CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Iqbal Tak Sabar Nak Kahwin Dengan Vida, Tapi Risau Cik B Diam Diri

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
tipikal gold digger la jantan ni
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 9-9-2021 12:29 PM
Gold digger male version kah? Kot ummah dalam lemari kah? Haaa manyak persoalan tak terjawab, gi man ...

Tup tup kawin dgm bedah ni anak berderet deret.. pas tuu bedah pi jmbn pun dah rindu.. cmn ko.. koh koh
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
fahdramli replied at 9-9-2021 12:38 PM
Aduhhh aku ni dh nak termuntah dah tengok dua2 orang ni kat ig. Si perempuan tu, tak habis2 citer pa ...

Aku doakan moga anak kp nanti bedah berderet deret.. setahium dua org.. kemboooo lg..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
sarah82 replied at 9-9-2021 01:02 PM
Mcm pelik.. Iqbal terdesak sangat nak jadi suami Vida loca sebab apa? Tak ada duit meh?

Aku yg betina garit umo 27 pun nak enjoy enjoy lg.. tp apekan daya bpk aku dah siap tekan brekkkk.. stop... kwwinnm  
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:53 PM | Show all posts
lyshafull replied at 9-9-2021 04:19 PM
I think dia hilang masa muda

maybe ... but sian kat anak2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 9-9-2021 06:46 PM
Aku yg betina garit umo 27 pun nak enjoy enjoy lg.. tp apekan daya bpk aku dah siap tekan brekkkk. ...

Hahaha.. Ang la burrrrr..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
bebetul ke cobaan ni?

Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Blh x kaka rasa cik b crush dkt si iqbal
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari sudut ekonomi macam beruntung..tapi segi tuttttttttt...tak tau laa macam mana.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Biaq pi lah depa nak kawen kalau btl ada niat ke arah tu. Mak caya je chek bieee akan terpaksa menurut. Kalau tak miss soru.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah gatal biji betul masing2.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni mmg ada idang sebalik mee
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Iqbal no bisness perfume IBA kan? Ada tertengok kat tv.

By the way, Miza, ko carilah lelaki yang sebaya ataupun muda dalam 10 atau 5 tahun. Berjarak 22 tahun ni macam apa jer.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Vida dah nak monopos dah tu. Buat rugi je ang kahwin dgn dia..aku doa depa tak kahwin.kesian kat ank dia.ingat masa vida cerai dgn laki yg last sekali..reporter iv cik b.tgok cara dia jawab soalan tu mcm dia trauma nak mak dia kahwin lg.tp tulah nak buat mcm mn bak kata mak aku dia dah gatal bijik
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aikkkkk???
Ate acik vida takmo heol???
Siapa ngejar siapa ni???
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Geli la baca..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
gelojoh sangat yg lelaki pon..xmenyempat2 nak mengikis ke?
apapun aku harap semua ni marketing semata2..perangai masing2 kalah bbnu
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat die nak marketing je.. tp ni betul2 macam dh nak kawin haa.. biar betol...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak kahwin, just kahwin...so much hype dah jadi mcm tak ikhlas gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kotakominami replied at 9-9-2021 12:27 PM
Gimik bodo......nampak cik b lagi matang

mmg nmpk cik b matang pn.. mak dia yg terkinja2
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2021 05:50 PM GMT+8 , Processed in 0.083818 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list