CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang hidung dengan dagu tu obvious sangat aihhhh repair
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak mu lah rintah royang weh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-9-2021 07:39 PM
tapi, macam bodoh la jugak dia ni kalau nak condemn pasal masjid tutup tu.

Dia tak belajar maq ...

soal aurat yg wajib tutup pun dia buat-buat tak tau nak ikut, apatah lg bab maqasid syariah. sy kata buat-buat tak tau sbb asas sgt hukum tutup aurat tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 9-9-2021 08:55 PM
Wahhhh mengundang Rota sangat IGs ni

Jap lg ramalan skrip dia meroyan;

OMG chuol
Meol dah la baru2 ni dok baca thread tu balik

Hahahaha anak jepun
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ada je tak daq ka dlm industri kami tak kisah pun!! Sat lagi dah hilang punca pendapatan jgn meroyan pulak!! Tak mo beksin diam2 sudah aaiihhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dudukla diam2 xyah berlakon..dah tua pun layak jadi mak2 je..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Gurllll
Have a tall glass of shut the heck upppp
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 9-9-2021 01:19 PM
Kalo tak berlakon, apa mata pencarian si ritrud selain produk dia? Laku keras smpi bole sustain life ...

ntah2 nanti dia pi meroyan timbulkan pasai nafkah anak2 pulak dekat bekas toklaki..bukan boleh kira deni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni ada saka ke? asik meroyan je xsudah2..cuba duk diam2 kt rumah dh nakgi koje xdapat kan sbb kau xnak vaksin..duk je la dendiam!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Rita tak kesian ke kat anak2..
Lama budak2 terkurung kat rumah..
Ko taknak bawak budak2 tu pi jalan2 ke.. dine in kat restoran.. silap2 nanti nak sekolah pun tak dibenarkan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku lebih sakit hati tengok dia eja Sistur. Dah kenapa pakai huruf u?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

i loike ayat yg last tu..haha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:51 PM | Show all posts
meols rasa dlm situasi ni yg paling takut adalah....mak jemah! rurud rela x berlakon..kena la rurud up expenses anak dia utk kelangsungan hidup..tp mungkin rurud x heran nk berlakon dh..dia ada income kot?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Buat paid review je la ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:02 PM | Show all posts
MadameOnion replied at 9-9-2021 06:44 AM
indeed...cucuk filler ok jah..cucuk vaksin takut sgt..kalau antivaksin yg berintegriti iols ok ja. ...

bini adlin tu antivaks jgak ke chuols?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:08 PM | Show all posts
lilcountess replied at 9-9-2021 08:07 PM
soal aurat yg wajib tutup pun dia buat-buat tak tau nak ikut, apatah lg bab maqasid syariah. sy ka ...

entah la, prioriti dia ni macam kelaut je
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat cerita mendam berahi die berlakon dulu... Ak ingt gempak skali hampehhh btol citer tuh... Jilake... Teringat cara die berlawan... Aduyaiiii spoiled btol. Hak hak hak tuihhhh...
Berlakon pun xseberapa nenek ritrud... Eloklah pencen awal buat bisness yg xbrape nk semegah itu....
Org dh ckp ko xnak vaksin duduk diam diam... Puki ngn mulot same je kuat membebel...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 9-9-2021 04:04 PM
Dlm jangka masa 5 tahun meols yakin RR akan ambik vaksin jugak. Masa tu dia twist lah vaksin dah diy ...

terpaling setuju yg askar tu. musim2 pandemik ni keje mmg azab. tp at least dapur ko kompem berasap. xtau la kot bini dia lebih stabil kariernya. selalu kalu lelaki xpeduli sgt kerjaya dia, bini stabil.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosmahisham at 9-9-2021 11:12 PM

Ssh la hidup rita ni..aku nk g SEGI,  Econsave,Eonbig pon derang nk tgk mysej dh vaksin 2nd dose, dh lps 14 hari ke belum blm lg g shopping mall...dia g kedai runcit aceh je la blh scan n terus masuk beli brg!dulu mmg blh scan gitu je..skrg siap ade staff jaga suh bukak mysej!  Blh ke rita x g mall langsung..aku serious ckp.. g mall tu mmg terapi minda..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 03:05 PM
Satu muka dia buat
Hang pi la tanya oghang utan Aji macam2 ceghita dok ada

tak kenai org utan aji. tlg la habaq mai. hihihi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS
AeriSha[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL
Views : 74141 Replies : 717
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 44648 Replies : 876
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 49250 Replies : 186
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 2649 Replies : 23
Secured Portable Credit/Debit Card and e-wallets Terminal
PaymentTerminalSecured Portable Credit/Debit Card and e
Views : 0 Replies : 0
[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP - Song Hye Kyo, Jang Ki Yong
Rahah[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP -
Views : 4043 Replies : 82
[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon
Rahah[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - J
Views : 10270 Replies : 400
SHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS (MARVEL)
SY_MumiSHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RIN
Views : 3433 Replies : 37
[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo Joo, Park Hyung Sik
Rahah[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo
Views : 2970 Replies : 82
HOUSE OF GUCCI
SY_MumiHOUSE OF GUCCI
Views : 2756 Replies : 14



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 06:39 PM GMT+8 , Processed in 0.073248 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list