CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 5958|Reply: 49

"Ex-Tunang Tahu Aku Gay, HIV+ Tapi Masih Terima Aku"

[Copy link]
Post time 1-9-2021 01:14 PM | Show all posts |Read mode
Kata orang, dugaan semasa bertunang hingga berkahwin itu sangat-sangat luar biasa. Jikalau tersilap langkah dan tidak menyelesaikan konflik sebaik-baiknya, tidak mustahil impian untuk mendirikan rumah tangga akan terkubur begitu sahaja.




Gambar hiasan




Namun begitu, perihal jodoh sudah berada di tangan Tuhan dan takdir tidak akan boleh dilawan. Sukar dipercayai, namun perkongsian mengenai perhubungan cinta lelaki ini dengan bakal isterinya nyata membuat ramai sebak.


Mendedahkan sesuatu yang cukup mengejutkan mengenai dirinya sendiri, dia nekad membatalkan perancangan perkahwinannya itu.








Menyifatkan tidak akan mampu menjadi suami atau ayah yang baik, semua keputusan terbabit dibuat demi kebaikan masa depan bakal isterinya sendiri.


Cukup beruntung, lelaki ini sangat memuji peribadi tunangnya sebagai seorang wanita yang sempurna.


Walaupun sudah mengetahui tentang fitrah lelaki berkenaan yang gemarkan golongan sejenis, namun dia kekal setia berada di sisi.


Siapa sangka walaupun selepas mereka memutuskan hubungan, bekas tunangnya masih tidak berkahwin dengan mana-mana pengganti.












Seakan-akan berada di dalam dilema dan rasa bersalah yang cukup besar, lelaki ini sempat memohan maaf dan menyifatkan wanita berkenaan layak mendapat suami sejati.




Sumber: Kisah Dunia
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-9-2021 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Wujud ke perempuan terima laki gay & hiv+

Dalam drama tv3 mungkin la

Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ye lah tu, pastu apa masalahnya
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
I ingat diorg jadi kawen..
Klu kawen ber2 i teringat sorg artis yg baru kawen tu
Putus tunang, tp tunang still tunggu
Pastu kawen
Laki xnk ank plak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:30 PM | Show all posts
padahal mislead anak orang pasal lonely pehtu ngaku dicintahi
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Too good to be true lah that woman. Why letting herself  into a sinkhole of problems when u can get better opportunities as in people out there?
Xde masalah p cari masalah buat apa? Nk setia n baik pun berpada pada lah.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Ex tunang perempuan kasih sayang la tu....
Satu lagi juga mungkin perempuan tak menarik yang sedar diri kalau jantan gay tak nak dia, susah dia nak cari.lelaki yang suka dia...
Hadap je la, asalkan tak dicaci Ipan andartu junior senior....
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan aku ada kes camni..dah nak kawin tup2 xjadi..tgk2 si laki gay.mmg kesian.sampai otak aku di cemari klu jumpa laki bdn cantik aku dok kata gay..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-9-2021 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sampai macam tu rahmat dan hidayah Allah bagi kat ko
Tapi songsang jugak yg ko nak pilih..
Nauzubillah
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 01:58 PM | Show all posts
harussss la mamat ni hensem cam seo in guk ke park bo gum ke khuennnnn
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz: harussss la mamat ni hensem cam seo in guk ke park bo gum ke khuennnnn

Tak pun alim mcm ustat
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:09 PM | Show all posts
ada ke pompuan nak kat laki gayah positip? sekarang ni kalau positip cobid pon orang tak nak dekat? helok sangat ke gayah ni? mohon @Kurex sahkan
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
misuke: Tak pun alim mcm ustat

selalunya gay ni mcm setad. ada jgk yg gelaran haji. tp tu la tu la tu la tewas dgn nafsu. harap kita smua dijauhi
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
asalkan sheol tak dimadukan bersama fomfuan lain
kalau jejantz takpe
adakah heol memang perfect, hensem ala2 lee dong wook
siang malam sheol memanjatkan doa agar heol kembali pada fitrah?
moga berbaloi laa penantian sheol
mungkin along the way ada yang lebih baik tapi kalau dah sheol tak nak....

send him my way.



Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:07 PM | Show all posts
Nasib baik tak jadi nikah. Kalau tidak sengsara jiwa raga tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 1-9-2021 01:20 PM
Wujud ke perempuan terima laki gay & hiv+

Dalam drama tv3 mungkin la

Wujud je.. bila bukak Twitter ramai je yg da partner hiv...tp psangan makan ubat n lemahkan virus, so possibility partner nak di jangkiti rendah...kalau baca fakta3 Dr yang share.. possible ok..
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 1-9-2021 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleharmonic replied at 1-9-2021 02:09 PM
ada ke pompuan nak kat laki gayah positip? sekarang ni kalau positip cobid pon orang tak nak dekat?  ...

Aku pernah kenal orang macam ni, last sekali putus jugak. Betina tu terima gay tu konon berubah sebab takde siapa nak betina tu. Sesuai la diri kau yg gemuk buruk tu dipergunakan gay tu utk tujuan duit. Sesuai dgn badan kau yg macam bunjut sup tu. Seburuk hati terserlah dekat fizikal.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
uols.. iols ada kawan camni. iols smpi tnya cara halus la.. sbb di mata iols  obvious sgt lelki tu cik gayah, kwn2 semua gayah or pondan. tak kan dia xnmpak. kwn iols kata, dia xpenh bcinta, so this guy ialah 1st love dia, n layan baik, xtinggi suara, dll. aiyohhhh. pd iols gayah jenis gini jahat ye, ko kelainan sexual pastu ko ngorat ppuan2 innocent, sbb yg cerdik mesti la dpt tangkap kegayahan ko tu. pastu ko mainkan perasaan org sbb nak ttp gayah ko di kalangan geng2 straight n famili. theyols end up btunang, pastu mcm2 cara si gayah tu nak batalkan majlis tmasuk ngaku hiv+. last2 kawen gak. tahun2 awal kawen stp hjg mgg mesti gi overnite umah kwn2 gayah heols ye. pastu2 lama2 xtau la dh tua sikit tu makin sedar diri kot. now dh ada anak sorang dh.
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Drama swasta sgt ex tunang tu pon..move on je la..sbb gay tu sorang sanggup ko tak kawen..ke ex tunang tu sejenis andartu yg mmg tak laku
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2021 03:26 PM | Show all posts
lelaki gay? partner?? duk serumah??
maksud dia macam housemate ke? atau macam suami isteri???

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 07:52 PM GMT+8 , Processed in 0.113764 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list