CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3013|Reply: 21

Tukang Kebun Jumpa Anu Lelaki Dalam Balang Kaca

  [Copy link]
Post time 16-9-2021 12:59 PM | Show all posts |Read mode
Penemuan kemaluan lelaki yang dipotong dalam sebuah balang kaca ternyata menimbulkan misteri.


Kejadian itu berlaku Balcarce, Buenos Aires, Argentina yang mana ia kini sudah menjadi kes polis.


Terdahulu, seorang tukang kebun menemui balang itu di dalam kawasan semak ketika dia mahu memotong rumput.




Foto: Daily Star




Difahamkan, dia secara tidak sengaja telah memecahkan balang itu sebelum terhidu satu bau yang cukup kuat.


Selepas laporan dibuat, pasukan polis forensik turut hadir ke tempat kejadian.


Sehingga kini, pihak berkuasa belum dapat mengenalpasti pemilik kemaluan itu. -CARI


Sumber: Daily Star
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sajat punya ke tercicir sampai Argentina?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 01:36 PM | Show all posts
kenapa dikaburkan gambarnya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kan org tua pesan jmpa botol jgn bkk..kalau kt sini hantu raya dlm botol
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
_blackbird replied at 16-9-2021 01:36 PM
kenapa dikaburkan gambarnya.


kaburkn ke? i punya la scroll cpt2 xmo tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat movie kontroversi dulu, Anu Dalam Botol.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 02:05 PM | Show all posts



Dan disebabkan filem ni, aku teringan filem pecah p*nggung (boleh letak u jika perlu) DR ROZMEY
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
best ke muvi anu dlm botol tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Maybe baru lepas buat pembedahan tukar jantina...
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti kes gangster bergado potong anu..macam series get shorty potong anu sorang inmate then hantar as ugutan to another person
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 02:20 PM | Show all posts
edayildiz replied at 16-9-2021 01:57 PM
kaburkn ke? i punya la scroll cpt2 xmo tgk..

iya dah dikaburkan. tak dpt nak belek masih dlm kondisi utuh atau dah dicompose. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 04:11 PM | Show all posts
Pasti tak ada yang nak mengaku eloklah dilupuskan je
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
bottombikini replied at 16-9-2021 02:09 PM
best ke muvi anu dlm botol tu

Bg iols bgs ceritanya
Ttg penyesalan bila dh tersimpang jauh

Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia lepas opret buang totey sudahnya ninggal juga bila nak transplant ovari plak.
Isshh ngeri laa weh btw tak semua pondan ni berani nak buang menda alah tu kan.
Kat fb Love dont judge tu selalu je ada kisah pondan kawen ngn pengkid.
Pondan jd mak, pengkid jd ayah
Dedua tak operet buang totey/rahim/pepet memasing.
So bila ehem2 tu yg si ‘suami’ boleh mengandung
Elok je si pengkid ni mengandung n beranak  walaupun rupa luaran berjambang bagai


Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 16-9-2021 05:08 PM
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia le ...

uol join fb group ke..yg normal mcm i nk join group tu blh tak eh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 16-9-2021 05:08 PM
Sakitnya
Eh kita plak yg rasa ngilu teringat pilem The Danish Girl tu sampai demam teruk dia le ...

Bukan salah 'AYAH' mengandung........dh 'IBU'....
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 16-9-2021 05:20 PM
uol join fb group ke..yg normal mcm i nk join group tu blh tak eh?

Bukan group la tp fb page omputeh punya.
Depa selalu share kisah2 cinta yg bg kita pelik dan tak normal.
Ada video laa, komen2 cam biasa la ada yg menyokong dan ada yg mengecam.


Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Suchi at 16-9-2021 05:52 PM
Skuau replied at 16-9-2021 05:38 PM
Bukan salah 'AYAH' mengandung........dh 'IBU'....


Hahhaa ada satu kisah tu si pompuan ni buang tek bagai nak jadi lelaki la.Badan pun penuh bulu ngn jambang bagai.
Dah jadi lelaki dia gay plak, kira dia kapel ngn lelaki gay la.
Sama juga tak buang cik pet n rahim so mengandung la jua.
Pernah masuk dlm berita kat harian metro kot sblm ni.
Cam biasa tajuk “lelaki tak sedar hamil blabla…” padahal dah asalnya pompuan emangla bleh ngandung.
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 16-9-2021 04:58 PM
Bg iols bgs ceritanya
Ttg penyesalan bila dh tersimpang jauh

ok nanti boleh cari muvi ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-9-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sana gangster bukan tahap kg dusun..kalau gf/ bini yg nak balas dendam pasal skandal pun berani buat apa saja, asal puas hati...aahhhgiteww acik speku
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 10:25 AM GMT+8 , Processed in 2.165168 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list