CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Iqbal Tak Sabar Nak Kahwin Dengan Vida, Tapi Risau Cik B Diam Diri

  [Copy link]
Post time 10-9-2021 09:25 AM | Show all posts
deyols ni x duduk semeja bincang kah? semua nak up kat socmed.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-9-2021 09:55 AM | Show all posts
Edited by amansihat at 10-9-2021 09:58 AM

harap tok vida dapat suami yg boleh membimbing isteri dan anak-anak menuju syurga.saya hanya mampu doa yg terbaik saja.ini bukan pengalaman Tok Vida  kahwin kali  pertama dah masuk kali ke berapa.kawan saya kaya ,cantik dan menawan, umur nak masuk 48 suami dah masuk 5 tapi tak ada anak.bila tengok kat dia apa yg kurang suami tukar ganti.dari yg bujang,duda ,suami orang semua dia dah rasa.semuanya kaki kikis dan menempek kat dia.sebab terlalu kaya.orang kaya inilah ujiannya.kawan saya tiap kali bercerai duit mesti hangus berapa ratus ribu.semua mintak injek duit kat bisnes suami,namun suami tak pandai niaga.semua bangsa menumpang harta benda.sumbangan laki dia jejak kaki bawak telur je masuk rumah
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rase mcm marketing strategy je utk viral setelah agak sendu. Iqbal tu pun ada bisnes juga.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:05 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 9-9-2021 11:46 PM
Cik B tu nampak ja gila2 tapi menurut pengamatan aku, budak pandai tu...

Speaking pun hebat, english pun bagus.
Aku rsa Cik B bz tu xde masa nk layan wasap semua ni hihihii..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 10:47 AM | Show all posts
bidah ni banyak duit, tp kenapa dia x kuruskan sikit badan dia eyh....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Jiddin at 10-9-2021 11:44 AM
kotakominami replied at 9-9-2021 12:27 PM
Gimik bodo......nampak cik b lagi matang


Setuju. Nampak benor Cik B berusaha keras untuk protect and parent mak dia. It is heartbreaking to see a child has to go through this. Dan nampak DS Vida acts like an unruly teenage daughter with imbalance hormones smpi anak kena parent mak sendiri...

Tp rasanya ni marketing gimmick ja...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:22 PM | Show all posts
beli pelincir banyak2 sket ye iqbal..nak menggali telaga kering...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 12:58 PM | Show all posts
glenyar nya lah haih
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-9-2021 12:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan mu dah bosan menoron BBW bau budu Iqbal, mu pi cari hok muda pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:31 AM | Show all posts
semoga berbahagia
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:45 AM | Show all posts
macam betoi je uols dorang nak kawen.
last week si bidah jumpa one of top reproductive specialist in ipoh

katernya si bidah ni cek kesuburan ovum.
agak2 boleh conceive ke tak umor camtu.
macam x sabar je si bidah nak menghenjut pucuk muda.

Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku ada soft spot jgk dlt iqbal ni..nmpak lelaki baik. Bckp lbut tersusun. Ex laki vida yg cerai dulu mmg nmpak bodo je. Yg ni bjenis. Sama kelantan. Smg bahagia. Tp promote subur2 xsubur dgn pamoga tu mmg membongak je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Tah2 gimik nk kluar lagu duet baru...ala2 bella dgn aedy suatu ms dahulu .. kalau btulla ...jom jemaah campak 2org ni dkt laut china slatan
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 09:50 AM | Show all posts
semoga bahagia yg dicari ditemui..
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Demi marketing dan sesuap likes....2 kuntum ovum nk xpired pon blh buat produk laris....
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 04:39 PM | Show all posts
cik B biarlah mak dia nak kawin....ko nak jadi andartu jaga mak ko sampai ke tua ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-9-2021 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak yah kawen la vida...kesian cik b and kacak
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Sblm ni pahmuga xder pun hilight psl kesuburan.. Tp  lps hapgred jd "pahmugilo" (jate) .. Tetiba dpt menyuburkan... Sronoknya jual produk timbang kilo neh.. Leh claim mcm2 deh??
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ikhlas ke Iqbal ni? Does he have mummy issues?
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2021 07:54 PM | Show all posts
Mak ko suka jantan muda..... biar lah.  Mak ko tak sama macam mak Iti suka jantan tuo....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 09:41 PM GMT+8 , Processed in 0.108302 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list