CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 9866|Reply: 40

Cepat-cepat Cover Tersasul Panggil Sayang, Ada Apa Dengan Zizi Kirana & Yusu

  [Copy link]
Post time 2-9-2021 12:42 PM | Show all posts |Read mode
Kredit foto: IG




Suka melihat perubahan pada Zizi Kirana sekarang yang manis dan ayu bertudung.




Kredit foto: IG




Malah, posting terbarunya berkongsi gambar berniqab sangat memukau! Semoga Zizi terus istiqamah dengan perubahannya itu.




Kredit foto: IG




Pelantun lagu Eh itu kini dilihat rapat dengan pelakon Yusuf Bahrin.




Kredit foto: IG




Namun, apa yang mencuri perhatian ramai adalah Yusuf yang kantoi terlepas panggilan 'sayang' kepada Zizi.







Tindakan gelabah Yusuf cepat-cepat cover membuat Zizi pecah tawa.





Kredit foto: TikTok/Kisah Dunia




Alamak kantoi pula. Ada bau cinta berputik ke ni? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts




Eh.            
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizi ni rupanya cucu tun sakaran dandai. Baru tau lepas dia Post kat ig masa tun meninggal
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok wiki Tun Sakaran anak saudara dia Shafie Apdal. Kira tu bapa saudara zizi lah kan
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:31 PM | Show all posts
ek eleeehhh....sweet korang camni eh? takuk 80an sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 02:26 PM | Show all posts
Jangan acah2 tersasul sudah la.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
eh nasib la dia dlm kategori hensem
kalau betul bersyg untung zizi
aummm
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 03:32 PM | Show all posts

iols suka Yusuf ni berlakon. mcm2 karektor dia boleh bawak. kalo betul couple dgn Zizi moga dipermudahkan.  Ari tu tgk telefilem dia berlakon tajuk Ismadi Belum Mati
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
best le….zizi ni lagi tua dari yusof kan…..

go zizi …moga berjodohan kome dua org…..
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Relay jadah die..aku trus teringat relay geganti kelas letrik dulu.. {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Ciktiekus replied at 2-9-2021 11:07 PM
Relay jadah die..aku trus teringat relay geganti kelas letrik dulu.. {:smile

masa i baca pun i pause sekejap. relay?? hahah
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun kita pernah meragui zizi dan bakatnya dahulu, tetapi kalau ada kehadiran zizi di slot mengaji TV Al Hijrah, kita tak akan menukar saluran lain.
Beliau memiliki tona suara yang amat mendamaikan bila membaca Al-Qur'an.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak ironi yach imej semakin bagus tapi content bervideo sayang dgn lelaki bukan mahram. Gitu iuols being judge mental.

Tp x sangka zizi ni from a well connected family. Tsk pernah plak dia flex. Maybe sejenis naturally humble. Good for her
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 03:39 AM | Show all posts
Mcm prmpuan kat FB iol, lps brtdung litup, trus khwin. Sng plak dpt jdoh hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 08:26 PM | Show all posts
herlok jugak dua2 soo iolss maafin agittew...

kalau tak herlok sudah tentu akan di kecam selama 7 keturunan dan pass on nota ke cucu cicit hamun hamunan yang perlu mereka warisi...
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Zizi dah putus ke dengan pakwe dia yang suka dia sexy?
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 10:27 AM | Show all posts
zizi cari ler jerung2 kayo....rugi lerrr
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 10:32 AM From the mobile phone | Show all posts
In relay? Apo
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
xde maknanya tersasul. mmg gigih nk bgtau sbb org masih xperasan la tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cheezel replied at 4-9-2021 12:28 PM
xde maknanya tersasul. mmg gigih nk bgtau sbb org masih xperasan la tu

Ni I setuju.. Kalau tulis selalu huruf besar.. CHK la YKS la.. Jarang orang berkasih sayang nak buat live.. Ni macam saja nk public notice.. Akhirnya jadi berita gak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-1-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.084514 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list