CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakikuDibibirmu

[Lain-Lain] SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)

  [Copy link]
Post time 22-12-2021 08:44 AM | Show all posts
sigh.
kna tgu kuar kat TV la nak tgk 2nd post credit ni...
nyesalnya kuar awal.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 22-12-2021 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 22-12-2021 08:44 AM
owh....kalau camtu, kena layan WandaVision la eh...
i xlayan langsung series kat Disney Hotstar tu ...

ohh sorry i ingat u layan disney+ mcu. U wajib tengok wandavision.. for me wandavision terpaling best, followed by hawkeye, falcon last baru loki.

Dalam teaser tu tak nampak loki, tapi kalau ikutkan loki deal dgn mutiverse juga kan.. sbb dah branch out ke sana ke sini. Rasanya spidey pun ada, tapi x sure apa peranan dia.

Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 10:22 AM | Show all posts
mzzenma replied at 22-12-2021 12:53 AM
ohh sorry i ingat u layan disney+ mcu. U wajib tengok wandavision.. for me wandavision terpaling b ...

OK will do...!!
slalu hotstar tu anak2 je dok tgk....
i layan Greys Anatomy je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2021 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 22-12-2021 07:24 PM
JiEunTak replied at 22-12-2021 08:44 AM
sigh.
kna tgu kuar kat TV la nak tgk 2nd post credit ni...
nyesalnya kuar awal.


Punyalah sedap soundtrack Michael Giacchino semasa end credit, boleh lah pulak sis melangkah keluar dari punggung wayang, selayaknya lah terlepas post end credit yang kedua

Selalunya, post end credit kalu masuk home media (Blu-ray) atau tayang dekat TV, post end credit tu dipotong, sebab ianya hanyalah trailer untuk next movie jah, contohnya semasa The Amazing Spider-Man 2, sepatutnya ada post end credit tunjuk trailer X-Men Days of Future Past, sebab denda dekat Marc Webb langgar kontrak tak buat movie untuk 20th Century Fox, so kena promote X-Men dekat post end credit, tapi bila masuk TV, trailer tu dipotong
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyak nak mention, foremost to watch nih jgan baca reviews or spoilers

2ndly rasa nak tonton DareDevil balik...
CHARLIE COX tuh the best version of DareDevil
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 01:34 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 21-12-2021 12:54 PM
ada 2..first yg venom kat bar. 2nd teaser utk doctor strange multiverse of madness. Berbaloi gila  ...

Choii kenapa la i xbaca komen uols awal2. Ingatkan ada 1 post credit jah. Hanat. Dah la x best teaser venom dgn tom hardy nampak kertu sgt
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 02:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun perfect plus plus sgt NWH ni!!!! Ada Tobey & Andrew dah gud enuff!! Dgn cgi mantap, emosi, lawak, i sanggup ulang byr 10x utk tgk wayang compare tgk 1 kali Prebet Sapu tu. Worth every penny!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 09:21 AM | Show all posts
7/10..

iols rasa iols memang takleh tgk cite budak2. gamak nye
rasa nak marah.
perasaan iols sama marah mcm masa peter quill kacau IM, DS, SM nak tanggalkan gauntlet kat tangan thanos.
bodoh nak mati.

boleh peter kata "have a heart stephen" padahal ko la yang punca segalanya.
orang tu dah ade empathy masa ko mula2 mintak tolong tu kot.

cerita ni memang berbelit.
bila doc octopus ckp, you fight with a ghost tu pun dah berbelit.
norman osborn memang dah mati. maybe tu bayangan rasukan cermin tu la gamak nye kot?

part tobey kata dia ade bestfriend. bestfriend dia mati sebab nak bunuh dia.
tak tau la tu dark joke ke ape
tapi harry mati sebab nak selamat kan tobey dari venom.
norman osborn mati dulu sebelum harry.
venom mati in SM3.

part andrew tu memang kesian gila. nampak sgt MCU perli sony.
andrew dah la memang hilang MJ dia..
lepas tu masa tom holland tanya, best fight tu.
tobey jwab venom. tom cite pasal thanos.
andrew..."i've never fight with alien"
nasib tobey cover balik. "but you are still the amazing" hahahaha..

tobey kena stab tu, then ape jadi kat tobey? lol.

