CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Azza

Tony Fernandes Tunjuk Kereta Tesla Baru, Dikritik Sebab Tak Bagi Refund Tiket

[Copy link]
Post time 3-9-2021 02:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Ader lagi golongan t20 yg kerah kudrat staff/agent/dropship asalkan deyols kekal mewah dan kaya raya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:14 PM | Show all posts
dah ada official statement ke dr dia?

ke sebab tu flight ke langkawi murah? lol
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 3-9-2021 01:20 AM
dia ni handsome bg i ..xtau la handsome di poketnya kot..tp syg dah kawen ngn korea tu khenzz..dulu  ...

Kat office i ada sorang ada iras2 rupa dia...
Selalu sangat i communicate dengan dia...
Position atas senior manager...
Nak berkenalan?

Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:40 PM From the mobile phone | Show all posts
sarahmirza replied at 10-9-2021 04:27 PM
Kat office i ada sorang ada iras2 rupa dia...
Selalu sangat i communicate dengan dia...
Position ...

tamola scaryy

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 04:02 PM GMT+8 , Processed in 0.075921 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list