CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas ni selain dari kisah ex , kisah vaksin ni kita akan dengar Rita dok merempan tak habis2. Never ending story


Calm down ya.. majority satu dunia dah double vaccinated dah, sampai ada keluar news akan ada booster
Kau still lagi terpekik terlolong psl vaccine this, vaccine that. Nanti nk pi haji dia ambiklah tu. Kat Msia bolehlah kau kekwat mcm Lana tu
Nak masuk negara org, kisah pulaklah diaorg dengan kau punya theories tu semua
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Ouchhh sgt.... Harap makcik rita terasa la yeaa...

Hang tu x teqa mana pun!!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la sape-sape yg mulut laser selaser-laser nya pi basuh nekrud ni kat dm insta ke whatsapp ke sampai menangis meroyan lalu insof. Rengsa lah bila bangang sgt ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 9-9-2021 01:41 PM
Kannn.... Ak pun pelik... Kedai kuih dia pun da tutup... Skang dia duk umah bru 3 tingkat kan.. Ke ...

Mcm quite recently dok umah 3 tgkt tu. Bukan nk persoalkan rezeki dia, tp cara dia defend herself tu mcm angkuh.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:55 PM | Show all posts
djzara81 replied at 9-9-2021 05:51 PM
Mcm quite recently dok umah 3 tgkt tu. Bukan nk persoalkan rezeki dia, tp cara dia defend herself  ...

ntahnya.. sape yg nk dengki ngn dia pun....
dia je perasan smua org dengki ngn dia

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-9-2021 02:56 PM
Jual kerang.. beratur jantan2 nk beli kerang sheols.

btl ke jual kerang...mcm baikk je dia..klau telekung sedia di ig
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
mereput la kau nenek kebayan ooiii..
takat dpt masuk groceries store ajer la lepas ni..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-9-2021 02:56 PM
Jual kerang.. beratur jantan2 nk beli kerang sheols.

Serious sistur? Jantan2 vip manalah yg sangap tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah apa lah masalah dia ni. Kalau gang tabligh tu aku faham lah jugak kalau taknak vaksin. Kita bukan nak sekat rezeki orang pun. Kita taknak siapa2 pun sakit sbb covid ni. Selagi boleh elak kita elak kan lah. Bila seorang sakit orang lain pun terkesan jugak ....itu yg anti vaksin ni tak faham. Kau tak kesian ke kat anak2 kau....kau mungkin kuat tapi anak2 kau?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-9-2021 01:27 PM
Waktu tak nak vaksin gigihnya memetik nama tuhan dan gunakan agama untuk cover diri. Tapi bila nak c ...

Hahahaha...omg...so true....
Patutlah tengok muka dia lain bebenor....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
tak nak vaksin oklah. Tapi tak payah meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-9-2021 02:56 PM
Jual kerang.. beratur jantan2 nk beli kerang sheols.

Kastemer tak tanya ke dah full vax ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 9-9-2021 05:37 PM
Tp bkn ke dia dari dulu suka menentang arus.. masa kes cadbury pon.. die yg terpaling awal bg kome ...

Aah..masa cadbury dia upload..percaya JAKIM!! baguslah percaya JAKIM. malangnya utk Vaksin tak boleh plak dia nak percaya autority. Ridrude ni lelama biul sendiri aku rasa
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 9-9-2021 05:43 PM
Nanti rota kata itu bai yg tulis, bukan kasah.

Mana mungkin kasah, kasah sangat cintakan dia k ...

Iols nak jugak tgk dia bergasak dgn Bai. Hahaha jahat x iols?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kikiharris replied at 9-9-2021 05:45 PM
Lepas ni selain dari kisah ex , kisah vaksin ni kita akan dengar Rita dok merempan tak habis2. Never ...

Lana dah tone down dah. Nak balik Us katanya. Nnti ambik vaksin kat US. Alahai bodo..dah malulah tu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

suka baca ayat dia, teratur & tak nampak condescending
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 9-9-2021 04:13 PM
Ada terbaca satu komen kat fb, katanye die ni senyap2 dh g ambik vaksin. Entoh lahh

kalau betul macam tu, buruk benor la perangai. Dah ambik vaxx tapi openly kutuk lagi. Double bangang
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 9-9-2021 04:47 PM
Si Ritrud ni bermula dgn meroyan psl masjid tutup dan tiada solat jumaat. Aiols rasa from that dia ...

tapi, macam bodoh la jugak dia ni kalau nak condemn pasal masjid tutup tu.

Dia tak belajar maqasid syariah ke, prinsip menjaga nyawa? Dan tak nak bagi fitnah dekat agama if ada kluster masjid
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by wak_pijah at 9-9-2021 09:04 PM
abadi84 replied at 9-9-2021 07:32 PM
Iols nak jugak tgk dia bergasak dgn Bai. Hahaha jahat x iols?


Berani ke dia dgn bai? Dengan zarema bolehlah dia buli2 org tu diam je.

Tp bagus jugak bai gasak dia, biar londeh semua, dia pun pernah buat bai sakit kan?, ada forumer spilled tea dulu. Apa ke jahat punya pompuan, muka dah la makin terserlah muka nenek sihir. Ngaku hot lagi suruh bini org lain jaga badan, gelimat
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Wahhhh mengundang Rota sangat IGs ni

Jap lg ramalan skrip dia meroyan;

Bini la tu taip caption meroyan.
Aku terpaling cantik, hang dok gila teringat kat aku ka?



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL TIME & RECOMMENDATIONS
AeriSha[VOL 2] YOUR TOP JAPANESE DRAMAS OF ALL
Views : 74150 Replies : 720
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 44648 Replies : 876
MONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
royaldanishMONEY HEIST [LACASA DE PAPEL]
Views : 49250 Replies : 186
WhatsApp Customer Service
hardiksharma01WhatsApp Customer Service
Views : 2649 Replies : 23
Secured Portable Credit/Debit Card and e-wallets Terminal
PaymentTerminalSecured Portable Credit/Debit Card and e
Views : 0 Replies : 0
[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP - Song Hye Kyo, Jang Ki Yong
Rahah[SBS/Viu 2021] NOW, WE ARE BREAKING UP -
Views : 4043 Replies : 82
[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - Jun Ji Hyun, Ju Ji Hoon
Rahah[tvN/iQiyi 2021] JIRISAN/CLIFFHANGER - J
Views : 10270 Replies : 400
SHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RINGS (MARVEL)
SY_MumiSHANG -CHI AND THE LEGEND OF THE TEN RIN
Views : 3433 Replies : 37
[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo Joo, Park Hyung Sik
Rahah[tvN/iQiyi/Viu 2021] HAPPINESS - Han Hyo
Views : 2970 Replies : 82
HOUSE OF GUCCI
SY_MumiHOUSE OF GUCCI
Views : 2756 Replies : 14



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2021 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.089501 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list