CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: kakikuDibibirmu

[Lain-Lain] SPIDER-MAN: NO WAY HOME (2021)

  [Copy link]
Post time 20-12-2021 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 20-12-2021 04:02 PM
Tertanya-tanya akak siapa abang ben?  Uncle Ben yang dah mampos tu ke? Sekali Benedict Cumberbatch ...

Venom pun best.. dlm let there be carnage lawak gila dia. Selalu bergaduh dgn eddie tapi bff dgn ayam.

lepas tengok ni baru realize my fave spidey is andrew garfield..followed by tobey then baru tom. Ingatkan miles morales ada.. tapi takde kena tunggu spiderverse 2. Masa max sebut black spider-man, ktorg gelak sbb tahu dlm universe lain ada miles morales.

Tak sabar tunggu dsmom 2. Seksi oiii doctor strange kalau jadi jahat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 20-12-2021 10:18 AM
Gwen ni actually mmg ada dlm versi Andrew Garfield je ke.. Atau mmg spiderman ada 2 org awek.. Mcm S ...

Gwen Stacy memang ada dalam Spider-Man 3 tahun 2007, cuba tengok balik, siap ada professor Curtis Connors cuma dia ajar fizik bukan ajar biologi macam versi ummah suci yehudi Andrew Garfield siap nak jadi Cicakman pelbagai siap nak paksa semua orang evolve jadi Lizard pelbagai

Kalau akak jadi Spider-Man, akak kahwin jah dua-dua Mary Jane dengan Gwen Stacy, baharulah dapat payung emas dalam syurga till Jannah agittewww

Kalau ikut komik, Peter Parker jumpa Gwen Stacy dahulu, lepas tu Gwen Stacy mampos, Spider-Man tak dapat selamatkan Gwen Stacy sebab whiplash semasa terjatuh jambatan, lepas tu baharu dia jumpa Mary Jane
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
eragon replied at 20-12-2021 10:59 AM
Menjerit jerit cinema dengan kemunculan andrew & tobey. lebih2 lagi tobey. maybe dlm hall yg aku tgk ...

eragon orang tua rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 05:17 PM | Show all posts

Tak tua laaa....
Generasi lebih kurang tobey laa...
hahahaha...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
eragon replied at 20-12-2021 05:17 PM
Tak tua laaa....
Generasi lebih kurang tobey laa...
hahahaha...

Life begins at 4 series agittewww, harap-harap tak begins to end lah, kuikuikui
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 20-12-2021 04:21 PM
Gwen Stacy memang ada dalam Spider-Man 3 tahun 2007, cuba tengok balik, siap ada professor Curtis  ...

gwen stacy dlm spider-man tobey acted by bryce dallas howard kan? sheolls ala2 popular gitu, boipren dia si eddie brock. masa tu mzz menyampah gila dgn watak si mj kirsten dunst tu. Duk sibuk nak jadi pelakon je keje dia.
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Moyangkucing at 20-12-2021 07:56 PM

OMG... Bestnya citer ni.. walaupun mula2 tu rasa tak puas hati sebab semuanya berpunca dari peter yg tak puas hati dgn hidup dia.. tapi bila 2 spidey lama muncul, betul2 hati jadi cair... Dan... Endingnya lebih sedih dari iron man mati dalam Endgame...

To me yg paling tersentuh hati bila spidey Andrew selamatkan MJ .. awwww.. sayunya, as if he redeemed himself...masa gwen mati tu..

Huhu.. pi la tengok korang..

Sekian review percuma dari ku..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kesian andrew garfield.. mmg dia end up lonely. At least tobey ada mj, tom ada mj walaupun last2 mcm takde juga tapi mj tu still hidup.

utk sedapkan hati, in another universe, there is a spider-gwen..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 20-12-2021 08:39 PM
kesian andrew garfield.. mmg dia end up lonely. At least tobey ada mj, tom ada mj walaupun last2 mcm ...

Benedict Cumberbatch akak cuma minat dia dalam Star Trek Into Darkness jah, yang lelain tak minat, agittewww

Eh lupa, dia ada jadik voice actor dan motion capture untuk  Naga Smaug dalam The Hobbit 2

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 20-12-2021 08:39 PM
kesian andrew garfield.. mmg dia end up lonely. At least tobey ada mj, tom ada mj walaupun last2 mcm ...

Teringin akak nak jilat-jilat lidah Andrew Garfield

Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2021 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 20-12-2021 09:04 PM
Teringin akak nak jilat-jilat lidah Andrew Garfield

jilat lah sistur.. kesian dia keseorangan melalui liku2 kehidupan di kota metropolitan

dah boleh tukar tagline jadi your lonely neighbourhood spiderman
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 08:59 AM | Show all posts
i tgk masa 2nd day aritu...
beyy tahan lioww....
dapat balik that wonderful + excited + relieved feeling after every Avengers/MCU movies....
puas hati dengan the whole movie, wpun ending nya sebegitu, but yeah, peter parker has grown up.

tobey dah nampak tua, andrew is still sexy and yes --- that peter - gwen (now MJ) moment mmg buat I sebak... if only he had save Gwen kan...jangan dia pula gi jumpa Dr Strange minta balik ke masa lama nak selamatkan awek dia

overall i give 9/10. Minus 1 sebab nak tgu the next sequel

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:08 AM | Show all posts
eragon replied at 20-12-2021 02:59 AM
Menjerit jerit cinema dengan kemunculan andrew & tobey. lebih2 lagi tobey. maybe dlm hall yg aku tgk ...

