CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Ex-Tunang Tahu Aku Gay, HIV+ Tapi Masih Terima Aku"

[Copy link]
Post time 1-9-2021 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Gay ni, kau nak kawen, kawen la. Tapi jangan la kau pergi menjantan lagi. Kesian la bini kau yg bodoh2 tu, konon terima walaupun tau kau gay. Jenis pompuan yg suka tengok drama adaptasi novel, sesuai la . Dua2 aku ludahkan.. Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2021 03:49 PM From the mobile phone | Show all posts
matchstick replied at 1-9-2021 03:26 PM
Drama swasta sgt ex tunang tu pon..move on je la..sbb gay tu sorang sanggup ko tak kawen..ke ex tuna ...

Ex dia jenis tak laku.. tu yg terdesak nak gay tu jugak. Bekas kawan aku macam ni la. Buruk tau, gemuk pulak tu. Dah dinasihatkan, tetap kata "aku yakin dia boleh berubah".. padahal kau nak dia sebab takde orang nak kau kan... Sampai sekarang tak kawen lagi.. aku senyum sinis jah
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu nyah?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 07:28 PM | Show all posts
mmg ade pompuan camni ke ....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lebih kurang macam kes akak lah lebih kurang belasan tahun lalu dekkkk…. Girlfriend akak tu, eh jap cakap akak kang orang konfius pulak, kali ni aku bahasakan diri abang ya, dekkkkkk, ex girlfriend abang tu siap dah dibawa jumpa parents abang, abang pun dah jumpa parents dia dekkk… tinggal tunggu masa je nak kahwin dekkkk…. Tapi abang fikir balik, gilalah takkan semata-mata nak tutup fitrah kejadian abang ni sampai sanggup buat dia merana walaupun abang hari2 cakap ailebiu sebegitu dekkk… walaupun hakikatnya sikit pun abang tak ada rasa sayang kat dia dek. Abang sayang cinta namatey dengan housemate abang masa tu yang abang pendam sampai sekarang dekkk…. Kohkohkohkohkohkoh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Terganggu sikit baca byk sgt ulang2 perkataan even
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 09:16 PM | Show all posts
Rasanay kalau HIV+ nak terima macam mana?
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fortiori02 at 1-9-2021 10:58 PM

Dia dah pilih jalan idup dia, ex tunang tu kena move on. Buat apa berharap pd yg tak sudi, de hiv lak tu kan, anggap ada hikmah atas apa yg jadi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-9-2021 10:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Adrif replied at 1-9-2021 03:26 PM
lelaki gay? partner?? duk serumah??
maksud dia macam housemate ke? atau macam suami isteri???


Dia cakap 'partner', so cam laki bini la kot...
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Fortiori02 at 1-9-2021 11:05 PM
pooh~key replied at 1-9-2021 08:08 PM
Lebih kurang macam kes akak lah lebih kurang belasan tahun lalu dekkkk…. Girlfriend akak tu, eh jap ...


At least chuols jujur & decide tak nak berterusan tipu ex gf tu. Tu harus dipuji.

Walaupun mst ex gf chuols tu sedih, tp at least dia boleh move on & jumpa jodoh yg lain.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 12:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Skg rasenya ramai yg dh tahu kalo pesakit hiv ni dh ade rawatan nya sendiri dan x menjangkiti org lain. Yg kolot and xbaca info yg berguna je yg xtau lg.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 12:53 AM | Show all posts
Iol x bca smpai hbis, mcm crita ciptaan sndri je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Blm kawen, jd blh lg slmtkn diri. Cukup la jd kwn jd sokongan laki tu. Jgn la berharap lg sbb dh terang2 laki tu lbh prefer partner dpd ex tunang. Jgn risikokan hidup acah2 nk ubah org mcm ni. Ujung2 nti sendiri yg suffer. Move on pls.
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Fortiori02 replied at 1-9-2021 11:04 PM
At least chuols jujur & decide tak nak berterusan tipu ex gf tu. Tu harus dipuji.

Walaupun m ...

Itulah kan sis….
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 09:01 AM | Show all posts
Dah tau gayah yg gatal pelir bertunang tu dah knp nok?
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan memang selalu rasa dia bole selesai kan semua masalah. Mcm kawan meols, tunang dgn penagih...dia ckp dia dipilih tuhan untuk bantu tunang dia. Tapi bila dah kawen...laki tu buat hal..x sampai setahun cerai..  dia just call mak dia n mengadu..mak dia yg tlg settlekan loyer semua. Mak dia ada company besar masyiuk lah.
Kalau org lain..nak hadap proses cerai tu..pegh..nk psang loyer pon berkira2 duit yg ada.
Untuk lelaki ni sebenarnya dia da ada org lain dan mmg tak hingin dgn ex tunang dia. Bukan dia kisah pon hati n perasaan pompuan tu pon. Nak nampak mcm baik..dia tulis la dia x sesuai dgn perempuan sebaik itu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
pooh~key replied at 1-9-2021 08:08 PM
Lebih kurang macam kes akak lah lebih kurang belasan tahun lalu dekkkk…. Girlfriend akak tu, eh jap ...

Lerrr dik pooh lesbian ka....hello.
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu betul..satu je nak ckp .perempuan tu bodoh....dont be stupid please....
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2021 03:38 PM | Show all posts
sesungguhnya kita xleh ubah org lain
Reply

Use magic Report

Post time 4-9-2021 03:18 AM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta: Wujud ke perempuan terima laki gay & hiv+Dalam drama tv3 mungkin la

Ramai je kisah camni, kau kena banyak membaca dik non oiii hahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:44 PM GMT+8 , Processed in 0.079876 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list