CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 4245|Reply: 31

Tak Sampai Sebulan Beranak, Ozlynn Dah Berbasikal Naik Bukit?

  [Copy link]
Post time 22-9-2021 10:11 AM | Show all posts |Read mode
Ozlynn Wati dihentam teruk kerana didakwa sudah berbasikal walaupun baru sahaja melahirkan anak keenam baru-baru ini.


Semuanya berpunca apabila isteri kepada pelawak Johan ini memuat naik gambarnya menaiki basikal di IG Stories.




Foto: IG




Netizen tak puas hati sebab Ozlynn tak menjalani pantang dengan cara yang betul.


Namun Ozlynn kata gambar tersebut diambil setahun yang lepas.




Foto: IG




"Sangat prihatin rakyat Malaysia, di video basikal itu pun dah ada ayat 'baru semalam kayuh tahu-tahu dah setahun'. Bermaksud video itu dah setahun. Dalam tempoh sebulan dah mendaki bukit tinggi-tinggi."


Tambah Ozlynn, "Saya ni baru je pantang 18 hari. Nak kayuh apanya? Dengan kepala berpilis, parut berbarut 20 meter panjang, ada ketika masih berkain batik. Mana maunya kayuh,"jelasnya.




Foto: IG




Katanya dia masih tahu menjaga dirinya.


"Insya Allah sekali pun anak dah masuk enam saya masih tahu jaga diri. Apa pun terima kasih pada yang ambil berat dan pada yang tak tahu situasi belajar husnuzon ya."




  



Biasalah, netizen Malaysia kalau tak jaga tepi kain orang lain tak sah! Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 10:26 AM | Show all posts
bila dia preknen...haha
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Knp ramai sibuk jaga pantang orang?
Diri sendiri pun xde anak lg agak nye sibuk komen mcm expert sgt..
Kalau betul pun dia yang tanggung..
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebat gak pmpn ni, beranak 6 still lawa
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
die br lepas bganak ke
so cantik molek ada adik baru ekk
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Pandai jaga badan ...org belom kawin pon blom tentu dapat badan macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa masalah rakyat malaysia ni...kalau apa yg dia buat, tak de mendatangkan masalah kat org lain..biaq p la dia nak buat apa. Semua nak mintak kebenaran rakyat jelata dulu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:34 AM | Show all posts
kalau dia sakit poen lepas naik beskal tu pun..
dia yg rasa.. laki dia yg huru hara nak handle...
yg orang lain sibuk pasaipa...

duhhh bosan nya bila manusia2 suka sibuk hal pantang larang orang lain ni....
sendiri beranak, sendiri sakit, sendiri jaga laa poen memasing...
org lain nak kembang ke, ape ke.. lantak deme laaaaaa. 2021 dah ni oiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat berpantang
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:52 AM | Show all posts
Pandai2 la dia nak jaga diri sendiri.
Apa pun tahniah dan selamat berpantang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi dia still lawa kan..badan slim tak boyak
Yang pasti macam nampak muda je walau pun anak dah teran 6 kali lepastu sulung dan 18 tahun. Yang ini aku kagummmm
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:10 PM | Show all posts
netizen malaysia time pkp ni mmg banyak masa nak telek ig org..lepastu sibuk bagi nasihat pree
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 22-9-2021 11:03 AM
Hebat gak pmpn ni, beranak 6 still lawa

Kan.. Aku rasa mcm nak mintak petua jer mcm mana jaga badan.. Whuahhh
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:29 PM | Show all posts
Bagus dia ni. Pandai jaga badan dan jaga family.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebok bethol netz pasal pantang orang
Eh helloooo pandailah2 dia jaga body
Dah anak ke6 pun
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Die mmg berusaha menjaga badan kan. Dulu tgk die berpantang pon mmg jaga betul. Sauna hari2. Jaga makan. Ckup masa die akan bersenam.. makan pon jags, bukan main belasah je.
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:36 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 22-9-2021 12:32 PM
Sebok bethol netz pasal pantang orang
Eh helloooo pandailah2 dia jaga body
Dah anak ke6 pun

kan..
orang tu anak 6 kot... maintain slim lagi...
yang sibuk bising2 ni anak satu ntah2 belum beranak pun..
tapi body mcm tong perut bon selambak yg kecoh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak angkat je tak guys. Sbb aku rasa mcm misteri kali ni. Watpa nak sorok2 kan? Bkn anak tak sah taraf
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 01:22 PM | Show all posts
Poen dia lantak dia ler yg komer sibuk benor ni dah knp? Dia ni cantik pandai jaga badan berlakon pun x kayu. I like. Tapi laki dia kepam namatey
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
EmmaLolito replied at 22-9-2021 12:40 PM
Anak angkat je tak guys. Sbb aku rasa mcm misteri kali ni. Watpa nak sorok2 kan? Bkn anak tak sah ta ...

Lepas beranak kat spital ada dia tunjuk cuma full muka baby je tak tunjuk.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 03:47 AM GMT+8 , Processed in 0.085357 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list