CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1030|Reply: 9

Remaja Tak Sekolah Bunuh Ibu Sebab Selalu Ditegur Asyik Tonton TV

[Copy link]
Post time 22-9-2021 12:58 PM | Show all posts |Read mode
Remaja berusia 17 tahun di Jepara, Jawa Tengah ditahan kerana membunuh ibu kandungnya pada Ahad lalu hanya kerana sering ditegur kerana menonton televisyen.


Detik melaporkan, Polis Daerah Jepara menerima laporan Ahad lalu berlakunya kekerasan fizikal mengakibatkan mangsa meninggal dunia yang dilakukan seorang remaja berusia 17 tahun.




Gambar hiasan




“Remaja itu tidak lagi bersekolah sejak kelas 1 Sekolah Menengah Pertama (SMP). Mangsa ialah ibu kandungnya sendiri,” jelas Ketua Unit Jenayah Polis Jepara, Fachrur Rozi.


Menurutnya, kejadian berlaku ketika suspek tidur depan televisyen dan ditegur ibunya kerana tidak bekerja serta hanya menonton televisyen.


Difahamkan, bapanya tiada di rumah dan sedang bekerja ketika kejadian berlaku.


“Suspek yang berang mengambil pisau lalu menikam mangsa. Panik dengan apa yang berlaku, dia meminta bantuan jiran dan ibunya dibawa ke hospital untuk rawatan lanjut.


“Mangsa meninggal dunia ketika dirawat di hospital,” jelasnya.


Fachrur berkata, mangsa sempat ‘melindungi’ anaknya dan berkata kononnya ditikam individu tidak dikenali.


“Bagaimanapun remaja tersebut ditahan kerana terdapat kesan darah pada badannya dan selepas siasatan lanjut, suspek mengakuinya,” katanya.




Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Kasihnya ibu pada anak sampai ke hujung nyawa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah apa jadi kat kau ni dik
ibu tu saat mcm tu sanggup lagi lindung kau
harap kau menyesal la dik
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 02:57 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mario897 replied at 22-9-2021 02:57 PM
Oh God ! What is this What Happens to US.

Kau nak spam apa hari ni babi?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 04:40 PM | Show all posts
Syg btul c mak pda anknya.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Gitu lerrr mak
Anak nagih dadih pun still cover anaknya tak salah
Ni anak yang kuar dari body sendiri sanggup bunuh sheol
Sheol tetap cover.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:26 AM | Show all posts
anak nonstop mendadih
ibu bapa kaki bebel nonstop

mmg kombo keluarga2 nusantara.
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Mesti menyesal lepas tu. Sebab tu masa marah jangan ikut perasaan. Sekarang menyesal dah tak berguna lagi. Mak kau penat2 bersalin kan kau. Kau senang2 tikam dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-9-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
sian..apalah nasib dpt anak perangai gini..takdir
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-1-2022 12:09 AM GMT+8 , Processed in 0.174524 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list