CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Iqbal Tak Sabar Nak Kahwin Dengan Vida, Tapi Risau Cik B Diam Diri

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Peliknya bercinta panggil dato seri. Nanti ngeseks pon berdato seri.

Eh. Sempat promote pamoga.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
luvly_snow8608 replied at 9-9-2021 05:56 PM
Confirm Cik B xsetujuk sebab dari dulu lagi die dah cakap xnak mak die kawen lain.

Even kakak bid ...

kan minum segala tok nenek timbang kati pamogah semua tu.. pasal tu la kot hormon nk menikah dia naik
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli bodo.... takpelah kalau kena kikis ke apa ke, bukan duit aku to begin with pun hahahaha. Bertabahlah cik b ya ada mak camni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 9-9-2021 10:18 PM
mmg nmpk cik b matang pn.. mak dia yg terkinja2

Cik B tu nampak ja gila2 tapi menurut pengamatan aku, budak pandai tu...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:05 AM | Show all posts
noor2 replied at 9-9-2021 12:20 PM
Lama x call saya....baru sehari...

Ya ampon perbualan ni pun nk tunjuk....

..... nak mutohhhh !!!!
tapi .. yer la .. betul gamaknay bercinta ... vida ni napok malu-malu

tapi ... yg pihak lelaki .. i reserve my comment ...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcmmana la mamat ni boleh bernafsu dgn pompuan dah masuk umur pencen gini
Bermakeup pun huduh, kalau buang makeup lagi la berganda huduh..itu belum dia bogel lagi..yuckk
Kalau aku la, dah tutup lampu pun silap2 membawak ke subuh kone* aku tak leh naik.. nak comolot pun aku geli geleman
Lain la mcm intan ladyana tu., wpun dah berumur tapi masih cantik bergetah.
Ini..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by zallama at 10-9-2021 12:24 AM
Madel replied at 10-9-2021 12:19 AM
Mcmmana la mamat ni boleh bernafsu dgn pompuan dah masuk umur pencen gini
Bermakeup pun huduh, kala ...


Demi duit..haha..nnti ko bygkn j lah orang laen..mase nk ngeseks tuh..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lahh deme ni betul2 nak kawen ke? Bukan aritu tokvid cakap nak cari yang level2 sheols ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:51 AM | Show all posts
so kalau jadi kawin... ni kali keberapa nenek vida ni berumahtangga?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 02:50 AM From the mobile phone | Show all posts
December ada 3/4 bulan lagi.....so mmg hari2 kena bercakap pasal kahwin utk promote produk masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:41 AM | Show all posts
beria-ria sgt laki ni..
sesuatu sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-9-2021 10:18 PM
Peliknya bercinta panggil dato seri. Nanti ngeseks pon berdato seri.

Eh. Sempat promote pamoga.

Kinky kott ngesek panggil gelaran mcm tu, gituhhh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:51 AM | Show all posts
takut  4-5 tahun cik B dan comel dan meletop mak dengan anak pulak bertanding..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Cik b sebab Cik b tau apa MO yang berlaku. Hahahahahhahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 07:36 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 9-9-2021 10:18 PM
Peliknya bercinta panggil dato seri. Nanti ngeseks pon berdato seri.

Eh. Sempat promote pamoga.

Nope...dia ngesek dgn mesen atm
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
nak pulak si vida ni dengan budak laki ni.
vida ni tak minat stok abang abang rugged gagah kot noh.
tak macam akak pelakon yang bedah ketumbuhan harituh.
tak apa la duik dia khen.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:41 AM | Show all posts
plot twist cikB suko iqbal
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 08:43 AM | Show all posts
iqbal ni jual perfume. tgk dia punya slot kat selamat pagi malaysia. ckp sombong gayanya cam hebat.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:06 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-9-2021 11:46 PM
Cik B tu nampak ja gila2 tapi menurut pengamatan aku, budak pandai tu...

setuju..
Cik B nmpak matang & melindungi
spoilt biasa lah dh kaya raya kan
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
sorry, sebesar zarah pun tak kesian kat budak spoiled brat ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 04:23 PM GMT+8 , Processed in 0.087394 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list