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-12-2021 09:26 AM | Show all posts
graphic cun. 10/10
every fight clear.

storyline 7/10. tetibe semua kebetulan.
yang tak penah bukak ring, tetibe boleh bukak ring. keturunan witch plak kawan si tom tu. haha
emosi tak sampai.. bila tom kata, parker lain tak rasa ape dia rasa. haha. rasa mcm kelakar.
for sure diorang ade aunt may and uncle ben jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:02 AM | Show all posts
chuols, wayang ada social distance gak ke? sbb nk bwk anak2 tgk SNWH gak ni next week. kan nnt duk jauh2 jenuh pulak nk pass2 popcorn.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 10:59 AM | Show all posts
JiEunTak replied at 22-12-2021 10:22 AM
OK will do...!!
slalu hotstar tu anak2 je dok tgk....
i layan Greys Anatomy je

E eh.. ada geng la.. meols pun layan Greys Anatomy.. nasin season ni konon2 post covid.. klu dia buat macam season 17 dok pakai mask kat muka tu aduhai rimas..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:15 AM | Show all posts
buragazz replied at 23-12-2021 02:59 AM
E eh.. ada geng la.. meols pun layan Greys Anatomy.. nasin season ni konon2 post covid.. klu dia b ...

hahahaha...since 1st season uols...dari Mer fresh2 muda belia sampai ke lani dah kertuu...
I also dah kertu mcm dia, cumanya kita Asian ni x la kulit cepat berkedut mcm Mat saleh kan


btw...panggung i duduk tu ada seat yg jarak, ada yg x jarak...
nak beli tiket cepat2, pi last2 menet melangut laa jawabnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:16 AM | Show all posts
SY_Mumi replied at 22-12-2021 09:16 PM
Banyak nak mention, foremost to watch nih jgan baca reviews or spoilers

2ndly rasa nak tonton Dare ...

Charlie Cox kat dlm series daredevil kat netflix jer.. sekali geng dgn Iron Fist, Jessica Jones & Abam Luke Cage. semua Marvel collection baru.

siap ada gabungan semua kat dlm series Defender. ohh tak lupa juga The Punisher, ada terselit juga.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 11:21 AM | Show all posts
buragazz replied at 23-12-2021 10:59 AM
E eh.. ada geng la.. meols pun layan Greys Anatomy.. nasin season ni konon2 post covid.. klu dia b ...

geng jugeksss! iols pun smp kertu melayan Greys ni.. utk last S18 kt US dah lama abes, kat Msia ntah la bila. kena tgk version upload dari mana2 illegal.. tetttttt!
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2021 12:36 PM | Show all posts
OK Guys...
kat IG Marvel dah kuaq trailer DSMOM
ada nampak kelibat Miss America juga kalau x silap i...
and yes, the evil Dr Strange as well....

ok so now I have something to look forward to in 2022 (apart from another PKP or a new variant )
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-12-2021 09:11 PM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 23-12-2021 10:02 AM
chuols, wayang ada social distance gak ke? sbb nk bwk anak2 tgk SNWH gak ni next week. kan nnt duk j ...

Tiket yang boleh dibeli seat memang social distancing, selang satu kosong, kanak-kanak boleh masuk dengan syarat ditemani parent yang fully vaccinated
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 23-12-2021 10:53 PM | Show all posts
lasagna replied at 23-12-2021 11:16 AM
Charlie Cox kat dlm series daredevil kat netflix jer.. sekali geng dgn Iron Fist, Jessica Jones & A ...

Yes all that Marvel series & esp Defenders memang best...But my views, cerita Iron fist tuh kurang mantop. Entahlah mungkin pilihan pelakon dia or jalan cerita dia bosan sikit.



Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 08:49 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 23-12-2021 09:11 PM
Tiket yang boleh dibeli seat memang social distancing, selang satu kosong, kanak-kanak boleh masuk ...

tq..kiranya kalau bwk anak2, anak2 pun duk social distance ngan iols la ye.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2021 08:59 AM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 24-12-2021 08:49 AM
tq..kiranya kalau bwk anak2, anak2 pun duk social distance ngan iols la ye.

Masa beli tiket tempat duduk jah nombor  seat social distancing, dah masuk punggung wayang kalu, gelap-gelita, orang tak nampak, orang pakai langgar jah, varian Omicron tersenyum sinis

Jelly akak tahu seat terpaling depan ada seat boleh baring-baring dengan bantal sekali
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2021 09:02 AM | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 24-12-2021 08:59 AM
Masa beli tiket tempat duduk jah nombor  seat social distancing, dah masuk punggung wayang kalu, g ...

hihi ok2 tq..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-8-2022 12:06 PM GMT+8 , Processed in 0.095331 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list