CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 10-9-2021 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
spy_caridotdot replied at 10-9-2021 02:09 AM
Betul tu! Aku dah lama perasan yang dia ni sejenis lembab tak boleh nak paham issue yang diperkata ...

tp xsilap iols dia yg meroyan dulu....kan...pung pang2 kt ig... belagak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 06:57 AM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 9-9-2021 11:11 PM
kira tak menjadi la mak esah sheolss sbb ex laki larii. hahaha

haahahah.. mungkin... silap percaturan...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-9-2021 07:58 PM
Tang hidung dengan dagu tu obvious sangat aihhhh repair

mata jgn lupa... dulu juling itik skit.. tgk la cita mami jarum... tak pun video klip rem.. lain sgt muka dia compare skrg
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Skg duit byk lg blh la kekonon tak terkesan. Tunggu la duit menyusut nti hari2 meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 07:37 AM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 9-9-2021 11:29 PM
hahahhahhaa. kannnnn.. xda pulak nk bersangka baik dgn allah, rezeki takat tu je ex-laki mmpu bagi ...

itulah.. hehehehe... mmg tggu ja...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 07:50 AM | Show all posts
takde la cerita lain dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:20 AM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 9-9-2021 02:44 PM
indeed...cucuk filler ok jah..cucuk vaksin takut sgt..kalau antivaksin yg berintegriti iols ok ja. ...

Bibir jugak.. Mcm x balance
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:45 AM | Show all posts
Allah tu Maha Kaya Maha Mengetahui.
Patut le hang ditakdirkan menjdanda. Sorang laki waima bewak pun tak sanggup ambik ang jadi bini mulut capoi cam punkok ayam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 08:55 AM From the mobile phone | Show all posts
kaka rita ni gigih mengentam dgn netizen
xpenat ke?
xmo ke rasa hidup aman damai tenang dan baik2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-9-2021 12:54 AM
si rita ni just tolak vaksin covid ke or semua jenis vaksin?
anak2 sheols, masa bayi tu ada vaksin  ...

mungkin vaksin kobid je kot
sbb dia ada pegi umrah kan
p umrah pun kena ambil vaksin kalau xsilap
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ko la royani.. Sok lusa bila dah terdesak ko vaksin gak nnt.. Tp time tu maybe kene byr la tuk vaksin kot
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Dulu Ak backing la dia ni.. Tp skang rs paham kot nape laki tgl dia..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah entah dia ni da kawin baru bini bernombor kot. Tu yg sempoi je tak de job pun ok.Jual perfume pun buat duit jajan dia je hobi.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:02 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 04:12 PM
Dia suka main mak esah gak
Alahhh chuol ni mana nak pi tau dia buat tang mana


Ohhhh.. Sabit la boleh terasa aura kemakesahan dia
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:18 AM | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 04:12 PM
Dia suka main mak esah gak
Alahhh chuol ni mana nak pi tau dia buat tang mana

eh ye ker mak esah??kalau mak esah nape ex laki sheolss xbalik dgn sheolss balik...

idok kot...dgn mertua pun xsuke sheols...ipar biras beras semua xsuke sheolss

tp yg pasti muke sheolss pelik amat skrg nie...dlu sweet je tgk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
sleepandream replied at 10-9-2021 12:54 AM
si rita ni just tolak vaksin covid ke or semua jenis vaksin?
anak2 sheols, masa bayi tu ada vaksin  ...

Vaksin covid jer...sblm pandemik mana ada masjid tutupkan. Zmn pandemiklah dia start hanyut ke dunia konspirasi yg mmbawa kpd tak mempercayai vaksin. Setakat pelakon mcm RR pun perasan yahudi nak kisahkan dia. Bak kata Aqashah...you not that special.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 10:31 AM | Show all posts
kampung nya bahasa sheols.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:08 AM | Show all posts
Meroyan pun tak datangkan apa2 hasil.
In the end nampak bodoh.
Lebih baik improve the quality of yr own lives.
Jaga keluarga dan diri sendiri elok2
Diam2 doakan kesejahteraan org lain lebih afdal.

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 03:05 PM
Satu muka dia buat
Hang pi la tanya oghang utan Aji macam2 ceghita dok ada

Tedia orang perelih bersuara hahaha
Apa je gosip psl sheols yg orang titi chai duk habaq tuwww
Mak sheols pun perangai lagu ni ka?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:17 AM | Show all posts
Sejak dh tak der citer pasal ExHubby...
kes Vaksin pulak dia meroyan...
awatla....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 02:37 AM GMT+8 , Processed in 0.147539 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list