CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 14379|Reply: 89

Nora Danish Belanja Punggung

  [Copy link]
Post time 15-9-2021 03:29 PM | Show all posts |Read mode
Nora Danish dikecam pula. Puncanya sebab tayang punggung untuk tatapan umum.


Di Instagram, pelakon ini ada berkongsi gambar dari arah belakang.


Foto: IG


Dalam gambar tersebut, Nora dilihat memakai jeans ketat sampai nampak bentuk punggung.


"Ghost buster," tulisnya sebagai kapsyen.




  



Di ruangan komen ramai tak uas hati dengan gambar tersebut sebab didakwa sebagai tak sopan.


Lebih-lebih lagi status Nora sebagai seorang ibu dan isteri.




  



  



Antara komen:


"Tunjuk dekat suami sudahlah"


"Macam kurang sesuai rasanya. Maaf menegur."




  



  



  



"Seelok-eloknya akak dah berumur cukup-cukuplah tayang aurat. Dah tenat dunia ini."


Kesian Nora, dah yakin menayang kena kutuk pula. Tabahlah ya.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak lawan Airlander ke?



Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian Sepol, dah yakin buka thread, kena kutuk pula. Tabahlah ya.-CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 03:42 PM | Show all posts
kurus dah nowa. hard work paid off gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 03:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Biarlah dia, dia ada bont**

Sepol hang ni konpiden bukak thread tak takut kena saman ka

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 04:06 PM | Show all posts
masalahnya dia bukan tudung litup berkelubung bagai..dah mmg gitu pemakaian dia hari2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
La gambar dari belakang memang la nampak punggung. Masalahnya yang korang jeles dengan pungung hazab, kedut, tua dan hodoh macam pakai pampers ni dah kenapa? Eeee low class tengok punggung kedut. Punya la banyak retis2 muda hot punggung bergetak firm. Yang punggung kedut jugak korang taste. Baik tengok ponggong dato sri vida jah, lagi2 dia taste yang muda2 ni. Sape yang nak jadi anak ikan boleh apply borang resume.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 04:33 PM | Show all posts

hahahaha adoiiii sama la
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 04:41 PM | Show all posts
sian sebab benda camni pon nak perhatian......
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias: La gambar dari belakang memang la nampak punggung. Masalahnya yang korang jeles dengan pungung hazab, kedut, tua dan hodoh macam pakai pampers ni dah  ...


Skrg ni byk punggung x ori....cocok filler. Firm lps buat je....nnt bile filler expired berbonjol2 lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Rumah dia kt kws mna eh
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by winky1 at 15-9-2021 05:29 PM

Apa di kisah tak sopan sebagai isteri org .. Lainlah suami dia kisah ttg aurat...tu smua keeping oneself relevant and visible... Ada offer suami pun happy.. Pkp yg berlarutan dan recovery pun entah bila, semua affected.. Including t20s and those behaving like t20s... Btw ada kah everybody yg tak human? Just asking...
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 05:52 PM | Show all posts
takpe dimaafkan
Thx awak sbb belanja (sefol yg kata belanja)
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cintakapuri at 15-9-2021 06:07 PM

Rasa mcm eh untungnya nora ni somi x kecoh body dia bambam lepas kahwen. X mcm sedara iols, masa dating body binik selim melim, cantekk. Dah nikah, ada anak haaaa strugle nak diet mebi sbb body type mesomorph. Lagi kesian somi dia aduhh mulutnya mmg boleh tahan. Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Benci btul tgk ppuan post bontot... Mcm busuk ja....
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je. Elok bertutup je bontot dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Patut tajuk berita ' Wow' layutnya bontot Nora!'.. biar font tajuk bagi besar2..baru dia sedar kot!
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Ler. Ingat dia tak pakai apa2 nampak punggung

Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Salah sorg retis yg dari dulu sampai sekarang macam gitu je hidup dia.
Tp time puasa je lah boleh tgok dia “done khatam”
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Nedim dalam TikTok dia muka menyampah gila babi dgn nowa ni koser nk layan bini attention whore mengalahkan bbnu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 03:35 PM GMT+8 , Processed in 0.103540 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list