aku tertepuk tangan gitu.... boleh...? ingat kan ramai nak menepuk skali aku sorang ja.
mujoq panggung wayang gelap
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 09:11 AM | Show all posts
mzzenma replied at 20-12-2021 07:05 AM
Baru lepas tengok.. 9/10. mzz simpan 10/10 utk dsmom nnt. Separuh je hall tapi ramai bbny so memang  ...

ada brp post credit...? i dan tgk Venom tgh lepak2 kat Bar saja...
after that lampu pun dah buka and rasa mcm x dak dah kot...

dlu2 after abih movie panggung dah buka lampu, tapi, pemenat2 MCU tetap stay put kat seats masing2...hehehe..
dah tau ada post credits scene...
slalunya akan ada 2...
lama2 tu aku pasan, pihak cinema pun dah tahu, kalau filem2 MCU, jangan buka pintu, jangan buka lampu lagi
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 21-12-2021 09:11 AM
ada brp post credit...? i dan tgk Venom tgh lepak2 kat Bar saja...
after that lampu pun dah buka a ...

ada 2..first yg venom kat bar. 2nd teaser utk doctor strange multiverse of madness. Berbaloi gila tunggu. Puas hati. Tak sabar gila tunggu bulan 5.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
kakikuDibibirmu replied at 20-12-2021 04:21 PM
Gwen Stacy memang ada dalam Spider-Man 3 tahun 2007, cuba tengok balik, siap ada professor Curtis  ...

Oic.. So klu ada sequel versi Andrew Garfield, akan muncul la cast baru yg akan pegang watak MJ kan?

Versi Tom Holland, mmg xde la Gwen sbb MJ dah muncul awal2 unless, Gwen muncul, couple jap ngan peter parker, died, back to MJ.. Gittew.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-12-2021 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by kakikuDibibirmu at 21-12-2021 06:04 PM
cicicumel replied at 21-12-2021 01:29 PM
Oic.. So klu ada sequel versi Andrew Garfield, akan muncul la cast baru yg akan pegang watak MJ ka ...


Susah nak predict masa depan felem Spider-Man under SSU (Sony Spider Universe) ni sis , Sony CEO Jepun memang berpatah arang dengan Andrew Garfield, tu pasal kena pecat on the spot tahun 2014,  Andrew Garfield dengan Tobey Maguire yang dibawak masuk balik sekarang ini dalam Spider-Man: No Way Home ni pun sebab fan service jah dan Tom Holland letak syarat either bawak semua cast lama termasuk hero dan villain atau tak payah buat Spiderverse, Tom Holland lawan enemy ke-3 pulak lepas Vulture dengan Mysterio, tak rasa Sony Jepun nak sambung balik sequel Andrew Garfield

Yang  sequel Tom Holland dalam MCU (Marvel Cinematic Universe) ni pun macam pelik, darah Venom macam tertinggal dekat atas meja, mungkin lawan Venom, ada orang nampak Scorpion dengan Rhino dengan Kang The Conqueror dekat langit semasa langit merekah tu, Tom Holland pulak macam tak nak proceed kacau MJ dan Ned lagi dah, kalau dia kacau, diorang nanti dalam bahaya, lebih baik dia tak usik diorang pergi study dekat MIT Mara Institute of Technology eh, mungkin lah kot iols setuju ada Gwen Stacy yang baharu untuk Tom Holland, siap Tom Holland kena guna mesin jahit sundri jahit baju Spider-Man sorang-sorang dekat New York tu siap nak kena bayar sewa bilik pelbagai
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2021 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 21-12-2021 04:54 AM
ada 2..first yg venom kat bar. 2nd teaser utk doctor strange multiverse of madness. Berbaloi gila  ...

Alaaaaaaaaaa I missed the 2nd one lahhh...
Alaaaaa....lps venom trus suma lampu buka pintu buka i igt xde dah..  
Leh bg spoiler apa dia tunjuk pasai dr strange?
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
JiEunTak replied at 21-12-2021 11:34 PM
Alaaaaaaaaaa I missed the 2nd one lahhh...
Alaaaaa....lps venom trus suma lampu buka pintu buka i  ...

Strange gi jumpa wanda sbb dia dah terbuka multiverse kan.. so dia nak minta tolong. Ada tunjuk christine kahwin, mordo pun x nampak jahat. Selama ni mzz ingat wanda bakal villain dlm dsmom, sbb ingat dia jadi gila ke apa cari anak2 dia. Rupanya towards the end of the teaser.. diorg tunjuk another strange dari universe lain.. nampak mcm evil.

Tapi tu teaser kan.. so anything is possible.. mzz still rasa wanda villain.
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 08:44 AM | Show all posts
mzzenma replied at 22-12-2021 12:18 AM
Strange gi jumpa wanda sbb dia dah terbuka multiverse kan.. so dia nak minta tolong. Ada tunjuk ch ...

owh....kalau camtu, kena layan WandaVision la eh...
i xlayan langsung series kat Disney Hotstar tu...
since mcm ada kaitan, u mention about kids, kena tgk la...

and yes, mmg ada yg cakap there'll be an evil Dr Strange...
adoi kenot imagine, but wait, b4 he became 'Dr Strange', Stephen was an asshole kan
dengan berlagak selfish self centered nya...
so yes...i can brain an evil Dr Strange....

no wonder Loki will be coming in also...
tah2 Loki pn guna power dia juga....
wahhh....can't wait!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-7-2022 06:36 PM GMT+8 , Processed in 0.089767 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list