CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 14-9-2021 11:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 14-9-2021 12:18 AM
Paling nak gelak bila ada yg komen rita ni beauty with brain!  nuh yg cantik with brain lisa surih ...

rita beauty with brain? kalau lisa tu masuk akal juga. mira basic pun boleh lah juga walau muka basic berbanding lisa tp ada juga pendidikan tinggi. yg tak ada pendidikan tinggi formal pun, level sang ratu, penyanyi bernombor, even dayang lg layak dikata beauty with brain. beauty tu subjektif tp sekurangnya yg 3 tu ada otak pandai bawa diri dlm industri
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-9-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 14-9-2021 03:39 AM
Acik lana sblm nak fly buat drama kata xblh vaksin coz  dia masih bf anak dia. Anak ada msalah jan ...

Dia dahlah bkn warganegara..klu kena covid..mau mati kejung jer lah kat rumah...good lucl cik lana. Aku lega dia yak ada kat Msia
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:57 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangkid replied at 14-9-2021 03:46 AM
Miami sis yang si lana tu pegi. Tersenyum sinis bila acik lana cakap kat miami. Manusia kat florid ...

Dia tgh seronok tu sbb byk yg sekapal kat Miami nun..... tp sekapal pun klu karam, kau lemas sorang2 cik lana oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 13-9-2021 05:54 PM
Ada kaa? Keliaaa PM meol mai
Nanti meol kedit ke chuol

DM iols jap...iols ni kuno xreti dm bagai
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
evataso replied at 14-9-2021 05:42 PM
DM iols jap...iols ni kuno xreti dm bagai

Dah chuol.. check inbox yach
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Adeakukesah11 replied at 9-9-2021 04:13 PM
Ada terbaca satu komen kat fb, katanye die ni senyap2 dh g ambik vaksin. Entoh lahh

aku prcaya ja ni..ada forumer komen akn datang rr meroyan lg..aku rsa ex laki dia nk fail tuntut anak2...bhya gk mak anti vaksin ni + kaki mak esah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2021 04:26 PM | Show all posts
rengsa aku tengok citer tv3 kul 7pm tu. muka si RR ni, muka si umie aida. alahai, muka2 tak laku dah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:38 PM GMT+8 , Processed in 0.081032 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list