CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 13-9-2021 04:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 13-9-2021 03:31 PM
Rota selalu gebang Edel xreti buat apa sbb xpandai. Make sense je spekuan kita uolsss. Plus sela ...

Malu tanpa dia tahu yang sebenarnya dia dimalukan.
(sian jugak, haihhh). tapi tulah kan,.gunalah commensense kan sirota ni.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 04:47 PM | Show all posts

bai kalau nak serang, dia guna ig sendiri..teringat dulu sampai diam tak berkutik la si garit ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by TODS at 13-9-2021 05:04 PM

Dok post igs sal lana gie US..sambil tanya amikk brapa dose leh rentas negara...nyindir netizen ker nih...enjoy ekk hidup dia camni...aiyooo
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
trexxxxxi replied at 13-9-2021 03:51 PM
Awat chuol tak screenshot?
Halahhhh chuol nehhhh lagumana jadi acik porum niii

Ada SS tapi tak reti tepek. Selama ni pun dok forum baca je yang pandai... Hehekkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 05:46 PM | Show all posts
evataso replied at 13-9-2021 05:10 PM
Ada SS tapi tak reti tepek. Selama ni pun dok forum baca je yang pandai... Hehekkk

ooo...ambik vaccine jugak....ingatkan duit segunung tujuh keturunan tak abis yang bongkak rela tak berlakon dari di vaccine!  Tak banyak duit rupenya....
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
evataso replied at 13-9-2021 06:10 PM
Ada SS tapi tak reti tepek. Selama ni pun dok forum baca je yang pandai... Hehekkk

Ada kaa? Keliaaa PM meol mai
Nanti meol kedit ke chuol
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 08:33 PM | Show all posts
marchikobonzo replied at 13-9-2021 08:47 AM
bai kalau nak serang, dia guna ig sendiri..teringat dulu sampai diam tak berkutik la si garit ni

tau dia takut ngan bai kan...mulut bai boleh tahan laser..padan muka garit
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
marchikobonzo replied at 13-9-2021 04:47 PM
bai kalau nak serang, dia guna ig sendiri..teringat dulu sampai diam tak berkutik la si garit ni

Betul tu...laser wooo...siap up pic witch dagu and hidung panjang...diam ja RR...haha
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 9-9-2021 06:02 PM
Serious sistur? Jantan2 vip manalah yg sangap tu

Aku x caya dia jual kerang. Sbb aku x rasa ada org nk.
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 9-9-2021 07:32 PM
Aah..masa cadbury dia upload..percaya JAKIM!! baguslah percaya JAKIM. malangnya utk Vaksin tak bol ...

Agaknya sbb dia suka mkn cadbury. So sheol justify mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-9-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 13-9-2021 05:02 PM
Dok post igs sal lana gie US..sambil tanya amikk brapa dose leh rentas negara...nyindir netizen ker  ...

Lana mmg x vaksin kan?sbb ada penyakit ka?

Harap laki lana tu order beef bacon tu..

Menganjing rakyat malaysia sbb leh dine in..dia dah lama naik flight kot mesti x tau mesia pun leh dine in

Yg x nak vaksin ni..time keluar reti lak pakai mask.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
shida81 replied at 9-9-2021 01:47 PM
X kisah la ko nk vax ke ape.. Lantak ko la klu terkena ko yg suffer
Cumanya.. Smua bende dia nk res ...

Paling nak gelak bila ada yg komen rita ni beauty with brain!  nuh yg cantik with brain lisa surihani…. Law student, baik budi pekerti. Ni sistur ritrud ni diorang kata ada brain???
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 03:39 AM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 13-9-2021 11:04 PM
Lana mmg x vaksin kan?sbb ada penyakit ka?

Harap laki lana tu order beef bacon tu..

