CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: FanTasyCreaTioN

[Sarawak] Rogol sepupu, kekasih bawah umur: Dua remaja dihantar ke Henry Gurney

[Copy link]
Post time 12-9-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 12-9-2021 05:54 PM
pastu nyanyi lagu ni ...

Laporan covid-19 Swak???...Mende terus naik mendadak tu???
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 06:03 PM | Show all posts
fahdramli replied at 12-9-2021 12:59 PM
Setuju FC, memang pun , I pernah jumpa masa tu I cikgu tusyen, mak pak punya bz, sampai report kad ...
FC banyak dapat tau dari kengkawan Cikgu ...

mak pak bagi apa saja ... asal tak bising kena tinggal sensorang kat rumah ...


mak pak lambat ambik anak balik sekolah ... nak tinggalkan tak sampai hati ...

kes mintak tandatangan tu antara kes biasa FC dengar ... sampai tandatangan sendiri ...


FC ada buat kelas kraf online ... jadi bila terkurung kat rumah ... ramai FC baca baca mak pak gelisah menjaga anak ...
nak cepat2 buka sekolah ... ni yang surirumah sepenuh masa ok...
kata nya ... 24jam jer kena ulang alik ke dapor masak , lain lagi dengan anak2 yang buas ... habis rumah bersepah ...

FC diam jer baca masa ni... cuma terdetik dalam hati ... dah tu selama ni ...? Cikgu2 bgtau anak buas ... marah cikgu balik.

Pastu kan ...
aritu kan masa kes Selangor lom tinggi ... ada nak buka sekolah balik kan...?
perghh!!~ kemain lega tau ...
tak sabar nak hantar anak ke sekolah ...
FC tulis la ... " eh... jangan la hantar dulu ... kalo FC memang tak kan hantar ... takut weh! budak2 tu kecik lagi ... kang terjangkit ke apa ... baik dok rumah dulu "

haha semua krik krik pastu

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-9-2021 06:04 PM | Show all posts
Skuau replied at 12-9-2021 05:58 PM
Laporan covid-19 Swak???...Mende terus naik mendadak tu???
sabar ler

ngah seronok2 reply ni




Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bdk2 skrg apa nk jd
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Duhh.. Sepupu tinggal serumah.. Mesti bersebab la kan.. Mak nya noticed and bawak g check. Kandungan dah 7 bulan pun.. Jujur akak takut baca cerita2 macam ni but inilah reality kehidupan zaman ni..

Budak2 muda terlalu curious.. Dapat feed and satisfy their curiosities thru the Internet.. Macam2 materials ada. Next curious  plak about the actions, the feelings.. Salah satu initiates and the other accepts.. Maka jadi lahh.. Ni sama2 nak sebenarnya cuma sebab underage jadi case..

But budak muda sekarang bukan cam dulu.. Dorang advanced sangat la ni. Nak cakap banyak pun.. benda dah jadi..

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila dah sebumbung memang xde laa batasannya.. Nak salahkan budak2 ni akal tak sampai lagi.. Patut mak ayah berperanan nasihatkan anak dan anak buah tu batasan pergaulan.. Terapkan banyak nilai agama.. Budak2 ni memang suka cuba 1 perkara baru tu.. Nak2 umur 15 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
FanTasyCreaTioN replied at 12-9-2021 05:48 PM
perempuan lebih teruk rasa nya dengan persepsi masyarakat sekeliling ...
lagi lagi dah mengandung  ...

Haruslah weols simpulkan yang dua2 kena. Masa depan jejans pun gelap, masuk jail. Gegerls dicemuh masyarakat.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 08:29 AM GMT+8 , Processed in 0.086656 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list