CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 10-9-2021 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Time skandal xde perli2 camni pun kat rota the witch?? Jantan molot jahakkkk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
emilyrose replied at 9-9-2021 06:00 PM
mereput la kau nenek kebayan ooiii..
takat dpt masuk groceries store ajer la lepas ni..

Singgah kedai aceh jela mamfu
Boleh tulih nama kat buku lagi la ni hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:27 AM | Show all posts
boleh duk diam diam di rumah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:29 AM | Show all posts
evlinne replied at 10-9-2021 11:18 AM
Time skandal xde perli2 camni pun kat rota the witch?? Jantan molot jahakkkk

Kasah ini agak sujud syukur dapat u-turn. Hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Acah tak terkesan tapi terpaling menggelupoq... Huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:42 AM | Show all posts
camni la acik...kalau acik syg anak2..sila la vaksin...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
annysophilea87 replied at 10-9-2021 11:18 AM
eh ye ker mak esah??kalau mak esah nape ex laki sheolss xbalik dgn sheolss balik...

idok kot... ...

Mak esah tak menjadi adalah tuu dia langgaq pantang kahkahkah suka betoi meol mengata sheol nanti sheol baca sambil menyeranah meol lalu meroyan di IG apa

Dulu border bukak.. lani celah mana nak pi topap mak esah dan buat muka oii

Kihkihkih done mengata
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 10-9-2021 11:02 AM
Ohhhh.. Sabit la boleh terasa aura kemakesahan dia

Kaka Sarah boleh rasa nooo
Hahaha dia kunun nak acah terpaling suchiiiii padahal....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 10-9-2021 11:57 AM
Kaka Sarah boleh rasa nooo
Hahaha dia kunun nak acah terpaling suchiiiii padahal....

Dari mula2 kak sarah x suka dia.. Tgk dia.. Ada rasa x Best.. Tapi mcm biasa.. Pergi mampus la.. Hahahahaa.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:59 AM | Show all posts
tak penat ke dia ni meroyan?
seronok ke tidur malam sorang2 tu dengan fikirkan..
esok nak hentam siapa.. nak lepas geram kat siapa...
semata kerana ego sendiri yang manjang nak menang tu.
duhhh dah tua kot....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:33 PM | Show all posts
trexxxxxi replied at 10-9-2021 11:56 AM
Mak esah tak menjadi adalah tuu dia langgaq pantang kahkahkah suka betoi meol mengata sheol nanti  ...

mak esah expired kekdahnye...hahahahhahah
bukak border pun xblh..pasal dia xvaksin...so still kene terperuk je dalam umh..padan muke

iolss suke mengomen dlm nie..klu komen kt FB nanti ade ler yg mentarbiah iolss...xbaik ckp gitu gini...nyampah..hik3


tp mulut sheolss same je dgn watak dia dlm cite mamijarum tu...mmg cari character same erk pengarah pun...ahhahhaah

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:35 PM | Show all posts
Mokcik yg gelabah bewak.. org troll pon sentap..dok rmh mnm air bunga cengkih diam2 udahler mokcik..  kahkahh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 9-9-2021 06:28 PM
Kastemer tak tanya ke dah full vax ke belum?

Scan dulu tepon kat qr code yg ada kat kerang.. kedut2 kentit tu kan persis qrcode.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
MadameOnion replied at 9-9-2021 03:05 PM
ada perbezaan harga tak kalau kerang divaksin dan tidak divaksin?

Kerang x divaksin ada bau2 hamis
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu mcm2 teori konspirasi dok menggelabah.. dh sekarang dok kata dia pro safe pulak.

Lepastu igs dok letak gmbar makanan yg konon edel hantar kot.. dok happy seronok. Edel tu hantar makanan dekat anak2 yg ko syok lebih mcm edel nak dekat dia balik kot. Mebe juagak konon nak saiko zarema yg laki dia antor makanan dekat anak2. Aku lebih kepada edel dgn zarema elok2 ja, dan zarema pun x kisah edel nak contact dgn anak2…
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 10-9-2021 02:25 PM
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu  ...

mental tu
die ingat muda lg ke? klau hilang dr industry pun irg tak kisah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:47 PM | Show all posts
kezahhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
lantak ko la rita
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 10-9-2021 02:25 PM
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu  ...

Tu mmg m.o dia sedari dulu lagi sis. M.O dia dah basi.
Edel takkan balik kat dia sampai bila2.
Dia hidup dlm mimpi dia sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 08:21 PM
OMG chuol
Meol dah la baru2 ni dok baca thread tu balik


Minta baka jepun dari laki orang uolsssss yihhhhhhh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 12:18 PM GMT+8 , Processed in 0.087232 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list