CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 03:50 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 03:05 PM
Satu muka dia buat
Hang pi la tanya oghang utan Aji macam2 ceghita dok ada

serius lah?? tangh mana lg buat? habaq mai

nyesal suke dia dlu....buang masa simpan poster...haktuih btoi
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 9-9-2021 04:07 PM

Dlm jangka masa 5 tahun meols yakin RR akan ambik vaksin jugak. Masa tu dia twist lah vaksin dah diyakini selamat. Iye lah, bkn mudah nak meneruskn hidup dgn masyarakat dah tahu ko x bervaksin. Sah2lah org tahu ko tak boleh dine-in, shopping dll... org nak berurusan dgn ko pun pikir byk kali sbb tak brvaksin. Itupun klu variant delta dan lambda x jumpa ko dululah ye cik Rit.

Samalah juga dgn askar tu. Mula2 geng2 sekapal bolehlah menyalak sekali. Lama2 tak koserlah deme ehh... ingat2 geng2 sekapal nak bg kau duit sara hidup tiap2 bln ke? Akhirnya askar tu pun bakalan mnyesal melepaskan hidup dan gaji yg stable semata2 keegoan sendiri..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:11 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 04:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Adudududu sakitnya tuhhh disini
Hahahahahahaah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
annysophilea87 replied at 9-9-2021 04:50 PM
serius lah?? tangh mana lg buat? habaq mai

nyesal suke dia dlu....buang masa simpan poster...ha ...

Dia suka main mak esah gak
Alahhh chuol ni mana nak pi tau dia buat tang mana

Kihkihkih
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada terbaca satu komen kat fb, katanye die ni senyap2 dh g ambik vaksin. Entoh lahh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Bising forever la kau, Ritrude
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:21 PM | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 9-9-2021 04:13 PM
Ada terbaca satu komen kat fb, katanye die ni senyap2 dh g ambik vaksin. Entoh lahh

Kalau betul senyap2 amik vaksin nape nak meroyan lagi.Hobi ke



Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal ko bahagia la acik rud.... harapnya diam la sikit, taklah meroyan memanjang. Ko x nak vaksin, lantaklah. Aman2 nak scroll2 asyik ternampak nama hang nihh, semak
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:29 PM From the mobile phone | Show all posts
bleh je guna sijil botok ganti sijil vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:33 PM | Show all posts
sebenarnyakan aku nk tau jugak, sbb apa dia beria tak nak amek vaksin tu ? ke propa jerk ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni lagi
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tootii replied at 9-9-2021 04:33 PM
sebenarnyakan aku nk tau jugak, sbb apa dia beria tak nak amek vaksin tu ? ke propa jerk ?

Si Ritrud ni bermula dgn meroyan psl masjid tutup dan tiada solat jumaat. Aiols rasa from that dia baca all the conspiracy theories which end up with being an antivax lorrr
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:50 PM | Show all posts
abadi84 replied at 9-9-2021 04:47 PM
Si Ritrud ni bermula dgn meroyan psl masjid tutup dan tiada solat jumaat. Aiols rasa from that dia ...

haiyoo .. serius la pasal tu dia tak nak vaksin ..  1 word utk dia - BENGONG !

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritrud ni tak fikir ke kalau apa2 jadi kat dia, anak2 dia tu nanti dapat ke edel & zarema yg dia dengkikan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia ni seolah takut bayang2 sendiri. Sentiasa insecure.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 04:12 PM
Dia suka main mak esah gak
Alahhh chuol ni mana nak pi tau dia buat tang mana


mak esah balik siam nu..darai tu bkak butik pengantin yg ckp kt iolss.. darai tu bff RR.. dia tipu, iols tipu uollsss.. g balik border jmpa mk esah la nk mantopkan asao kt edel.. darai=pondan
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
"Semua tu tuhan dah tulih.. dok gelupoq apa" kata beliau..
Tapi masa tuhan dah tulis..jodoh dia dgn bekas husband dia takat tu ja.. kenmain dia gelupoq
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 9-9-2021 04:47 PM
Si Ritrud ni bermula dgn meroyan psl masjid tutup dan tiada solat jumaat. Aiols rasa from that dia ...

Tp bkn ke dia dari dulu suka menentang arus.. masa kes cadbury pon.. die yg terpaling awal bg komen masa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

You're not that special terus die bg.. ada karang nanti RR meroyan kata wife aqasha yg menaip.. mcm die selalu kata zarema..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Nanti rota kata itu bai yg tulis, bukan kasah.

Mana mungkin kasah, kasah sangat cintakan dia kononnya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.285244 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list