Acik lana sblm nak fly buat drama kata xblh vaksin coz  dia masih bf anak dia. Anak ada msalah jantung tahun dpn nk amik vaksin. Lps da sampai us terus menghanjing2 kan rakyat malaysia. I tersenyum sinis je bila dia kata kat miami. Satu US tau kalau org florida dgn texas ni diaorg punya degil tolak vaksin n tak nak ikut sop. Sbb tu kalau kes pelik2 psl covid org us slalu tanya dulu dari negeri mana. Kat florida tu kmain kes tggi dgn variant pelik2. So jgn la blagak sgt acik lana. Tak nak vaksin takpe. Mask pon xnak pakai. Belum terkena nnt jgn da terkena mintak tlg mcm dulu merayu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
TODS replied at 13-9-2021 05:02 PM
Dok post igs sal lana gie US..sambil tanya amikk brapa dose leh rentas negara...nyindir netizen ker  ...

Miami sis yang si lana tu pegi. Tersenyum sinis bila acik lana cakap kat miami. Manusia kat florida n texas sesuai dgn perangai ignorance mcm lana. Tak nak vaksin,tak nak mask,sop tak nak jaga. Org kat cali still ada restaurant tak bagi dine in lagi. Kat new york da start buat rules psl sapa tak vaksin kena swab tiap mggu pegi keje. Belum kena covid boleh cakap besar. Mask pon tak nak pakai. Endemik sgt la. Kurang2 pakai la mask jaga sop. Bukan endemik main larung je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Satu saat nanti kau mesti perlukan jugak vaksin...keluar langkah je dari rumah..dah kene tunjuk fully vaccinated.umpama kau keluar tanpa ic kalau kau keluar tanpa vaksin..malah fully vaccinated tu lebih penting drp kau bawa ic keluar rumah..nak tak nak.baik buruk..kau mesti harus..nanti mesti kau pg vaksin senyap2 juga..percayalah.haha.nak masuk tesco ampang pun tak de fully vaksin..tak dapek nak masuk..apatah lagi mall yg lebih gah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 03:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Santankelapa replied at 10-9-2021 02:25 PM
Dia ni mmg sjenis play victim … acah konon org petik nama dia, acah org tak chill…. Ko tu yg dulu  ...

Da berapa tahun tak blh move on lagi si rita ni..dgn harapan post kat ig nk bg  zarema sakit hati. I rasa edel tu bukan xnak amik tau pasal anak. Tp malas n tak larat nak hadap drama rita garik ni punya drama. Dari air muka terpancar aura jahat busuk hati negatif dia. Sudah la edel tu tak hingin la dgn ko.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 08:52 AM | Show all posts
sisturr kiri sisturr kanan
tk abes2 dgn guna perkataan sisturr tu
ewwww rempit nak mampus
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:06 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 12-9-2021 07:56 PM
Tah2 edel dan zarema gelak2 jer lah tgk rr dok perasan sorang2 sambil edel cakap... Biarlah you di ...

kesian kan mampu perasan aja. tetap lah zarema yg siang malam mengadap mengulit aidil
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:14 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 13-9-2021 03:36 PM
Tengok makanan yg Edel order utk anak-anak mostly western food. Selalu tengok Zarema masak, makana ...

anak org kaya pun relaks aja masak lauk kampung hari-hari jamu suami & anak-anak. tak mcm sesetengah org, lagak tak padan asal-usul desa nan permai aja
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Apasal asyik dok repost story org di us tu. iols tgk org dlm kedai makan pun pakai mask dan jauh2 je dari org lain. Customer tgk mereka2 masuk pun macam berjaga jaga. Kalau dah capai herd immunity bolehla. Masalah kita kat sini manusia2 ni tak fikir ka kalau terkena covid tu dah menyusahkan nak kena asingkan kuarantin lama. Ingat semuaa mampu nak asingkan diri kalau yang duduk rumah flat rumah kecik tu ingat senang? Apoolaaa yang nak sentap.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 04:39 PM GMT+8 , Processed in 0.082645 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list