CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Wanita Mengidam Lamborghini Dan Beli Alphard Cash Rupa-Rupanya Adik Ipar Iqbal,

  [Copy link]
Post time 17-9-2021 10:50 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-9-2021 01:55 PM
Iols follow dia dari awal masa viral suami hadiahkan dia mustang lagi. Bukanlah kaya sebab produkn ...

Ohhh..mmg asal org have2 ye...patut la boleh gerenti boleh bg sejota kt acik bidah ngan anak2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya budak2 ni jual apa?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la tu kalau jadi beripar duai. Boleh jual produk timbang kilo sama2 ye dak? Duit kepuk2 boleh cari stylist la lepas ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 17-9-2021 09:54 PM
Tu la, tapi still tak boleh kalahkan mamasabariah. Jualan time PKP orang duduk rumah mencecah 100  ...

Tapi mamasabar tu sheols claim 100m ringgit kannn utk banyak bulan...but still tak logik jugekkk....sheols tanam gandum belakang umah yachhh...
Tetap takleh celen yg ni 1.1m pcs dlm 30min...mau meletop mesin kilang oem

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Annaquinn009 replied at 17-9-2021 08:58 PM
org kaya segera atau buat2 kaya  ni kalau nk menunjuk asyik2 tayang handbag & kereta....lowclass bet ...

Sebab target customers / viewers dia pun org low class jugeks.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols kenot go muka heols berdua...gaya muka someone yg ku kenal gayyahhh
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-9-2021 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 17-9-2021 01:33 PM
Aku rasa x lama lagi ada la dari Rumah Tajuddin ketuk pintu

Baguslah, minta2 bertambah duit kerajaan
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-9-2021 04:18 PM
I tgk dkt youtube tu katanya 1.1m bijik bukan rm.

Edit : i dah double check mmg dia ckp 1.1m ...

Takde mmg confirm takde. Iols bukan usahawan duit kepok2 hasil cuci mencuci
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ke dorg ni? Salah board ni...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ank member aku jual susu ni. jual 3 bln dpt la reward beli cincin 2k self reward. mkn minum pun mak tanggung. xde la untung byk jdi agent ni . yg kaya founder.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
captainQUE replied at 17-9-2021 11:27 PM
Baguslah, minta2 bertambah duit kerajaan

Yap.. Depa ni tempat cuci duit.. Kaya melampau.
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
kenapa meols rasa semua ni marketing je
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 12:34 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 17-9-2021 09:55 PM
Iols follow dia dari awal masa viral suami hadiahkan dia mustang lagi. Bukanlah kaya sebab produkn ...



Kalau tak silap video masa kahwin dapat Mustang tu rumah mak pak diorang tu teres setingkat macam biasa sangat.  Perumahan pun biasa-biasa je.  Tak kena betul dengan Mustang yang buat suprais tu. Bukanlah banglo pun.
Iye ke kaya?
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 02:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Cm bodo je bawak cash g beli kete..
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 03:24 AM From the mobile phone | Show all posts
iol salahkan netijen mengkayakan deyol
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 03:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku meluat bethollll tgk founder2 tayang duit kepok2.. murahan sggh..
Dgn mekap sepesen, lg rengsa dressing ala baju pengantin
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-9-2021 03:32 AM From the mobile phone | Show all posts
penipu je diorang ni.
salesman usedcar ada informed, bukan beli pun..
datang shooting buat content je
bagi stokis & ejen tambah stok
itulah pelanggan sebenar stokis & ejen
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
korang tak payah tertanya2 la kalau laku keras dlm kesenduan baru pemes? ape terbalik dia punya urutan? patutnya owner dan produk mula dikenali dulu baru mampu jana sales gila2, mcm khairulaming tu baru legit! yg ni sekor monyet pon tak kenal dia tiberr terjual 1.1juta botol. sape kata sskjp rajin support produk sampah tu lol satu haram produk viral pon takde penah aku dengar orang sini sebut apatah lagi jadi pengguna. even dinar mercury tu pon takde TAKDE orang sekeliling aku yg guna, aku kenal sbb selalu masuk list produk berbahaya kalau sperma dgn bibik vila tajudin nak sental habis2 habisan cucian baju dari atas sampai bawah bukan yg ni je, chipsmore muah2, v loca kertu, belut letrik, buih2babi dan ramai lagi habis la kena sapu. ni sudah jumpa sperm pon masih mampoo melangkah keluar dgn megah. kita marhaen mampoo tengok je la
Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku sskjp ni sedara dgn mamat ni ( Pasir Mas) tapi sedara 2 pupu..katanya keluarga dia ni biasa biasa je, bkn kaya..cuma dh jual produk2..baru lah reno rumah kasi besar sikit..tp parents dia baik orangnya.
Kawan aku ni jadi stokis juga produk Iqbal ( sbb dlm circle ank beranak kan)...tapi dah stop sbb bila dia jumpa ustaz tya biz MLM ni...hasil duit  haram sbb dah berlaku 2 akad pembelian di situ. Maksudnya..dia beli dgn HQ, dan dia jual pd ejen pulak dan ejen jual pulak pd org rmai.
So, kawan aku ni rasa ragu2...trus stop dan skrg ambil upah menjahit dan buat kuih raya..dan suami berniaga burger. Bahagia je aku tgk dia sekarang..Alhamdulillah

Reply

Use magic Report

Post time 18-9-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 17-9-2021 11:01 PM
Sebenarnya budak2 ni jual apa?

Terlibat basuh money ka? Lain macam kaya nya. Kalah syarikat papa megah holding
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

4-10-2023 09:39 PM GMT+8 , Processed in 0.232307 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list