CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 17791|Reply: 106

Wanita Mengidam Lamborghini Dan Beli Alphard Cash Rupa-Rupanya Adik Ipar Iqbal,

  [Copy link]
Post time 17-9-2021 12:51 PM | Show all posts |Read mode
Nama Iqbal memang menjadi sebutan kebelakangan ini sebab kecoh nak kahwin dengan DS Vida katanya.


Kisah percintaan mereka memang sedang hangat diperkatakan, termasuk halangan daripada anak-anak Vida iaitu Kacak dan Cik B.




Foto: IG


Baru-baru ini di Instagram, Iqbal ada memuat naik video memaparkan kejutan hari jadi yang dibuat oleh adik dan iparnya.




  



Di ruangan komen, ramai yang baru mengetahui adik iparnya itu adalah wanita yang tular baru-baru ini sebab mengidam Lamborghini.








Ada juga yang kata keluarga ini memang pandai raih perhatian orang.


Pusing-pusing orang yang sama juga. Tak gitu? -CARI





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 12:53 PM | Show all posts
putar putar putar..kanan kiri kanan kiri..kita putar lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 12:58 PM | Show all posts
Meriakkk tak habis2..motip bwk cash ratus ribu mcm tu ja??Letak dlm plastik hitam...
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik hanya lakonan dia mual dgn kucing. Kalau betul, over bebenor. Kalau aku jadi kucing tu, aku cakor dia!
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesaja nak menunjuk kat kacak dan cik B heols dsri keluarga yang mampu gituuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
so mmg komfem la kan bideo tu mmg adik ipar si bebal tu.sbb ada nmpk komen kt twidder ms video tu tgh viral last week mcm tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 17-9-2021 01:03 PM | Show all posts
Edited by ezacbee at 17-9-2021 01:06 PM

Selamba je tunjuk duit berkepuk, berani giler.
Ngeri tengok peel org2 camni.
Baby yg nak...

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Low class gila beli alfat pun nak show off gitu
Ewww xleh brain ar
Ramai sgt ke ejen dia sampai terjual produk dia dlm 30 minit tu?? Ni mesti sskjp jugak yg support dia
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 01:05 PM From the mobile phone | Show all posts
farlis replied at 17-9-2021 12:58 PM
Meriakkk tak habis2..motip bwk cash ratus ribu mcm tu ja??Letak dlm plastik hitam...

Geng dobi jugak ke jenis bawak cash banyak2 ke hulu ke hilir ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Adik dia hat lelaki tu la eh muda lagi baru abis sekolah dah jutawan ya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknanya yg lakinya lah adik kpd Iqbal ya? Jadi ke adiknya belikan lambo utk pompuan tu? Ppuan tu belikan Alphard (dlm video3) utk siapa pulak?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Meragukan sungguh diorang ni. Geng cuci cuci ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaya2 sskjp ni. Kenapa la tak dibangunkan negeri tu? Create more job opportunities to the people. Kn sskjp ni pandai brniaga. Lg byk pekdah
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cik_jantung at 11-1-2022 03:47 PM
farlis replied at 17-9-2021 12:58 PM
Meriakkk tak habis2..motip bwk cash ratus ribu mcm tu ja??Letak dlm plastik hitam...


..........
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Peghaknya perangai sskjp. Dia jual pebenda tu aku xpernah dgr tp boleh terjual 1.1juta dlm masa 30min. Mcd buat promo pon xpernah lg dgr terjual byk tu dlm masa 30min
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa x lama lagi ada la dari Rumah Tajuddin ketuk pintu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-9-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
emera replied at 17-9-2021 01:13 PM
Meragukan sungguh diorang ni. Geng cuci cuci ke?

I rasa geng cuci2 tp rasanya mmg xkn ada apa2 tindakan dkt diaorang ni. Nampak polis pon mcm x berani nk usik mcm kes addy kanna. So kalau ada geng cuci2 tgh cari mangsa, i nk offer kan diri utk cuci duit2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-9-2021 01:33 PM
Peghaknya perangai sskjp. Dia jual pebenda tu aku xpernah dgr tp boleh terjual 1.1juta dlm masa 30mi ...

Khairulaming je yg aku caya.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Kahwin lah vida, get it over and done with, no one will stop u.  Who cares, pucuk tua, pucuk muda, nothing is impossible in this world now.  Yr marketing is so passe. Who gives a darn anymore.
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata I je ke yang nampak bakal suami macam muka Taron Egerton, yang belakon Kingsman..  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-6-2023 08:00 PM GMT+8 , Processed in 0.118648 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list