CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 10-9-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 08:21 PM
OMG chuol
Meol dah la baru2 ni dok baca thread tu balik


Minta baka jepun dari laki orang uolsssss yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 10-9-2021 02:25 PM
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu  ...

Ntah2 Zarema yg tolong Edel order makanan tu semua uolssss

Sebab meols perasan juga Zarema jenis suka hantar makanan & hadiah kat kawan-kawan dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 10-9-2021 06:58 AM
mata jgn lupa... dulu juling itik skit.. tgk la cita mami jarum... tak pun video klip rem.. lain s ...

Haah lupa pulak part mata tu. Meols perasan kebanyakan artis yg juling ni dah okay dah matanya. Tengok Akim laki Stacy pn dah herlokk matanya padahal masa zaman AF7 dulu kemain julingnya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:01 PM | Show all posts
supermum replied at 9-9-2021 07:50 AM
Ayat last dia menusuk jiwa sungguh

adakah itu ayat baijura?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
dia kn xnk vaksin, tp dia kn pnh bukak kedai kueh. so aritu x cucuk typhoid ke.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tah2 edel minta tlg zarema hntq makanan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang ni ig pun dah limit comment, dulu kemain masa awal2 kecoh dia xnak vaksin tu siap kata dia xkan tutup ok block delete pos tu sbb dia nak biar org lepaskan apa yg tak puas hati dkt situ lah … dah kalau kental sgt y sekrang nak limit comment.

Yg seronok tu ada org komen skin glow dia juai mcm la elok sgt utk kesihatan. Then dia ckp bahan2 yg digunakan adalah makanan sunnah…. Ehhh kalau benda diproses tu of coz la ada masukkan benda2 jugak utk bagi tahan lama….

Dia ni apa yg dia ckp x align langsung dgn diri dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Drip whitening bole, cucuk vaksin tak bole..apo??
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-9-2021 02:56 PM
Jual kerang.. beratur jantan2 nk beli kerang sheols.

Customer tak vaksin bole beli ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:01 PM | Show all posts
JiEunTak replied at 10-9-2021 04:21 PM
Tah2 edel minta tlg zarema hntq makanan

Hari tu tunjuk gambar edel cakap dgn anak2. Zarema up gambar edel belikan themomix,
nak siap rambut kepuk2 utk suami.
Sekadar gambar it doesnt prove anything
Edel buat utk anak2 dia
As usual, ada org yg lebih perasan.

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mat_arof replied at 9-9-2021 02:47 PM
tahun ni rehat dulu..

tahun depan nanti lar ye..

bosannya takda GV.

betol ke tahun ni rehat? tetiba nanti ada kt TV... bukan leh caya....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Hat lana noden dok beking dia sgt apa ceta...
Kata nak baksin kat US plak..
So acik rude ada geng dak lg neh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:24 PM | Show all posts
Entah hape2.  Ko nak pg mekah pun nnt kena amik vaccine. Takkan nak tunjuk passport amik buah pelaga

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tak bukak forum cari ke? Betapa ramainya pembenci dari penjilat di ig..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
mawarika replied at 10-9-2021 10:49 PM
Dia ni tak bukak forum cari ke? Betapa ramainya pembenci dari penjilat di ig..

Kannn…. Dia pun koyak jugak tu sbb tu kt ig dah limit comment
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Baguslah dia tunjuk bukti edel made an effort kat anak2.
And aman2 dgn zarema n family.
Jgn nanti ada yg meroyan cakap edel tak berusaha pulak.


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan laa kna cerai..perangai..haha..lepas tu meroyan bila ex lkinye bhagia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang boleh lah cakap besar nnti bila terjangkit delta terpaksa ditidurkan jangan nnti sebelum ditidurkan mintak satu dunia doakan kesembuhannya pulak..nauzubillah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
x lame lg akan ade news yg akan buat garita meroyan psl edel pulak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia g umrah tu x cucuk vaksin? Ke yg tu dia igt bkn vaksin?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS
AeriSha[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL
Views : 74150 Replies : 720
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 44648 Replies : 876
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 49250 Replies : 186
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 2649 Replies : 23
Secured Portable Credit/Debit Card and e-wallets Terminal
PaymentTerminalSecured Portable Credit/Debit Card and e
Views : 0 Replies : 0
[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP - Song Hye Kyo, Jang Ki Yong
Rahah[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP -
Views : 4043 Replies : 82
[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon
Rahah[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - J
Views : 10270 Replies : 400
SHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS (MARVEL)
SY_MumiSHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RIN
Views : 3433 Replies : 37
[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo Joo, Park Hyung Sik
Rahah[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo
Views : 2970 Replies : 82
HOUSE OF GUCCI
SY_MumiHOUSE OF GUCCI
Views : 2756 Replies : 14



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 07:46 PM GMT+8 , Processed in 0.076211 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list