CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 12-9-2021 09:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 10-9-2021 02:25 PM
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu  ...

Dia ni mcm gile bayang ke bekas laki. Ex laki tu dh bahagia dgn bininya.sejenis betina yg x sdr diri memuja laki org.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:16 AM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 9-9-2021 02:56 PM
Jual kerang.. beratur jantan2 nk beli kerang sheols.

Betul ke U?.

Tapi dia bukan muda lagi. Ada market lagi ke?.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Status : tetap dan berpencen.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Cikapit replied at 10-9-2021 12:12 AM
Cerita la apa kisahnya...kawan pejabat cika satu sekolah dengan si meroyan ni..dia kata meroyan ni ...

sekolah menengah je?.

bukan Uni, ?.....(sinikal soalan I ni haha).

Shian.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-9-2021 03:52 PM
Ntah2 Zarema yg tolong Edel order makanan tu semua uolssss

Sebab meols perasan juga Zarem ...

Pandai U tafsirkan,
I pun rasa hal yg sama;

Ya kut kan, zarema buat ordering, knowing orang lelaki ni mana le minat bab bab ordering barang makanan hantar and semua semua hal remeh, melainkan lelaki tu mmg peniaga makanan.

Logik u pikirkan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 11-9-2021 07:16 PM
x lame lg akan ade news yg akan buat garita meroyan psl edel pulak

brta apa tu..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
blekkep replied at 11-9-2021 07:16 PM
x lame lg akan ade news yg akan buat garita meroyan psl edel pulak

aidil nak fight psl anak-anak ke? ada point besar kali ni, sbb dia tolak vaksin, merisikokan anak-anak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 10-9-2021 03:52 PM
Ntah2 Zarema yg tolong Edel order makanan tu semua uolssss

Sebab meols perasan juga Zarem ...

setuju. logik aja kalau zarema yg order. agak-agak sakit hati tak rita kalau dia tau
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 9-9-2021 10:08 PM
entah la, prioriti dia ni macam kelaut je

selektif. mana yg kena dgn dia aja dia ambik
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Lanyak dia.la x nak amik.. anggap aje la dia x amik vaccine cacar...
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 12-9-2021 09:16 AM
Betul ke U?.

Tapi dia bukan muda lagi. Ada market lagi ke?.

Jgn amik serius.. iols cuma menjawap pertanyaan porumer kat atas je.. iols pun x tahu sheols jual kerang ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Zarema rajin sedekah makanan kat kwn2.. nanti kwn2 tag dia.. x tgk pulak gamvar makanan yg edel hantar.. sebab x follow ritrude.. zarema tu rajin masak.. lauk2 melayu yg biasa org n9 mkn.. mau x edel tu terikat? Aku follow zarema.. makin lama makin suka tgk dia.. maybe RR ibu yg baik utk anak2 dia bak kata forumer.. tp zarema pon ada cara sendiri besarkan anak dia.. air tgn ibu tu mahal harganya..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 12-9-2021 04:43 PM
Jgn amik serius.. iols cuma menjawap pertanyaan porumer kat atas je.. iols pun x tahu sheols jual  ...

I see. Haha. Okay okay.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lilcountess replied at 12-9-2021 10:51 AM
setuju. logik aja kalau zarema yg order. agak-agak sakit hati tak rita kalau dia tau

Tah2 edel dan zarema gelak2 jer lah tgk rr dok perasan sorang2 sambil edel cakap... Biarlah you dia ingat ai nak balik kat dia, ada hati dgn dia... Yg penting senang ai nak berhubung dgn anak2.. Lg bagus dia up pos perasan mcmtu drpd asik brkeluh kesah jer jaga anak sorang2 kan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam ada terperasan komen netizen kat fb. Katanya udah vaksin kat TGM.  
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 10:50 AM | Show all posts
mat_arof replied at 9-9-2021 01:13 PM
tak faham dengan sorang ni.

ramai dah pesan duduk diam diam..tak  nak vaksin duduk diam diam suda ...

dia memang duk diam
sapa suh pi kacau dia
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 12-9-2021 10:16 AM
sekolah menengah je?.

bukan Uni, ?.....(sinikal soalan I ni haha).

Uni prochoice...sebab tu pandai dari doktor dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bluebutter replied at 12-9-2021 10:29 AM
Pandai U tafsirkan,
I pun rasa hal yg sama;



Rota selalu gebang Edel xreti buat apa sbb xpandai. Make sense je spekuan kita uolsss. Plus selalu tengok Zarema yg rajin hantar makanan & buah tangan dekat family footballers seangkatan Edel. Edel tu macam xde perasaan je
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
lilcountess replied at 12-9-2021 10:51 AM
setuju. logik aja kalau zarema yg order. agak-agak sakit hati tak rita kalau dia tau

Tengok makanan yg Edel order utk anak-anak mostly western food. Selalu tengok Zarema masak, makanan lauk pauk kampung je, memang selera Edel. Mesti Zarema yg suggest western food mana yg sedap. Zarema tu meols percaya kaki western food sebab anak orang kaya kot. Mesti dah biasa makan sebelum ni. Edel tu orang kampung jah

Wah gitu meols punya ajinomoto penyedap cerita
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
evataso replied at 12-9-2021 10:46 PM
Semalam ada terperasan komen netizen kat fb. Katanya udah vaksin kat TGM.

Awat chuol tak screenshot?
Halahhhh chuol nehhhh lagumana jadi acik porum niii
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 05:35 PM GMT+8 , Processed in 0.177349 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list