CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: CARI-MAL

"Ex-Tunang Tahu Aku Gay, HIV+ Tapi Masih Terima Aku"

[Copy link]
Post time 4-9-2021 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
violetungu replied at 1-9-2021 01:44 PM
Kawan aku ada kes camni..dah nak kawin tup2 xjadi..tgk2 si laki gay.mmg kesian.sampai otak aku di ce ...

sungguh...aku klau tgk lelaki pakai baju body hugging n seluar pendek atas lutut skit mmg aku fikir lain da
same dgn kemeja bunga2 n topi..
bersangka buruk sungguhla aku ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-9-2021 05:57 PM | Show all posts
itu kata ko..bukan side dia..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh. Asal berlaki.
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 08:16 PM | Show all posts
ni jenis asal berlaki ke?
seb baik si gay tu tak nak kawen dgn pempuan tu..
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesungguhnya memang ramai perempuan macam ni. Jenis tak fikir panjang. Baik memang baik, tapi bodoh. Buat apa susahkan diri. Tu ramai perempuan kawin dengan gay, drug addicts, dan yang sewaktu dengannya. Sebab konon nanti boleh mengubah lelaki tu. Takde maknenye. Sia sia je.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 1-9-2021 08:08 PM
Lebih kurang macam kes akak lah lebih kurang belasan tahun lalu dekkkk…. Girlfriend akak tu, eh jap ...

Habehtu kenapa abang masih on plan nak kawin tu? Siap jumpa mak bapak bagai. Girlfren tu cantik ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 07:50 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 5-9-2021 02:57 PM
Habehtu kenapa abang masih on plan nak kawin tu? Siap jumpa mak bapak bagai. Girlfren tu cantik ke ...

Ada dua sebab dek. Abang naif masa tu dek. Abang ingat dengan pilih pasangan wanita, dapatlah abang tukar seksual orientasi jijik songsang abang sis. Rupanya tak sis. Lagi satu abang nak tutup orientasi sebenar abang, sister. Nanti kalau abang kawin, orang akan tertipulah ingat abang straight sis. Tapi mujur abang sedar masa tu betapa zalimnya abang kat awek abang masa tu sis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2021 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
"Tapi aku tak boleh tipu diri aku sendiri?

Maaf ye bang, memang awak tak boleh tipu diri sendiri tapi masalah ya sekarang ni awak ditipu shaitan.
Seronok dia bertepuk sorai dapat tipu awak untuk percaya tuhan tersilap lahirkan awak dalam badan lelaki yang sepatutnya berpasangan dengan wanita.

Happy geng2 tu ramai peneman kat naarun tu nanti.

Kalau memang tak dapat nak melayan wanita, layanlah pencipta awak. Spend all your time dengan dia dan mengadu dengan dia. Bukannya serah diri untuk discammed makhluk laknatullah tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-9-2021 11:24 PM | Show all posts
Cite novel ke niii....dgr kata gay takkan berubah.sungguh kaa? Mampoihhh sape terrkawin sebab depa nak cover line jaaaa.
Yg fomfuan tu nak sgt kat laki gay hiv ni kenapa..gundu ke or tak cantik
Reply

Use magic Report

Post time 7-9-2021 03:25 PM | Show all posts
Semoga yang terbaik untuk kita semua
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 02:02 PM GMT+8 , Processed in 0.085901 second(s), 28 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list