CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: CARI-MRO

Iqbal Tak Sabar Nak Kahwin Dengan Vida, Tapi Risau Cik B Diam Diri

  [Copy link]
Post time 9-9-2021 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Maap cakap la, ni muka jantan ke 2 aku plg geli nk tgk lps sohai laksa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 04:44 PM | Show all posts
kenapa dlm otak aku ni pikir yg derang bkn nk kawen pun .. tp ni marketing jer utk produk derang ?

sorry .. aku je kot pikir camtu ?

utk kes Cik B - Kalau aku jadi dia pun aku tak suka .. sorry
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Buleh tak nak caruts..gatal bijiknye hai...xde saoa yg kisah la stakt vida nk cari batang muda..bosan blmbk2 kt fb....
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry not sorry.  Susah nak bersangka baik
It's all about money..

Of course lah cik B berdiam diri.. what do you expect.. confirmed lah dia segan baca news percintaan mak nya yg act mcm remaja bercinta.
Dia mungkin belajar from her past, but not her mom. Tak serik serik.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah anak2 dpt mak birah
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian aku dgn cik B ni
sah2 dia rs malu and x setuju la maknya kawen dgn babi muda ni yg sah2 gilakan duit
tp nk buat cemana
better la cik B pi je la stay dgn bapak kandung
jgn calarkan emosi si anak la tokbidahhh
esok2 laki baru ko ada betina sundal lain, dia lari je tinggalkan ko
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 9-9-2021 03:49 PM
tu la kaka... sudah terang lagi bersuluh khen... tapi apa nak heran kata nenek bida...cekpit bida  ...

Gok..gok..gokk tu bunyi ape
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ayukpingu replied at 9-9-2021 04:17 PM
tengok princess E ...jadikan tu sebagai contoh.

Dia rasa kesunyian, ada cuba untuk terbuka hati  ...

yu..si E lg bermaruah dr tokbidah ni sbg mak
E letakkan emosi dan perasaan anak2 melebihi segalanya walau dia sendiri baju x cukup kain.much respect to Princess E
yg si tokbidah ni, kemain totop aurat tp mana pikir perasaan anak2.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 05:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki ni bisnes perfume. Geli dengar suara duk promote perfume kat radio
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
ellZack replied at 9-9-2021 12:34 PM
Marketing aside, bukan sepatutnya mak yang discuss dengan anak instead of biar anak tau thru media?  ...

Kan? Macam satu kejiranan dah tahu hal rumah berbanding kita tahu daripada mulut mak sendiri. Kecil hati anak macam tu, dan agak tidak matang seorang ibu buat begitu. Memang mak dah besar dan ada hak untuk pilih pasangan sendiri, tapi sekurang-kurangnya adalah adab berkeluarga, kongsi berita sesama / in private sebelum ke media sosial.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tootii replied at 9-9-2021 04:44 PM
kenapa dlm otak aku ni pikir yg derang bkn nk kawen pun .. tp ni marketing jer utk produk derang ?
...

Aku pun rasa cam marketing.. bln 12 lambat lg.. sempat promote macam2.. dekat2 tarikh ckp xde jodoh.. macam tu storyline yang aku nampak.. tapi kalau betul nak kahwin alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakyung kesian kat cik behh ngan kacak je dapat mak gelenyar gatal puk1.. Dah banyak pengalaman jumpa jantan2 kaki kikis ni tak serik2 lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Menurut Iqbal, 27, tindakan Vida atau Hasmiza Othman merahsiakan hubungan istimewa mereka itu boleh mengganggu emosi dua anaknya iaitu Nur Edlynn Zamilleen atau lebih dikenali sebagai Cik B dan Eric Zaquan.

Betul la kan.. Cik B xde socmed
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:53 PM | Show all posts
naisyahmh replied at 9-9-2021 05:40 PM
Aku pun rasa cam marketing.. bln 12 lambat lg.. sempat promote macam2.. dekat2 tarikh ckp xde jodo ...

itu la .. ye la kalau betul kawen, tak pe la .. tapi kalau nak promosi produk masing2 , drama sgt la derang berdua ni kan ..
sbb tu aku rasa Cik B tak melenting .. sbb aku rasa dia pun tau rancangan derang bedua ni ..
tapi tak tau la pulak kan .. kalau betul kawen, moga kekal ke syurga la hendaknya ..
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:55 PM | Show all posts
Baik ko kawin dgn cik b, lagi bagus dr kawin dgn mak org yg dah kertu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-9-2021 05:56 PM | Show all posts
Confirm Cik B xsetujuk sebab dari dulu lagi die dah cakap xnak mak die kawen lain.

Even kakak bida nie pon (yang duduk sekali dengan bida) xbg adik die kawen lain. cukup2 la kata dia.

Nie eh tup2 nak nikah lain dengan jantan gap umor 22 tahun lebih mudaaaa. Gile wehhh

Siap bertebarangan hal dalam kain cakap mampu beranak bagai. Nak bgtau yang Bida tu masih bernafsu & dorang xsabar2 nak hadap malam pertama ke haperrrr? Yihhhh

Meluat baca news pasal dorang nie
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik B ni duduk asing asing ke dengan omaknya? Duduk serumah kan? Panggil ajelah dia bagitau apake payah bebenor. Saja akal nak up diri memasing.....cik B pulak yg nampak matured dari maknya dgn bakal bapaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:00 PM | Show all posts
ya ampun....macam ni pun boleh jadi berita...
Reply

Use magic Report

Post time 9-9-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Marketing or not, i sgt3 kesian dgn cik B. Ketahui lah kalau ada org perangai pelik, its because they were raised by parent mcm ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 08:53 PM GMT+8 , Processed in 0.093914 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list