CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 29000|Reply: 225

Rakan Industri Fitnah- Rita Rudaini Lebih Rela Tak Berlakon Daripada Suntik Vaks

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 12:52 PM | Show all posts |Read mode
Rasanya ramai dah tahu Rita Rudaini memang tak nak ambil vaksin.


Sebelum ini juga kecoh bila Rita menyelar pihak yang melarang  golongan anti vaksin beli beras.




Via:murai.my




Baru-baru ini kecoh bila ada yang mendakwa Rita boleh shooting walaupun tak ambil dos suntikan.


Bukan orang lain, tapi orang industri sendiri yang memfitnah dirinya katanya.




Foto: IG




Melalui Instagram, pelakon ini kata dia hanya duduk di rumah dan menjalani kehidupan macam biasa.


"Ada rakan industri fitnah sistur cakap sistur tengah shooting. Sistur tak ada vaksin. Kecoh ini dok menjaja???alahai sabar la wahai teman. Jangan takut dengan rezeki awak.


"Rezeki awak dan rezeki sistur tak sama. Tuhan dah asingkan dah. Tak yah nak berebut wahai teman. Sistur ini dekat rumah je. Tak pergi mana pun. Duduk main tanah, masak, kemas rumah,"tulisnya.










Dalam masa yang sama Rita tak kisah langsung nama digugurkan dariapa berlakon dalam mana-mana produksi.


"Sistur percaya dengan rezeki yang Tuhan dah tetapkan. 100 episod nama sistur digugurkan pun sistur okay sebab bagi sistur Allah dah tulis macam itu. Sistur sentiasa bersangka baik dengan Dia. Sebab apa yang dia tak bagi itu ada sebabnya dan Dia tak pernah hampakan hamba-hamba Dia. So percayalah apa yang dengki sangat dengan sistur? Tak relax ke?"




  



  



Okay sistur. Apa pendapatan Rita ni sebenarnya selain berlakon? Ramai musykil, tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada lagi thread si ritrud ni..berapa banyak dahhhh!
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:13 PM | Show all posts
tak faham dengan sorang ni.

ramai dah pesan duduk diam diam..tak  nak vaksin duduk diam diam sudah.
bukan kena paksa kena tangkap suruh  pergi vaksin..
tapi tak habis habis provoke orang ramai...bila di tuduh anti vaksin...marah melenting.





Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tak berlakon, apa mata pencarian si ritrud selain produk dia? Laku keras smpi bole sustain lifestyle?
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:19 PM | Show all posts
mat_arof replied at 9-9-2021 01:13 PM
tak faham dengan sorang ni.

ramai dah pesan duduk diam diam..tak  nak vaksin duduk diam diam suda ...

attention seeker much
tu lah aku cakap
bab jodoh tanak bersangka baik pulak ngan Allah
masih lah duk tuduh bini baru ex-laki tu tak move on
macam lah dia terpaling dicintai ex-laki, terpaling dikenang
aiyooo

tanak vaksin, duk rumah
senyap sudahlah
saja nak acah2 terpaling berani menyalak

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
X berlakon lg bagus laaa... Mnyemak ajer.... Byk lg muka baru yg x kekwat mcm sistur... K

N hero pun byk yg da x sesuai ngan sis okeh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Waktu tak nak vaksin gigihnya memetik nama tuhan dan gunakan agama untuk cover diri. Tapi bila nak cucuk filler sampai dagu jadi pembuka tin, entah agama ke mana, entah tuhan pun tah ke mana. Asalkan dagu boleh buka tin susu pagi2 untuk buat susu pada anak.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nie mmg bodoh teramat bodoh..meroyan ja kerja
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau bahasakan diri kau in proper sis ke, akak ke mahupun acik lg bagus.

Sistur2, acah cute lg muda remaja kah? Menyampahh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:38 PM | Show all posts
pastu hang meroyan kata laki bagi nafkah tak cukup...       
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:40 PM | Show all posts
mat_arof replied at 9-9-2021 01:13 PM
tak faham dengan sorang ni.

ramai dah pesan duduk diam diam..tak  nak vaksin duduk diam diam suda ...

hai awk..ada GV dak tahun ni..hahaha sorry OT
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
djzara81 replied at 9-9-2021 01:19 PM
Kalo tak berlakon, apa mata pencarian si ritrud selain produk dia? Laku keras smpi bole sustain life ...

Kannn.... Ak pun pelik... Kedai kuih dia pun da tutup... Skang dia duk umah bru 3 tingkat kan.. Ke mmg dah lama?...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:46 PM | Show all posts
pi mampoih la ritrudeeeee

tak pernah minat hang
apa drama hang ada aku memang tak tgk pun



Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
X kisah la ko nk vax ke ape.. Lantak ko la klu terkena ko yg suffer
Cumanya.. Smua bende dia nk respond sampi troll bodo mcm tu pun dia nk amik pot..
Sebenarnya dia yg kn chill jgn menggelabah bewak Sgt... Sampi x tau mn yg troll mn yg serious... Lebam Sgt kah
Ak x tau sape yg fitnah dia g shooting... Yg ak tau org cuma ckp artis x vax jgn menyusahkn org lain... Nnti x pasal2 smua x blh shooting...
General statement kot.. Dia terasa sbb dia yg mkn cili... X de org persoalkan rezeki sesape
Cerita besar 5 posen blh jd besar dulang klu dia komen...
Pastu org ckp lain dia paham lain.. Mcm satu dunia nk aniaya dia
Sick...

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyalak dengaq sampai ke Perlih


I heard you alright ritrude
Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Okay next!
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:02 PM | Show all posts
industri sampah sarap..sekian
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Yahoo...gembira RR tak kuar TV dah. Slmt mereput
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-9-2021 02:27 PM
Waktu tak nak vaksin gigihnya memetik nama tuhan dan gunakan agama untuk cover diri. Tapi bila nak c ...

Meol terpaksa bersetuju dengan kakaduda kerana point point yang sangat bernas yittu
Setuju tanpa bantahan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Kuin keris v60
owhgeeKuin keris v60
Views : 69192 Replies : 1922
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 48359 Replies : 1074
[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
ipes2[ILMU MUDAH]: COFFEE (KOPI)..SELAMAT KE?
Views : 45138 Replies : 503
PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PENGERING, PETI SEJUK. PROFESSIONAL REPAIR
a开心果PAKAR MEMPERBAIKI MESIN BASUH, MESIN PEN
Views : 29736 Replies : 507
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 50280 Replies : 337
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 26 Replies : 17
Brand New Massage Chair Kerusi Urut Healthcare Zero Gravity Space Capsule
冷寂雨-紫雨Brand New Massage Chair Kerusi Urut Heal
Views : 20871 Replies : 627
Wanita maut digilis tren selepas ditolak lelaki kurang siuman
ultra78Wanita maut digilis tren selepas ditolak
Views : 1285 Replies : 31
[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah aje, ilmu harian! VOL.7
ipes2[KUIZ PERUBATAN MINGGUAN VOL. 7]: Mudah
Views : 9668 Replies : 562



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-1-2022 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.215315 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list