CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 28926|Reply: 166

Apa Anak-Anak Fikir Tengok Mak Pakai Seksi Mencolok Mata? Ezurin Khyra Jawab...

  [Copy link]
Post time 1-9-2021 01:36 PM | Show all posts |Read mode
Ezurin Khyra, personaliti yang selalu menjadi buala hangat disebabkan gaya hidup mewah dan penampilannya yang seksi.


Sampai ada yang tertanya-tanya, apakah pandangan anak-anaknya tentang pemakaian Ezurin yang dilihat agak mencolok mata.




Foto: IG





Tidak berdolak dalih, Ezurin yang pernah membintangi drama suatu masa dahulu kata seseorang individu tidak sepatutnya berpura-pura di hadapan orang lain unutk kelihatan baik.


Katanya kalau tak tutup hati daripada kejahatan, menutup aurat dengan sempurna pun tak dapat menutup sifat sebenar seseorang.




  



  



"Kita mesti 'tutup' hati kita dulu. Jangan bercakap buruk tentang seseorang, jangan menjadi orang munafik, jangan menyakiti orang lain, jangan mencuri, jangan melakukan kejahatan."


Tambahnya, seseorang itu kena fokus memperbaiki diri sendiri berbanding mencari kesalahan orang lain.




  



  



Kalau ada usaha ke arah itu dan mempunyai hati baik, maka semuanya akan nampak sempurna.


"Fokus pada kita menjadi lebih baik terlebih dahulu sebelum menunding jari pada orang lain. Apabila kita mempunyai hati yang suci, semuanya akan terlindung".




  



  



  



Jadi Ezurin maksudkan tak mengapa pakai seksi nampak segala lurah, asalkan hati baik. Begitu? -CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2021 01:56 PM | Show all posts
org berbawal nak hijrah pakai tudung labuh pun rasa takut kalau tak ready.
hati tak ready masih huha japgi rasa nak selak2 lengan.
lepas 2 tahun bertudung labuh terasa lebih nyaman pakai shawl
iman ada naik turun
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Iyolah mama E. Janji tak munafik walopon tersembul sana sini drpd pakai tudung tapi jahat ye idok?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Besar juga buah dia. Biar je la siapa nak pakai apa. Asyik nak kecoh pasal pemakaian orang.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Puak2 gini sekali kita tanya, ditazkirahkan kita balik.. hadap je la sambil cuci mata
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:07 PM | Show all posts
dh biasa tgk dr kecil... so xrasa pape
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau anak2 komen pun, mom, your boobs are fake
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
seram aih
org yg buka aurat ni toksahlah nk tegakkn benang basah
doa moga2 dpt hidayah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2021 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau betul pun tak nak menutup aurat at least pakailah baju yg kurang tersembul tetek sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sibuk nau org lain dgn cara hidup dia .. dh mmg anak2 dy dibesarkan dgn environment mcm tu x kan l dyrg nk kutuk mak nye lagi dipuji ade laa … ni mesti sek2 muslim yg komen dekat non muslim ig semoga tutup aurat bagai .. semoga diberikn hidayah masuk islam bagai … iolls palg rengsa org mcm ni mcm kat dunia ade islam saja … cuba la hormat agama lain ..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang penting, jangan hari ni chuolls berniqab, esok berpurdah, lusa pakai mask je sudah Mama E.
Ganja tetap support chuolls.

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:27 PM | Show all posts
pelik2 netijen ni p tnay soklan mcm tu kat E
mcm kan xtau lifestyle dia anak beranak mcm mana
tgk pon sereeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tp aku suka E ni sbb klakar jgk kdg2 layan Q&A dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau dah biasa tengok dorang tak heran pun. Yang jarang tengok tetiba tengok kat luar tu yang bahaya skit. Btw sapala surgeon dia ni, cantik shape tak nampak keras
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:34 PM | Show all posts
xkesah sgt kalau xnak tutup aurat..tp kuss smngt sgt la die pnye pendedahan itu
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sebenarnya anak2 dia x kata apa pun sb dah biasa dgn penampilan mak depa mcm tu sejak kecik...

Nk puji badan dia lawa...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:37 PM | Show all posts
Anak dah berderet tapi body masih nampak tegang lagi macam 20an.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2021 02:41 PM | Show all posts
biar lah dia..... dia bukan dok kat malaysia pun
kat sana tak der siapa peduli pun apa dia nak pakai
anak2 pun semua mat salleh thinking... so tak der siapapun
pertikai apa dia nak pakai...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
tengok lifestyle pun tahu deme bukan marhaen dok sebuk mengaurat memanjang
we are not acik kepams
we drink wine and eat caviar gitu
yang ni da tahap it's above me now
hanya Tuhan je yang mampu bukakan pintu hati deyols sekeluarga
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:46 PM | Show all posts
Tapi dia ni mesti baik ni. cuma pakaian dia. semoga yang baik2 je tuk semua orang
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:01 PM | Show all posts
nakkomenjugak replied at 1-9-2021 02:41 PM
tengok lifestyle pun tahu deme bukan marhaen dok sebuk mengaurat memanjang
we are not acik kepams
...

diorg nampak baik. lemah lembut
maleh nak kata lebih kang tertinggal solat

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 03:02 PM GMT+8 , Processed in 0.097993 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list