CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
enot_sibudak replied at 9-9-2021 05:19 PM
mak esah balik siam nu..darai tu bkak butik pengantin yg ckp kt iolss.. darai tu bff RR.. dia tipu ...

kira tak menjadi la mak esah sheolss sbb ex laki larii. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_neko replied at 9-9-2021 01:38 PM
pastu hang meroyan kata laki bagi nafkah tak cukup...

hahahhahhaa. kannnnn.. xda pulak nk bersangka baik dgn allah, rezeki takat tu je ex-laki mmpu bagi.. pooodahhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 9-9-2021 01:32 PM
Kau bahasakan diri kau in proper sis ke, akak ke mahupun acik lg bagus.

Sistur2, acah cute lg mu ...

Aku pun menyampah jugak. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Reira77 replied at 9-9-2021 05:47 PM
Tolong la sape-sape yg mulut laser selaser-laser nya pi basuh nekrud ni kat dm insta ke whatsapp ke  ...

Susah sikit sebab dia je nak menang. Sama la macam kawan aku. Last sekali kitorang buat taktau je biar dia meroyan sorang
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 9-9-2021 04:21 PM
Kalau betul senyap2 amik vaksin nape nak meroyan lagi.Hobi ke

Meroyankan mmg hobi dia. Lolzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku baca apa dia tulis pun dalam nada bingit..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
tgk siri shah alam 40000 tu tak berubah pun gaya lakonan,x-factor apatah lagi.ermmm tkde kt tv pun tk pelah,kitorang nak tgk yg cantik2 hebat2 berlakon.RR ni dua2 pun tarak,habukk
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 9-9-2021 03:05 PM
Satu muka dia buat
Hang pi la tanya oghang utan Aji macam2 ceghita dok ada

Cerita la apa kisahnya...kawan pejabat cika satu sekolah dengan si meroyan ni..dia kata meroyan ni kategori budak gedik masa sekolah...perasan terpaling lawa
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:54 AM | Show all posts
si rita ni just tolak vaksin covid ke or semua jenis vaksin?
anak2 sheols, masa bayi tu ada vaksin ke?
haiyooooo
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
aku nyampahla sistur2 ni..lagi satu kalau perempuan duk sebut hai peeps..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 9-9-2021 03:46 PM
Abg jepun kirim salam, ehh kirim nota...tuju kat sistur kot

Perghhh menusuk betul ayat last abam jepun ni hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
wak_pijah replied at 9-9-2021 05:43 PM
Nanti rota kata itu bai yg tulis, bukan kasah.

Mana mungkin kasah, kasah sangat cintakan dia k ...

Kannnnn hahaha...tapi Bai tak main laa guna ig org....Bai blasah direct jaa..siap post pic witch idung dagu panjang lagi hihi...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:09 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 9-9-2021 01:47 PM
X kisah la ko nk vax ke ape.. Lantak ko la klu terkena ko yg suffer
Cumanya.. Smua bende dia nk res ...

Betul tu! Aku dah lama perasan yang dia ni sejenis lembab tak boleh nak paham issue yang diperkatakan.. selalu jawapan dia twist dari topic sebenar.. bila masa pulak orang petik nama dia? Awat dia terasa?? Rata2 rakan industri dia tu tak peduli pun pada artis yang taknak ambik vaksin. Cumanya, jangan lah riak takabur menunjuk kat orang yang kau tak vaksin pun boleh dpt job!
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ckp besaq sgt acik ni....hang kena nnti bru ada akai...hg ingt duk umah xblh kena ka?huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 03:16 AM | Show all posts
Katalah si adil nk amik ank2 dia nk jaga sbb minah ni antivaks ..mcm mana royanan dia ehh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Meroyan jela engko 24j. Ptot laki pon lariiiiiiiiik
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:53 AM From the mobile phone | Show all posts
spy_caridotdot replied at 10-9-2021 02:09 AM
Betul tu! Aku dah lama perasan yang dia ni sejenis lembab tak boleh nak paham issue yang diperkata ...

Jgn pulak nnt da xde job dediam amik vaksin sbb xde duit nk beli beras.. mcm acik lana yg seangkatan dgn dia tibe2 nk amik vaksin awal tahun dkt us..tak vaksin sbb anak masih menyusu badan kata nye..anak dia ada pnyakit jantung. Hari tu kmain memfitnah menyalak acik lana.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakit jiwa truk dh dia ni..kwn2 baik dia x prasan ke..nampak mcm dia ni tgh cry for help..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya rasa simpati pon ada kat acik ni. Dia normal ke x? Manjang je tak puas hati. Nasib aku x follow acik ni. Byk yg toksik dari yg positif. Aku nampak dia ni ibu yg bagus tapi yg lain2 tu payah la sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Kdg2 rs saje je dia nk bergasak ngn nets..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 01:16 PM GMT+8 , Processed in 0.089681 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list