CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakikuDibibirmu

[Lain-Lain] SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)

  [Copy link]
 Author| Post time 30-12-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 30-12-2021 07:45 PM
Baru tgk pg td, iols bukan peminat siri marvel ni tp kadang terpaksa tgk sbb laki selalu duk ulang t ...

Alamanda ke IOI City Mall?
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2021 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 30-12-2021 07:49 PM
Alamanda ke IOI City Mall?

ioi city mall
Awal pg lak tu iols tgk
Cuti khen tgk ler pagi kalau tak biasanya malam lerr.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:43 AM | Show all posts

no.1 dan 6 setuju sgt!
baru tgk semalam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Halahh takde kesempatan nk tgk lagi. Tp spoilers merata. Agak2 keluar hotstar tak sebab ni movie Sony kan? Hmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 15-1-2022 05:41 PM
Halahh takde kesempatan nk tgk lagi. Tp spoilers merata. Agak2 keluar hotstar tak sebab ni movie Son ...

Rasanya tak kuar sbb movie spiderman lain yg sblm2 ni semua takde.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 05:02 AM From the mobile phone | Show all posts
blakerainer replied at 15-1-2022 05:41 PM
Halahh takde kesempatan nk tgk lagi. Tp spoilers merata. Agak2 keluar hotstar tak sebab ni movie Son ...

Kalu ikut pemahaman akak, Sony bagi first exclusive right deal streaming dekat Starz dahulu apakejadahentah under Amazon kot untuk USA, lepas tu deal Disney dengan Sony wajibkan tayang dekat Netflix selama 3 tahun, lepas cukup haul 3 tahun, baharu Disney dibenarkan tayang felem Spider-Man dalam Disney+, tak kiralah hotstar ke tak hot ke, itu kalu ikut pemahaman kepala hotak akak lah

Susah-susah sangat sis beli jah felem ni dekat iTunes Movies atau Amazon Prime Videos atau Google Pelir Movies mulai bulan Mac 2022 nanti, tazzabar akak nak beli homemedia Blu-ray pelbagai
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-1-2022 03:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan kerusi jarak-jarak pun udah kutip 1.5 biliyon USD, agaknya kerusi penuh kalu, musti kutipan 3 biliyon USD, jadilah felem terpaling laris dalam dunia
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 16-1-2022 05:02 AM
Kalu ikut pemahaman akak, Sony bagi first exclusive right deal streaming dekat Starz dahulu apakej ...

Lamberrt lagi la nak tayang kat streaming service tu kan. Venom tu dah lama peram baru tayang kt astro best tu je ahaha, tq for info kakak bibirr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-3-2022 02:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah boleh beli movie ni dekat Apple iTunes Store
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Encemnya Andrew Garfield

Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 01:46 PM | Show all posts
rupanya tengok No Way Home dengan Dolby Vision lagi seronok.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-4-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Tastynya puting Tom Holland

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:30 AM GMT+8 , Processed in 0.085459 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list