CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3088|Reply: 29

'Pengorbanan' Ibu, Bercerai Supaya Anak Boleh Kahwin Dengan Bapa Sendiri

[Copy link]
Post time 1-9-2021 01:27 PM | Show all posts |Read mode
Saban hari, lambakan berita tentang sumbang mahram berlaku dalam institusi kekeluargaan kian membimbangkan ramai.


Lebih menyedihkan apabila seorang ayah yang sepatutnya berperanan mendidik dan melindungi mengambil kesempatan ke atas anak perempuan sendiri demi melampiaskan nafsu serakah.


Amat pahit untuk ditelan, namun kisah berkenaan diceritakan kembali menerusi Facebook saudari Nor Fatihah Azzahra sebentar tadi.





Gambar hiasan




Difahamkan, seorang bapa berusia lingkungan 40-an terlanjur menghamilkan anak kandung selepas mereka ‘tidur’ bersama secara suka sama suka.


Apabila mengetahui realiti hubungan terkutuk itu, si isteri pula sanggup ditalakkan kononnya berkorban demi kebahagiaan anak dan suaminya.


Menggunakan khidmat sindiket perkahwinan warga asing, anak-beranak tersebut akhirnya berkahwin, namun berlaku isu melibatkan nasab bayi.




Kredit foto:





Tergamam membaca kisah sebegini. Tidak ubah seperti ‘keluarga kucing’!




Sumber: Kisah Dunia
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i mcm rasa ssh nk caya cite ni..mcm hasanah sikit..tp kalau bethol i doakan ayah ,mak dan ank tu bertobat la ye..bapak tiri pun xblh nk kawen..inikan pulak bapak kandung
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah oenah ada kt forem tred ni
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
edayildiz replied at 1-9-2021 01:36 PM
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i m ...

Kan......

Macam dah keluar if tak CI, sub board viral sebelah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:12 PM | Show all posts
ish..ish..sampai tahap itu tak faham agamanya...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:26 PM From the mobile phone | Show all posts
KORANG DAH KENAPA??!!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila agama jadi mainan
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:02 PM | Show all posts
even the least fortunates wouldn't do this
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:06 PM | Show all posts
edayildiz replied at 1-9-2021 01:36 PM
bethol ke cite ni? tp mcm pernah baca..deejavu la..selalu cite dh basi kalau rasa dejavu gini..
i m ...

kalau uols deejavu makna bethol letew

wartawan cari memang pakar kitar semula khuennn


Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh penah ada thread ni kn…  
Disgusting btl …  
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
........ apa benda ni siaaa
haa kiamat jelaaa senang
hidup macam tak mati
biarkan deme rasa siapa hamba siapa Tuhan
ngikut akal bodo nafsu sendiri jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Jijik. Keji. Iols mual. Caner boleh taste anak sendiri SMDH.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gile betul..
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ak mcm x caye je ada org Islam yg jahil sampai mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Haram bila perkahwinan sesama darah daging sendiri!
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Oedipus complex tersenyum sinis
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak tu datang daripada air mani bapaknya sekarang air mani bapaknya di dalam lubang faraj anak itu pula, kinky sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke kisah ni? Kalau betul patut report polis biar paknya ditahan
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Melayu isele suka incest...baru lah selevel ummah amareka di alabama
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
macam tipu je. 20 tahun dulu dalam majalah remaja banyak la cerita nak macam ni. beromen dengan kawan parents la. dengan driver family la. punde sungguh.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 01:15 PM GMT+8 , Processed in 0.085564 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list