CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5485|Reply: 51

Dolla Pula Mendunia Di New York Times Square

  [Copy link]
Post time 22-9-2021 02:52 PM | Show all posts |Read mode
Kumpulan Dolla menjadi artis ketiga tanah air yang muncul di papan iklan digital tersohor New York Times Square, Amerika Syarikat hari ini.




Kredit foto: IG Dolla




Penampilan Dolla itu merupakan sebahagian daripada kempen Equal oleh platform penstriman digital tersohor dunia, Spotify.


Dolla menerusi hantaran dalam Instagram menyifatkan peluang tersebut sebagai satu penghargaan besar dan mimpi buat mereka.


Untuk rekod, terdapat 35 senarai lagu atau playlist Equal meliputi artis dari 50 negara dan Dolla sebagai wajah hadapan wakil bagi senarai lagu dari Malaysia dan Singapura.




  



Dolla yang dianggotai empat ahli mula menggegarkan industri muzik tempatan pada 2019 dengan penampilan mereka yang agak berani dan sering mendapat jolokan kumpulan K-pop Malaysia.


Selepas menerajui carta muzik tempatan dengan single pengenalan mereka Dolla Makes You Wanna, kumpulan ini terus mencuri perhatian penggemar muzik tanah air dengan single Impikan dan Watch Me Glow.


Terdahulu, papan iklan New York Times Square pernah memaparkan wajah penyanyi Yuna, dan bintang baharu Layla Sania bulan lalu.




Sumber: K! ONLINE
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam bibik indon muka masing2
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:19 PM | Show all posts
Oh my tabby

Come to papa meh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:21 PM | Show all posts
Watch Me Glowwww.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti artis kpop bara jer. Ceh dorang tiru aku dorang plk yg dpt publisiti lbh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 03:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang sponsor?

Tapi mujur herlokkkk jugak cepit memasing berbanding vida & cek non. Sooo iols takkan kecam lagi buat masa ni. Keep it up gurlssss... Agittew
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aku suruh tanya acik porom dolah mana mendonia di nuyork ni. Mak aku takat dolah kolumpo sheols kenal ler
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:13 PM | Show all posts
tahniahhhh....nampak jg omputeh sana muka Malay mcm mana...eksotik kann..ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Itu ads je kan. Boleh dibayar.... but ok biarlah dak2 kpop wannabe ini nak fefeeling. You do you girlssss
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
MarissaMiller88 replied at 22-9-2021 04:13 PM
tahniahhhh....nampak jg omputeh sana muka Malay mcm mana...eksotik kann..ekekekeke

grup kpop wannabe ni 2 melayu, 2 cina
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang sponsor?Tapi mujur herlokkkk jugak cepit memasing  ...

spotify : dolah artis look low cost.
dolah malaysia : eh eh muka kita kat newyork laaaa
Warga new york : what the f******* k happend ?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Apepun aku suka lagu raya depa
Raya raya rayaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 06:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Awat macam indon belum make over nih
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 22-9-2021 03:03 PM
Macam bibik indon muka masing2

Bibik kalau cantik mcmni bahaya
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 06:56 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 22-9-2021 03:50 PM
Aik bukan ke memang boleh bayar ke board2 advertisement dekat bandar NYC tu? Or adakah Spotify yang  ...

Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sekarang ehhh.  


punya lah heboh satu malaya waktu itu.... kebaboomm kaw kaw.



Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Haah kan apa jd ngan sheols? Hearsay dh  tinggalkan kecantikan dunyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Jangan abg Mat..hahaahahaha tak lama lagi nak masuk endimik, tetiba terbuka semua hijab nak mendonia dengan izin isteri..koh koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 22-9-2021 06:56 PM
Ingat pulak pada celebrity yang sign contract dgn agent di London dan Paris. Apa jadi pada dia sek ...

Jangan lupa siap sign contract nak tebus pasaran indon ujung2 rhopernya nak tebus drama tempatan pun tak lepas. Harapkan suri hati mr bangla tu je drama dia yang di ketahui selain Zouk, Melangkawi, Jabbal Rahmah dan jual produk kambuih belakang rumah
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Yindon sgt muke ko dikkk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Guccibamboo replied at 22-9-2021 06:49 PM
Bibik kalau cantik mcmni bahaya

Cantik celah mana.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:36 AM GMT+8 , Processed in 0.084365 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list