah jutaan.


"Saya pula hanya ratusan ribu pengikut dalam IG. Soal berlakon saya anggap lebih kepada mencuba nasib. Lagipun, MK turut membintangi drama Oh My Hantaran," katanya kepada BH Online.


Noki yang sedang menjalani penggambaran drama Oh My Hantaran di Sungai Lembing, Kuantan turut menepis dakwaan, tidak sebulu apabila menghasilkan single berjudul Payung Pelangi yang dilancarkan di platform digital terpilih sejak 9 September lalu.




  





Sumber: BH Online
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
MK ni dlm klip cte mira filzah tu ya ampon teruk nau belakon. Udahla cte nye pon cringe.  Maikel ang mmg sapu je ke sesapa untuk cte dia.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:01 PM | Show all posts
Buat video blkg sikit.
kot2 nnt lg pemes.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
motip? ko dah menang ajl kan? patutnya si mk ultra tu lah yang kena jeles dekat kau?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Heheheehhe
Hamboiiii nokkkkkk
Posing ala2 acik Nicki minaj, acik Lil Kim sangat kat pic no 2 tuuu
Awas yachhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 09:23 PM | Show all posts
dengan kelindan lori pun nak cemburu ke dik... elok la tu sesama level je...
ikan kering sabah mencemburui kelindan lori...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: dengan kelindan lori pun nak cemburu ke dik... elok la tu sesama level je...ikan kering sabah mencemburui kelindan lori...

Jgn gitu kak dud. Ramai anak dara mak dara pecah melihat MK tu. Termasuk kawan yg bini org. Ntah hape2. Gila betul
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Takyah la. Ko sado, mk sekeping je mcm kuat merokok pulak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Depa dua ni jer kan yg paling popular dlm group k clique tu?

Yg lain xde sapa nak kesah.....

I pun tak tahu berapa org ahli k clique neh
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
tp kan sejak bila si noki ni buat badan eh.. tup2 terus menjadi cmtu.. but wateva it is stok bdk2 je yg minat dorg ni.. zaman pun dah berubah so why botherrr..
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 11:53 AM | Show all posts
aku tak pham ppuan / bini2 org dok gila2 kan tu knapa ey??
seksi ke maskulin kee?? kering je aku tgk hahaahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:28 PM | Show all posts
Seharusnya gue bilang wow gituh?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kalchi replied at 22-9-2021 04:48 PM
MK ni dlm klip cte mira filzah tu ya ampon teruk nau belakon. Udahla cte nye pon cringe.  Maikel ang ...

Apa nama drama tu chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
rosannazmia replied at 23-9-2021 03:04 PM
Apa nama drama tu chuols?

The hotel. Dia jadi male lead lah kot
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Imma call ya cendawan enoki coz that's what rhymes with your nick

Tapi dah kakadud kata hang ikan kering
So ikan kering is it
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2021 06:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Noki makin sedap yach
Dlm tik tok soooooo hot

Gila gila gila gila gilaaaaa


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-1-2022 09:51 PM GMT+8 , Processed in 0.092209 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list